Всеки търси своята сродна душа и ако сте Водолей, може би се чудите кой зодиакален знак е най-подходящ за вас.

6 зодиакални знака, които са сродни на Водолея, са:

Овен, Лъв, Близнаци, Стрелец, Водолей

Какво прави тези зодиакални знаци съвместими с Водолея? Това се дължи на техните личностни характеристики и съвместимост. Водолеят е един от най-независимите, но същевременно любящи знаци в зодиака. Затова не е изненада, че те привличат много потенциални партньори. Въпреки това Водолеите са по-сложни, отколкото си мислите, и те ще имат истински шанс в любовта само с определени зодиакални знаци. Независимо дали сте Водолей, който търси идеалната си половинка, или някой, който отчаяно си пада по Водолей, трябва да разгледате тези насоки за съвместимост.

Продължавайте да четете, за да откриете шестте знака, които са сродни на Водолеите.

Близнаци

И Близнаците, и Водолеят са въздушни знаци, които умеят да бъдат аналитични по най-добрия начин. Като любовници те ще се наслаждават на компанията си чрез дълбоки аналитични разговори за всичко под слънцето. И двамата са знаци, които обичат да опознават света и ще имат връзка, изпълнена с пътувания и много незабравими преживявания. И двата знака ще трябва да се съсредоточат върху честността и откровеността с партньора си, дори когато е трудно, за да може връзката им да процъфтява.

Стрелец

Въпреки че и Стрелецът, и Водолеят се страхуват от обвързване, тази двойка обикновено създава много отдадени дългосрочни връзки. И двата знака по природа са изключително независими и ще продължат да уважават тази черта у другия през цялата си връзка. Макар да се чувстват повече от комфортно да правят своите собствени неща, те винаги ще се забавляват най-много заедно. Общата им енергия и оптимизъм ще им помогнат да преминат през живота като изключително щастлива двойка. Няма да им е трудно да намират забавление в съвместното си ежедневие.

Везни

Водолеят и Везните са общителни и авантюристични зодиакални знаци, което ги прави вълнуваща двойка в една връзка. Те са способни да преодолеят всяко препятствие благодарение на сходните си безгрижни нагласи и оптимистично поведение. Единствената потенциална пречка, която може да се появи във връзката между Везни и Водолей, е различното ниво на страст. Известно е, че Везните са страстни любовници и на Водолея може да му е трудно да се справи с тях. Това няма да е проблем, стига да има открита комуникация относно интимността по време на партньорството.

Водолей

Вярвате или не, не е необичайно да видите двама души, които споделят зодиакалния знак Водолей, в здрава и процъфтяваща връзка. Благодарение на многобройните им общи интереси, те никога не се изчерпват с неща, за които да говорят, или с хобита, които и двамата харесват. Поради аспекта на независимост на Водолея, те нямат нищо против да правят и свои собствени неща и да дават на другия малко пространство.

Лъв

В тази връзка противоположностите се привличат. Зодиакалните знаци Лъв и Водолей не биха могли да бъдат по-различни, но някак си им се получава. Докато Лъвът обича да е в центъра на вниманието, Водолеят обича да е този, който му го дава. Когато Лъвът се чувства ценен, той също обича да обсипва партньора си с обич, което прави тези двама души различна, но перфектна двойка. Единственият потенциален проблем, който може да възникне, е фактът, че и двамата са малко избухливи, но стига да се справят тактично с разногласията, всичко ще бъде наред.

Овен

И Овенът, и Водолеят са известни със забавното си чувство за хумор и ще се смеят постоянно. Тази двойка ще гарантира, че и двамата са винаги в добро настроение, а невероятната им енергия ще бъде заразителна за близките на двойката. Въпреки че Овенът понякога може да изпадне в ужасно лошо настроение, аналитичният Водолей ще може да използва логиката, за да ги извади от кризата.