Зодиакалните знаци до голяма степен определят каква ще бъде нашата личност, какъв темперамент ще имаме, как ще приемаме света и как ще се отнасяме към него и към другите. Астрологията влияе и на любовния ни живот и на отношението ни към любовта и връзките. Включва и флирта, поради което някои зодиакални знаци са по-склонни да флиртуват.

Флиртът ги зарежда, кара ги да се чувстват живи, да търсят приключения и да се чувстват добре. Зодиакалните знаци, които са големи флиртаджии, обикновено са под влиянието на планетите Венера или Нептун. Венера е управител на любовта, хармонията и романтиката. Променливите и въздушни знаци са по-склонни да флиртуват и да се забавляват. Те носят очарование и съблазън, на които другите не могат да устоят.

Кои са зодиакалните знаци, които са сред най-големите флиртаджии в зодиака?

Близнаци

Близнаците са един от най-комуникативните зодиакални знаци. Те обичат да общуват и го правят постоянно. Те са флиртаджии по природа, както повечето въздушни знаци. Адаптивни са и променливи в общуването и отношенията с другите. Обичат да са в центъра на вниманието. Флиртът е начин да погалят егото си и да се почувстват приети, харесвани, очаровани. Близнаците обичат играта във всяко едно отношение. Те рядко се ангажират със сериозни намерения. Дори и да са ангажирани, това няма да им попречи да флиртуват. Флиртът им невинаги е насочен към изневяра. Те го правят просто за да се забавляват. Често използват думите си и майсторството си в общуването, за да привлекат вниманието и да направят впечатление. Те знаят как да поддържат разговора интересен и това често предизвиква интерес у другата страна. Другите често бъркат отношението на Близнаците с любовен интерес. В много случаи те са просто приятелски настроени, но подсъзнателно преминават границата.

Лъв

Лъвовете са изключително очарователни. Те обичат да са в центъра на вниманието. Всичко, от което се нуждаят, е внимание и обожание. Чувстват се по-силни и очарователни, когато са харесвани. Ето защо те търсят флирта, за да повишат самочувствието си и да стимулират самооценката си. Този зодиакален знак обича приключенията. Готови са да се впуснат в главозамайващи завоевания, без да се замислят много. Те са чудесни ухажори. Ще направят всичко възможно, за да ви впечатлят, и ще успеят. Лъвовете не се отказват до последно, докато не постигнат целта си да завладеят някого, щом веднъж са решили. Представителите на този зодиакален знак не се страхуват да покажат чувствата или интереса си, дори ако са отблъснати.

Везни

Везните са големи флиртаджии. Управляващата планета на този зодиакален знак е Венера - планетата на романтиката, любовта и флирта. Те са известни със способността си да превръщат всичко в романтика. Те знаят как да направят половинките си щастливи. Завладяват с думи, жестове, знаят как да впечатляват. Способността на Везните да омагьосват събеседниците си с умелите си начини на общуване не оставя другите равнодушни. Ако представителят на зодиакалния знак Везни реши, че иска да привлече нечие внимание, той ще го постигне. Те не се страхуват да покажат интереса си, а впоследствие и чувствата и любовта си. Везните имат невероятен талант да отразяват другите като огледало. Везните умеят перфектно да владеят езика на тялото на другите, което автоматично им носи точки. Те знаят как да завладеят съзнанието на обекта на своите желания, оставяйки трайно впечатление.

Риби

Рибите са едни от най-заклетите романтици в зодиака. Много е лесно да открият магията в отношенията с някого. Те придават романтичен привкус дори на най-малките жестове. Това ги кара да флиртуват и да искат все повече и повече внимание. Нептун е управляващата планета за Рибите, което прави oбщуването им с другите много лесно. Нептун е планета, която придава емоционалност и безнадеждна романтика на Рибите. Това ги подтиква през целия им живот да търсят романтика и любов, а флиртът е чудесен механизъм за това.