Мнозина вярват, че "не се извинявай" и "не благодари" са основни правила в едно приятелство. Ние обаче не сме съгласни. Непредубеденото отношение изглежда е основният принцип на едно голямо приятелство. В края на краищата как бихте могли да отворите сърцето си и да изразите най-дълбоките си страхове и емоции, ако приятелите ви ви критикуват остро? И все пак има хора, които правят точно това, така че нека разгледаме зодиакалните знаци, които са склонни да се подиграват на другите хора и своите приятели.

Водолей

Водолеите може и да не искат да бъдат злобни, но те държат на изключително високите си стандарти. Вероятно затова им се струва, че постиженията на другите хора са неуспешни в сравнение с тях. Тъй като по принцип са брутално честни, те не се сдържат и често ще ви казват за лошите решения, които вземате и ще ви се подиграват за житейските ви избори.

Дева

Повечето Деви ще критикуват изборите ви. Думите им може да са обидни, но най-забавното е, че това ще им се струва нормално, тъй като може никога да не се замислят, че правят нещо нередно, като нараняват чувствата ви.

Овен

Дори когато става въпрос за приятели, които са им скъпи, Овните проявяват характер и почти никаква толерантност. Следователно, ако им се обадите, обзети от тревога, когато се притеснявате какво сте направили погрешно в някоя връзка или дори по отношение на кариерата си, те направо ще ви кажат всичко, което предполагат, че не е наред в живота ви, с малки закачки, които не се съобразяват с чувствата ви.

Козирог

Козирозите са доста ревниви, когато виждат, че приятелите им се справят добре в живота. Затова и комплиментите им са злонамерени, тъй като те винаги се стремят да бъдат по-добри от вас във всичко. Бъдете внимателни, когато признавате недостатъците си на този земен знак, защото може да срещнете присмех и дори тънко прикрити обиди.