Очарователни, умни и общителни, Везните са отлични приятели, но за тях е изключително трудно да се пазарува. Везните (родени между 23 септември и 22 октомври) се управляват от Венера - планетата на любовта, удоволствието и красотата. А това означава, че те са толкова модерни, че знаят за тенденциите поне шест месеца преди вас. Какво трябва да им подарите за рождения ден или за празниците, особено след като са спечелили златен медал в онлайн пазаруването

Везните имат много специфична, завидна естетика, а домът им е подреден като музей на изкуствата. Освен това, като знакът, който най-много се асоциира с правосъдието и закона, те могат да бъдат малко осъдителни, ако им направите подарък, който не е по вкуса им. Не че някога ще ви кажат за това; просто ще се усмихнат и ще го подарят отново на приятел, когото не харесват.

Други важни неща, които трябва да знаете за любимите си Везни: Те са въздушни знаци, което означава, че по природа са общителни и остроумни. Представени са от везните, така че за тях всичко е равновесие и справедливост... което означава, че могат да бъдат нерешителни, тъй като приемат всяко решение толкова сериозно, дори ако става въпрос само за това от кой ресторант да си поръчат храна за вечерта.

И така, когато пазарувате за Везни, какво трябва да направите??? Първо, надникнете в домашния им интериор, за да разберете какви са любимите им цветове и стилове. След това потърсете нещо, което никой друг няма да има. Ако спечелите, ще бъдете новият им любим човек. Търсите вдъхновение? Вижте нашите предложения.

Дамски обеци тип халки

Купи

Тези обеци определено ще бъдат добре приети от зодия Везни. Те са със стандартно закопчаване. Стилни са и се съчетават добре с всеки тоалет. Ако не сте сигурни какъв подарък да направите на жената Везни в живота ви, това е чудесен вариант.

Сет грижа за лице "Специална"

Купи

За да се насладят на СПА преживяване за много по-дълго време от просто един масаж, изберете този подхранващ подаръчен комплект с органична грижа за лицето. Създаден, за да лекува, успокоява и възстановява уморената кожа, любимият човек Везни може да го извади винаги, когато има нужда от малко възстановително разпускане, готов за следващото си светско събитие.

Комплект дамска пижама и маска за сън

Купи

След дълъг ден на общуване дори най-енергичните Везни се нуждаят от добра нощна почивка. Помогнете им да се наспят със стил с тази луксозна маска за сън и пижама. Изработена е от полиестер и е създадена да бъде нежна към кожата и удобна през цялата нощ.

Домашна кърпа Поп Арт ръце

Купи

Везните са оптимистични хора, така че комплект кърпи за ръце, който добавя положителни вибрации в дома им, е чудесен начин да изразят позитивните си настроения.

 

Купи

Тъй като Везните са много комуникативни личности, подарък на книга, която ще им помогне с личностното им развитие, няма да бъде никак лош подарък. В тази проницателна и дълбоко противоречивакнига, която бележи повратна точка в мисленето през ХХ век, Бъръс Фредерик Скинър обобщава своето становище за човечеството и обществото. 

Бял фотодисплей за монтаж на стена

Купи

Подарете на Везните в живота си нещо, което да закачат на стената. А какво може да бъде по-красиво от снимки на вас и ваши приятели? В него можете да съберете общо 5 бр. снимки, като две от тях са с размер 10 х 15 см., а другите три са 13 х 18 см.

Албум за спомени

Купи

За Везни няма по-хубав подарък от нещо, в което ще могат да запазят всички прекрасни споделени моменти с близките им хора. Албумът, освен че побира много снимки, в зависимост от размерът им, в него могат да се водят допълнителни записки, както и да се използва за книга за пожелания. Към албума има джоб пълен с етикети за важни моменти на български език и прозрачни ъгли за залепяне на снимки.

Комплект позлатени прибори за хранене 30 части

Купи

Везните обичат както лукса, така и общуването. Това е така, защото се управлява от планетата, която представлява и двете - Венера. Поради тази причина вашият приятел или любим Везни ще харесат тази луксозна посуда. Комплектът съдове за хранене от 30 части е идеален за подарък за новодомци. Везните ще бъдат във възторг от този подарък.

Увеличително козметично огледало с LED светлина

Купи

Това LED огледало осигурява изключителна светлина на рожденичката и има до 5Х увеличение на образа. Може да се постави върху всякакви гладки и плоски повърхности, а също и да се сложи върху огледалото в банята.

Комплект подгряваща яка FOX + загряващ пълнител

Купи

В зимните месеци, които идват няма да е лошо да помислите за подарък, който ще им влезе в употреба. Благодарение на специалния мек материал и форма, яката пасва идеално на врата и намалява напрежението върху него. Подгряващият пълнител, който може да бъде поставен в яката, осигурява приятна топлина и дълбока релаксация.

В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка!