Изневярата може да се случи по много различни причини. Ако вие сте този, който изневерява, може да си мислите, че имате доста добра причина да го направите.

Разбира се, това не означава, че действията ви са нормални, камо ли да разбиете сърцето на някого другиго, но в зависимост от типа човек, който сте, това може да изглежда просто като логична реакция. Хората изневеряват по много различни причини. Възможно е да сте отегчени във връзката си и да ви се струва, че искрата просто вече я няма. Или пък се притеснявате, че нещата стават твърде сериозни твърде бързо и ви е трудно да се примирите с това.

Но независимо дали вземате съзнателно решение да изневерите, или го правите, без да осъзнавате защо, винаги има една обща тема: изневярата никога не е нормална. Някои зодиакални знаци могат да се считат за едни от най-преданите хора, които някога ще срещнете. И съжалявам, че трябва да го кажа, но това са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да ви изневерят. Не казвам, че това някога ще се случи, но има голяма вероятност да са били в положение, в което това да изглежда като единствения изход. Всички те имат различни причини да обмислят да изневерят на половинката си, така че никога не можеш да кажеш какво може да им минава през ума, освен ако не познаваш добре зодиакалния им знак. От друга страна, за вас и за всички може да е напълно очевидно кой е най-склонен да изневери.

Близнаци

Близнаците изневеряват по една единствена причина - от скука. Ако не можете да поддържате интереса ѝ или ако настоявате за рутина, която оставя връзката ви напълно "суха", най-често тя ще се измъкне оттам и ще потърси нещо ново. Не става въпрос толкова за това, че Близнаците искат или обичат да изневеряват, а по-скоро за това, че имат много конкретни желания. Ако не сте интуитивни към нейните нужди, тя ще намери някой, който е.

Лъв

Зодиакалният знак Лъв е по-склонен да изневерява. Той изисква да бъде третиран така, сякаш светът се върти около него, и няма да слуша, ако му кажете обратното. Независимо дали го обсипвате с обич или подаръци, той очаква това във връзката си. Ако привързаността ви към него започне да избледнява, дори и съвсем малко, Лъвът ще започне да се лута. Той може и никога да не действа според фантазиите си, но ще сметне липсата на любов от ваша страна за знак, че връзката ви върви бързо надолу. Останете слепи за това, което той иска и ще си тръгне, преди да разберете какво се случва.

Скорпион

Скорпионът е известен с това, че е страстна, сексуална личност и това не отслабва дори когато е във връзка. Въпреки това те не са почитатели на обвързването, особено защото обичат да споделят любовта, което очевидно не може да правят в сериозна връзка. Скорпионът изневерява, когато нещата започнат да стават прекалено сериозни или когато започне да усеща, че нещата не са толкова страстни, колкото са били преди. Дори и при нова връзка, имайте предвид, че те няма да спрат другите си случайни връзки веднага.

Стрелец

Стрелецът винаги търси забавление и вълнение във връзките си, независимо дали сте с него от няколко седмици или от няколко години. Той очаква нещата да останат леки и неангажиращи, дори ако наистина е в сериозна връзка. Когато нещата започнат да стават прекалено близки, затворени или прилепчиви, Стрелецът ще започне да търси забавление другаде. Отначало това може да е невинно - просто някой, който търси нов приятел, но това може бързо да се превърне в нещо романтично, без той дори да разбере. Ако изневерява, това е смесица между случайно заблуждаване и нуждата да докаже, че все още е свободен.