Всички любители на астрологията знаят, че нашият знак влияе на характера и способностите ни. Ако някои са надарени с особена интелигентност, това не важи за всички. А когато става въпрос за коефициент на интелигентност, то не всички сме еднакви. Това важи с особена сила за тези знаци в астрологията, които ще ви представим. Ако сте част от тях, знайте, че винаги е възможно да го поправите.

Водолей

И така, започваме с Водолей. Той е известен с това, че е доста срамежлив. И това е разбираемо, тъй като той не е от хората, които разкриват чувствата си, а още по-малко знанията си. Затова лесно може да мине за човек, чийто коефициент на интелигентност е доста нисък, дори и да има много голям потенциал.

Овен 

Водолеят очевидно не е единственият, който се смята за доста ощетен. В астрологията има и много Овни. Страстен, директен и не много дипломатичен, той често е брутално откровен. Но тази директна страна бързо се губи, когато става въпрос за изразяване на вашето ноу-хау! Всъщност този знак предпочита да запази знанията си за себе си. Достатъчно, за да му позволи да постигне целите си и да се съсредоточи върху това, което прави най-добре: да печели!

Стрелец

Стрелецът не винаги е много интелигентен. И все пак този знак в астрологията е също толкова надарен, колкото и останалите. Единственият му недостатък ще бъде да мечтае много и затова да не е и много изразителен. Особено след като предпочита да запази мислите си, отколкото да ги излага на показ.

Лъв

Друг знак в астрологията, за който ще говорим: Лъв. Родените в този знак в астрологията са суперзвезди! И ако си мислите, че те имат по-нисък коефициент на интелигентност от останалите, няма как да грешите по-сериозно. Просто знайте, че той предпочита да работи самостоятелно и да пази по-голямата част от знанията си за тези, които го заслужават.

Козирог

Козирогът също е част от тази класация, защото често запазва всичко само за себе си и не споделя  хората мислите си. Подобно на Стрелеца, те няма да искат да говорят твърде много за това, което знаят, освен ако не се налага. Анализът обаче е неговата силна страна.

Телец

Телецът също е от онези хора, които не обичат да излагат знанията си на показ твърде много. Въпреки всичко, знайте, че той е надарен с много голяма емпатия и поради това разбира по-бързо от другите.