Чудите се какво ви очаква през 2023 г.? Съвсем естествено е да разсъждавате за това, което ви очаква зад ъгъла, а астрологията е един от начините да разсъждавате за предложенията на годината по отношение на личното развитие, кариерата и любовта.

Хороскопите са инструмент, който астролозите използват, за да предскажат какво предстои. Използвайки движението на планетите и звездите в нощното небе, можем да разберем какви са предизвикателствата и възможностите за родените под всеки от 12-те зодиакални знака.

Овен

През тази година се чувствате по-големи от живота и изключително уверени. Това, което идва с това, е емоционална смелост: Готови сте да се откажете от взаимоотношения, които са преминали своя разцвет. Възможно е обаче да не искате да се справяте с тежката работа, когато става въпрос за прекратяване на тези ситуации, Така че, ако решите да останете с половинката си или с други връзки, които ви идват наум, ще трябва да дадете всичко от себе си. В превод? Оставете егото си настрана и се посветете на това да разберете партньора си по-добре или на по-дълбоко ниво и да се примирите с това, което откриете.

Телец

Макар да сте известни като хора, които не желаят да се променят (меко казано!), през тази година ще откриете ползи от приемането на вътрешното израстване. Това означава да изследвате различни области на интерес. Ако искате да пътувате до далечно място, да посещавате курсове с приятелите и семейството си, да научите нова духовна практика или чужд език, тогава трябва да го направите! Не позволявайте на това, което сте били, да попречи на това, което можете да станете.

Близнаци

Последните две години сте прекарали в лечение на ума, тялото и духа си. Независимо дали сте го осъзнавали, или не, може би сте държали другите на разстояние. Сега сте готови да се върнете в света, за да покажете най-доброто от себе си и да възстановите връзката си с тези, с които сте загубили контакт. 2023 г. бележи време, в което излизате навън и се свързвате отново със стари приятели и роднини, за да споделите мъдростта си. Надяваме се, че ще ги вдъхновите да продължат собствените си пътешествия.

Рак

През 2023 г. кариерата ви ще бъде озарена от безкрайни възможности. Ако има повишение или позиция, която сте наблюдавали, тогава е време да се съсредоточите върху осъществяването на тези мечти. Не забравяйте, че ще трябва да намерите баланс в живота си, за да постигнете и личен успех. Това означава да ограничите срещите до късно вечерта.

Лъв

Посоката на вашата кариера ви води по различен път от този, по който е започнала преди години. Вместо да бягате и да избягвате промените, които ви предстоят, опитайте се да ги приемете с отворени обятия. За да сте в крак с времето, опирайте се на изобретателни и модерни начини за популяризиране и развитие на бизнеса си. Годината е 2023 - светът е готов за вас, а вие сте готови за света.

Дева

Отварянето на сърцето ви тази година ви отведе на влакче в увеселителен парк. През 2023 г. връзките ви ще се затвърдят в такива, които са още по-удовлетворяващи, и то само защото сте били отворени за тях. Създайте здравословни граници, за да може връзката да разцъфти, и се уверете, че не давате всичко от себе си с малко в замяна. Стига партньорът ви да е отворен да работи върху това да ви превърне в приоритет (а той ще го направи), тогава нещата ще разцъфнат и ще придобият по-позитивна енергия във връзката.

Везни

Везни, може да се чувствате по-заобиколени от всякога, с нарастваща група приятели и социален кръг. Никога повече няма да ви се налага да прекарвате вечери сами - освен ако не искате, разбира се. Въпреки че привличате много хора в живота си, не забравяйте да запазите разсъдъка си. Вижте тези нови приятели такива, каквито са. Не слагайте очила и не приемайте лошо поведение само защото се чувствате самотни. Подбирайте и преценявайте кого да допуснете в живота си и наблюдавайте как ще се развие един процъфтяващ, вълнуващ и здравословен социален живот.

Скорпион

Промяната в ежедневието ви ще се отрази неблагоприятно на личния ви живот, ако през 2023 г. не останете организирани и в график. Промяна в ръководството на работното място ви кара да закъснявате в офиса, което поражда конфликти у дома. Не страдайте в мълчание. Говорете, ако възникне проблем, който е извън вашия контрол. Никога не знаете кой ще ви помогне или колко помощ можете да получите, ако не поискате.

Стрелец

Стрелци, тази година ще бъде година на съзиданието. Може да откриете, че сте привлечени от изкуството или вдъхновени да създадете нещо значимо, което светът да види или използва. Единствената пречка, която стои на пътя на тази идея да стане реалност, сте... вие! Съмненията ще ви възпрепятстват да сложите перото върху хартията или да се впуснете в каквото и да е творческо начинание. Не позволявайте на негативизма да ви нахлуе в главата. Мислете оптимистично и се съсредоточете върху това да се изгубите в творчеството. Може би в крайна сметка ще откриете себе си в този процес.

Козирог

Стремежът към успех е издигнал статуса ви - но дали ви е накарал да излъчвате радост? Има вероятност да е така в момента, но може би не и в дългосрочен план. Време е да запалите отново искрата в себе си и да прегърнете вътрешното си дете. Свържете се с дейностите, които сте правили с удоволствие като дете. Спомнете си кои сте били преди да се страхувате; нека това да бъде ориентир за това кои сте сега.

Водолей

Откривате, че 2023 г. ще бъде прозорец за освобождение. Най-накрая ще се освободите от ограниченията и ограничаващите вярвания, които са ви възпрепятствали да бъдете това, което сте. Сега можете да покажете на света своята уникална и истинска същност, без да изпитвате чувството, че трябва да се криете. Възможно е да има моменти на вътрешен конфликт и борба с другите, които не могат да приемат истинския ви характер - но това е малка цена, която ще трябва да платите, за да имате възможността да живеете според собствените си условия.

Риби

Риби, вие сте известни с това, че сте мечтатели. Но през 2023 г. ще започнете да виждате ползата от това да се приземите. Докато всички останали планират летните си ваканции, вие ще предпочетете да спестите стотинките си за черни дни и да се откажете от дългосрочно пътуване в полза на по-кратка почивка или престой. Може би ще откриете, че като си създадете по-здраво скеле, ще можете да постигнете нови висоти. Вместо главата ви да е в облаците, ще имате гледка.

ИЗБРАНО