Везните са зодиакален знак, който цени преди всичко хармонията, спокойствието и красотата. Везните бързо се сприятеляват и привличат множество приятели, без дори да се стараят. Въпреки че най-същественият елемент в една връзка за Везните е да има хармония, те се интересуват и от това как изглежда връзката им отвън.

Ето 4 зодиакални знака, за които Везните е най-вероятно да сключат брак:

1. Риби

Романтичният воден знак ще продължи да привлича и вдъхновява Везните. И Рибите, и Везните имат силни връзки с Венера, планетата на любовта, и са истински романтици по душа. Венера е издигната в Риби и доминира над Везните. Това са двама чувствени, творчески и любящи хора, които са зодиакално съвпадение, създадено на небето. Бракът им може да издържи, стига да останат здраво стъпили на земята и да разговарят за всички притеснения.

2. Близнаци

Близнаците са единственият знак, който може да се мери с чара и интелигентността на Везните и те няма да имат проблем да завладеят Везните. Близнаците са забавен, интелектуален и в крайна сметка съблазнителен знак за Везните. И двата знака имат склонност да създават дългосрочни връзки.

3. Лъв

Заедно Лъвът и Везните формират страстно, чувствено и интригуващо партньорство. Тяхната любовна съвместимост е силна, защото имат достатъчно сходства, за да насърчават взаимното разбиране и в същото време имат достатъчно различия, за да поддържат връзката си вълнуваща и многостранна. И двамата са завладяващи личности и имат неповторима харизма, и двамата се чувстват достатъчно комфортно в собствената си кожа.

4. Стрелец

Везните и Стрелецът си пасват отлично. Въпреки различията си, те се разбират доста добре и се забавляват заедно. В края на краищата и двата знака искат мирна, внимателна връзка, която да обогати опитът им.

Браковете в знака на Везните са свързани с баланса и с даването и вземането и от двамата партньори. Те са най-очарователните от всички зодии.