През 2024 г. основните пречки по пътя на Везните ще изчезнат. Ще се почувстват в родната стихия, правейки това, към което душата им се стреми. Влиянието на Нептун ще ви освободи от стари задължения, оплаквания и зависимости. Благотворителността и духовните цели ще ви позволят да израснете вътрешно, да станете по-съзнателен и мъдър човек.

Общ хороскоп за Везни за 2024 г.

Съюзът на пет планети (Слънце, Венера, Юпитер, Уран, Меркурий) и Селена ще повлияе на Везните до 2026 г. и ще промени съдбата им. Мнозина ще се оженят, разведат, ще станат родители, ще сменят работа, професия и местожителство. Меркурий и Венера във втори дом ще осигурят привлекателност и красноречие, правейки представителите на знака лидери на екипи. Плутон във Водолей ще добави магнетизъм и ще ви накара да преосмислите ценностите си. Сатурн ще подобри ситуацията в кариерата ви.

Жените Везни ще изразят себе си през 2024 г. Годината на Зеления дървен дракон ще донесе яснота, стабилност и увереност. Всичко, което им губи времето ще остане в миналото и ще се появят повече сили за самореализация. Новите посоки ще станат смисъл на живота през следващите години. Втората половина на годината е за романтика. За мъжете от зодия Везни зимата ще премине леко. През пролетта ще се решават сложни проблеми в дома и на работното място. Лятото ще донесе романтика. През есента всички сфери на живота ще се активизират, а ноември и декември ще се превърнат в период на мир и хармония.

Нептун ще донесе на мъжете Везни нови източници на енергия и разбиране на духовните аспекти на живота. Те ще се отърват от алчността, недоверието в себе си, съмненията и негативните мисли. Ставайки един от главните герои на годината, мъжът Везни ще получи вниманието и подкрепата на обществото.

Хороскоп на любовта и връзките

През новата година Везните ще имат късмет в областта на романтичните връзки. Благоприятното положение на Сатурн ще увеличи шансовете за щастлив брак. За жените Везни промените в личния живот са по-глобални. Лилит във Везни през юли ще увеличи риска от развод и влизане в любовни триъгълници. Средата на пролетта и есента са опасни за връзките.

Астрологът Сюзън Тейлър вярва, че новата година ще донесе романтика и баланс във връзките на Везните. Не трябва да вземате решения въз основа на емоции. Това ще се отрази негативно на романтичната сфера. Втората половина на годината ще увеличи популярността на жените Везни, позволявайки им да блестят и да се радват на внимание. Мъжете Везни ще се чувстват по-уверени и ще събудят ревност у партньорката си.

Тези, които са били самотни, ще срещнат партньор-лидер. Семейните Везни не трябва да дават цялата власт на половинката си. В съюз е необходим диалог, възможност за разкриване на емоции. Някои двойки ще имат деца, които ще се окажат новатори и пионери в бъдещето.

Хороскоп за здраве и красота

Сайтът за астрологични онлайн прогнози Astrotalk обещава на Везните ново умение - умението да работят върху себе си. Венера и Слънцето ще осигурят прилив на енергия. Вашето здраве ще се подобри. Колкото по-високи са физическите и психически натоварвания, толкова по-жизнерадостни и успешни са представителите на знака. Тези, които са страдали от храносмилателни проблеми и емоционални колебания, ще почувстват облекчение.

За да намалите рисковете за здравето, обърнете внимание на състоянието на косата и кожата си и проверете зрението си. Цялостната оценка на здравето два до три пъти годишно ще ви помогне да не пропуснете първите симптоми на заболяване. Следвайте препоръките на Вашия лекар и изберете здравословен начин на живот. Редовно приемайте витамини, изберете ги, като вземете предвид резултатите от изследването, възрастта и начина на живот.

През 2024 г. избягвайте преумората и се грижете за физическите и емоционалните си ресурси. Намерете баланс между работа и свободно време, потърсете вдъхновение в хобита и връзки. Приятелите и близките ще ви помогнат да се отървете от негативизма и ще ви вдъхновят за нови постижения.

Хороскоп за финанси и кариера

През 2024 г. Везните имат всички шансове да забогатеят, да сменят работата си и да започнат бизнес. Седмата зодия ще бъде успешна през по-голямата част от годината. Всички трудности ще бъдат преодолени благодарение на оптимизма, дипломацията и късмета.

От март до април има много работа, която ще ви се стовари на главата извън графика. Не се паникьосвайте, защото скоро всичко ще се подобри или сменете работата си: през 2024 г. бързо ще намерите обещаващо място. Планирайте най-важните неща за август-декември. През тези месеци се очакват изгодни предложения и среща на подходящ бизнес партньор.

2024 г. ще е периодът, в който парите ще започнат да работят за Везни. През новата година седмият знак ще има покровители и съмишленици, ще бъдат сключени изгодни финансови споразумения. За да тръгнете в правилната посока и да успеете в бизнеса, изучавайте тенденциите, слушайте интуицията си и не стойте със скръстени ръце.

Предприятията, които са започнали година по-рано, ще бъдат печеливши. Тези, които се стремят към слава, ще получат обществено признание. През 2024 г. ще се появи ментор, който ще ви помогне да постигнете успех в работата. Късметът ще се усмихне на тези, които са готови да учат и да овладяват нови умения. Всеки, който отдавна иска да превърне хобито си в бизнес, ще го направи през следващата година.

Препоръки за Везни за постигане на успех

Според Astrologyk Плутон ще има най-силно влияние върху съдбата на Везни. Плутон във Водолей през 2024 г. ще отвори достъп до ресурси на други хора - парите на съпруга или съпругата, заеми, наследство. Увеличава влиянието върху хората. Какви други положителни промени очакват Везните и от какво трябва да внимават? Препоръки и предупреждения:

- През април, август и септември са вероятни проблеми в отношенията с романтичен партньор. Вярвайте в любовта и всичко ще се нареди.

- Според социалната публикация Medium, периодите от 1 април до 25 април и май, когато страстта пламва в двойката, изискват специално внимание.

- Средата на пролетта е пикът на работната активност. Пестете енергията си и се фокусирайте върху основното.

- Юни е най-щастливият месец в годината благодарение на Юпитер.

- Есента е най-интензивният и непредвидим сезон благодарение на слънчевото затъмнение във Везни на 2 октомври.

- Ноември е месецът на обобщаване на резултатите.

- Март-април и септември-октомври са идеалното време да се отървете от вредните навици.