За Стрелците предстои интересна и продуктивна година. Фокусът ще бъде върху сферата на работата и личните отношения, което ще донесе много неприятности и моменти на слава. Следвайте препоръките на хороскопа, за да се възползвате максимално от шансовете, които ще даде доброжелателният покровител на годината.

Общ хороскоп за Стрелец за 2024 г.

Въпреки че новата година ще бъде високосна и Нептун ще добави към нея илюзии и заблуди, деветата зодия ще преодолява трудностите и ще постига успехи. Юпитер в шести и седми дом ще помогне на представителите на знака да придобият здраве и да успеят в работата и в личния живот. Успехът ще дойде при бизнесмените, собствениците на фирми. В семейните отношения ще има стабилност и мир, а любовта и страстта в живота на свободните Стрелци ще ги заредят с постижения. Щастливци на годината ще бъдат тези, които се обграждат със съмишленици.

Какъв е хороскопът за жена Стрелец за 2024 г.? Тя ще стане по-гъвкава и чувствителна, ще се научи да се адаптира към хора и обстоятелства. Астрологичното издание Astrology препоръчва да се вслушвате в интуицията, която се активира от Юпитер в Близнаци от юни до края на годината. Януари-май са идеални за кариера, майчинство и стартиране на собствен бизнес. През втората половина на годината сменете работата си, опитайте се в нова професия.

Мъжът Стрелец ще реши да предложи брак. Преди това той ще иска уединение, за да преосмисли миналото, бъдещето и да изгради план за няколко години напред. Най-успешните месеци за всяко начинание ще бъдат януари, февруари и средата на есента. Прекарвайте повече време със семейството и децата си, те ще ви дадат енергия за себереализация и мотивация за всяко начинание. Спортът и занаятите са източници на вдъхновение за мъжете Стрелци през 2024 г.

Хороскоп на любовта и връзките

Според астрологичното издание Sun Signs през 2024 г. всички конфликти между Стрелците и техния партньор ще се разрешават по мирен път. Северният възел в пети дом ще помогне на представителите на знака да срещнат човека, който ще стане тяхната единствена любов. Освен това ще се отрази благотворно на успеха на децата Стрелци и ще даде на родителите чувство на гордост и удовлетворение. Тези, които са мечтали да добавят към семейството си, ще получат щастливи новини през 2024 г.

Най-благоприятният период за любов ще бъде втората половина на годината. От юни Юпитер ще укрепи семейните двойки и ще им позволи да се насладят на съвместна почивка. Партньорът ще осигури стабилни доходи и статус, тъй като ще получи повишение, ще започне да печели повече и с радост ще поглези своя обожаван Стрелец. През юли представителите на знака ще започнат ваканционен роман. Бъдете внимателни, ако цените доверието на половинката си и си позволете да се отпуснете, ако сте свободни от всякакви задължения.

През 2024 г. Южният възел в единадесети дом ще наруши хармонията в приятелствата. Не споделяйте подробности и не преминавайте границата между приятелство и афера, ако цените дългосрочните връзки.

Хороскоп за здраве и красота

Астролозите Тали и Офира Едут наричат ​​първите две десетилетия на годината период на прилив на жизненост. Януари е идеален за козметични процедури. През този период се очаква транзитът на Венера, който ще донесе на Стрелеца разцвет на красотата и повишаване на самочувствието и ще укрепи морално-психическото състояние на знака. Отдавна ли планирате психотерапия? Запишете се през януари и получете добри резултати. През лятото Стрелецът ще почувства болки в гърба и врата, ако не си вземе почивка, за да се рестартира. Полезно е да отидете на масаж, да смените матрака с ортопедичен модел. Йога и пилатес са отлична профилактика на проблеми с опорно-двигателния апарат. Купете абонамент, за да не пропускате часове.

Октомври ще бъде най-вълнуващият месец в здравословно отношение. За да не претоварвате тялото, откажете се от вредната храна и алкохола и се борете с пристъпите на мързел. Това също е подходящ момент за провеждане на пълен преглед и балнеолечение.

Финансов хороскоп

Предстоящата зима на 2024 г. ще принуди Стрелците отново да седнат на бюрото. Обучението ще ви помогне да намерите допълнителен източник на доходи. Пазете се от влиянието на Юпитер през втората половина на годината. Ще надуе егото до небесата и ще създаде илюзии за собствената си значимост. Гледайте трезво на нещата, за да получите най-доброто място, работа и позиция.

Астрологът и автор на книги по астрология Ник Гаудет препоръчва да смените работата си преди 25 май, докато Юпитер е в работния сектор на Стрелец. От юни неговият транзит активира кариерната сфера. Очаквайте материални облаги, увеличаване на богатството и изгодни договори. Ще се установят тесни връзки с партньори от чужбина, а държавните агенции ще допринесат за решаването на важни въпроси и задачи.

През новата година ще успеят хората, които са успешни в областта на спорта и развлеченията. Бъдете внимателни със завистливи хора и конкуренти, тъй като Черната луна в дома на кариерата активира клюки и интриги срещу вас. За щастие нещата ще се оправят през август.

Препоръки за Стрелец за постигане на успех

През новата година деветата зодия ще трябва да вземе живота в свои ръце. На това ще го научи Сатурн и вродения оптимизъм, който позволява на Стрелеца да вижда щастието в малките неща. Използвайте препоръките, за да получите максимални ползи и минимални трудности от 2024 г.:

- Транзитът на Венера през януари ще донесе любов, пари и красота.

- През февруари парите и любовните връзки ще бъдат лесни и приятни.

- През март-април потърсете съвети и съвети от авторитетни хора. Изучавайте философия, психология и езотерика. Духовното развитие е друг ключ към успеха.

- Началото и средата на лятото е сезонът за семейни почивки, укрепване на семейните връзки и създаване на домашно гнездо.

- През август се върнете към стари хобита и дейности и ги приключете. Хобитата, които наскоро са ви вдъхновявали, ще ви пленят отново и ще ви осигурят прилив на енергия.

- Лунното затъмнение на 28 септември е период на турбулентност и стрес. Облекчете го чрез спорт, творчески хобита и водни процедури.

- Ноември и декември са добри за материално обогатяване поради преминаването на Венера през втори дом на знака. Вложете цялата си енергия в работа, бизнес и себереализация, за да завършите годината с положителна нотка.

През новата година огненият знак ще има няколко щастливи дни: 1-11 април, 8 и 23 август и 14-21 октомври. Кое е щастливото число за Стрелец? Щастливите му числа са: 3, 4, 9, 11, 12, 21 и 30. По-добре е да планирате важни дела и събития през 2024 г. на тези дати.