Някои хора имат дарбата да говорят, но когато тя е насочена към вас, невинаги се усеща като дар. Независимо дали обичат да разказват за последните разлъки на известни личности, дали разказват тайни, или обичат да разказват лична информация за други хора, защото това им дава чувство за власт, има определени личности, които се радват на клюките. И може би има причина за това: техният зодиакален знак. Прочетете нататък, за да разберете кой знак е най-сплетническият - от леко бъбрив до пълен клюкар.

Водолей

Водолеят е въздушен знак, който обича да споделя знания. От време на време те забелязват неща, които могат да се разпространят като клюки, въпреки че това не се случва редовно. В интерес на истината, ако въпросният Водолей е истински приятел, той може да пази тайни. Намерете утеха във факта, че те няма да разкрият пълна информация, освен ако не се налага.

Дева

Девата е зрял знак, който предпочита да мълчи, когато другите клюкарстват. Те не споделят нищо, докато човекът не се довери на тях, включително на най-близките си приятели и семейството. Те няма да предадат лична информация, освен ако не знаят истината, но ако Девите са наранени от някого и не могат да се изправят пред него, те ще говорят.

Везни

Везните са знак, ориентиран към взаимоотношенията, и намират хората за интригуващи обекти на разговор. Въздушният знак е склонен да се интересува от справедливостта и ще бъде първият, който ще забележи, ако даден човек се е отнесъл зле с някой друг. Ако клюкарстват за негативен елемент на някого, те правят разумна преценка. Обикновено те обясняват защо нещо е неправилно и защо някой е добър. Везните не обичат, когато слуховете причиняват вреда на близките им. Така че те осъзнават, че клюките са погрешни.

Стрелец

Стрелецът обича да бъде животът на партито и този, на когото всички се възхищават. Те не вярват, че сплетничат, а всъщност го правят. Те обичат да клюкарстват, но правят прибързани заключения, преди да чуят всички факти. Това може да е проблем, когато огненият знак може да се фиксира върху това, което смята за точно, виждайки реалността само в черно и бяло.

Скорпион

Скорпионите са и най-добрите съветници, така че ще ви дадат най-добрия съвет, ако са ви истински приятели и знаят всичко за вас. Но те могат да бъдат и "изследователи и стожери", защото са много любознателни за хората около тях. В резултат на това този воден знак разговаря за това какво е било направено и защо всички истории е трябвало да бъдат разследвани и проучени.

Близнаци 

Първият избор в нашия списък вероятно няма да ви изненада твърде много: Това са Близнаците. Този променлив въздушен знак е известен с клюките и със сигурност им доставя удоволствие. Близнаците са двулична личност, която не може да поддържа тайни, след като е дала обет. Макар че няма да замърсят раната ви, като я натрият със сол, и са склонни да бъдат неангажирани и искрено симпатични, всеки може да ги манипулира. Така че тайната ви не е сигурна при Близнаците.