Когато става въпрос за романтиката, която всеки търси в живота, няма нищо по-важно от изграждането на доверие. От етапите на разговорите, през запознанството до брака, доверието във връзката и партньора ви е в основата на любовта, която продължава вечно.

Но когато това доверие бъде нарушено, особено чрез нещо като изневяра, може да бъде почти невъзможно да го възвърнете. За съжаление може да е трудно да разберете дали някой е честен с вас. Ако подозирате, че партньорът ви може да ви изневерява, хороскопът му може да ви помогне да откриете блуждаещото му око. Продължете да четете, за да разберете предупредителните знаци, че някой изневерява, въз основа на зодиакалния му знак.

Овен: Те спират да показват физическа привързаност.

Овните са смелите и страстни любовници на зодиака. Когато става въпрос за романтика и обсипване на любимите им хора с обич, никой не го прави така, както те. Овенът ще ви завладее с чара си, оставяйки ви с усещането, че сте единственият човек на света. Да не говорим, че този пламенен знак обича да прави нещата горещи, когато става въпрос за физическата им връзка. Така че, ако сутрин получавате по-малко целувки за довиждане и прегръдки вечер, това може да е знак, че вашият любим Овен си търси обич на друго място.

Телец: Те не искат вашите съвети и мнения.

Телците са трудни за разбиване, когато ги опознаете за първи път, но са склонни да се отварят, когато ви се доверят. Когато този упорит земен знак намери партньор, с когото иска да измине дълъг път, можете да сте сигурни, че ще поиска съвета и мнението ви за почти всичко. Телецът иска партньор, чието мнение цени и на когото се доверява, така че ако изведнъж му се стори, че контролира всичко без ваша помощ, може би е време да се притесните. Има голяма вероятност те да търсят тези отговори от друг човек.

Близнаци: Те крият телефона си.

Говорещи и общителни, тези весели въздушни знаци постоянно разширяват своите групи приятели, хобита и лични интереси. Когато се окажете във връзка с Близнаци, те са отворена книга и обичат да споделят какво мислят. Можете да очаквате много шеги и глупави снимки. Ако обаче забележите, че партньорът ви изведнъж е започнал много да пази телефона си, може би има причина за безпокойство. Има вероятност той да крие някои пикантни странични разговори, които не иска да виждате.

Рак: Те се защитават и пренебрегват.

Да се срещаш с Рак е като да се срещаш с най-добрия си приятел. Тези любящи и грижовни хора са известни със своето търпение, което ги прави отлични партньори в живота. Без значение пред какви препятствия може да се изправите двамата, винаги можете да разчитате, че Ракът ще мисли за емоциите на всички. От една страна, това прави особено лесно да разберете кога те се интересуват от вас и се наслаждават на компанията ви. От друга страна, може да е изненадващо, когато започнат да проявяват признаци на отбранителност. Ако вашият топъл и любящ партньор изведнъж ви се стори студен или пренебрежителен, той може да е уморен от съобразяването с чувствата на някой друг.

Лъв: Те полагат повече усилия за външния си вид.

Запознанството с Лъв не е за хора със слаби сърца. Тези крадци на сцени привличат вниманието, където и да отидат, и обичат да правят големи изявления. При цялата им припряност и пищност обаче те са много верни партньори. Когато Лъвът ви обича, той умее да ви облъчва със своята светлина и да ви кара да се чувствате като център на вселената. Въпреки това Лъвът е и много горделив и може да започне да се отклонява, ако се чувства недооценен. Може да искате да се притесните, ако забележите, че полагат повече усилия за външния си вид и излизат повече, отколкото прекарват време с вас.

Дева: Те внезапно са променили графика си.

Девите са практични в подхода си към любовта и много предвидими в отношенията си. Това, което прави срещите с Дева толкова приятни, е, че винаги знаете какво да очаквате. Когато кажат, че ще направят нещо, можете да се доверите, че ще го изпълнят, без да се нуждаят от напомняне. Те не променят нещата много често и са склонни да се придържат към едни и същи навици, хобита и рутинни занимания. Така че, ако вашият партньор Дева изведнъж не е там, където е казал, че ще бъде, или има необяснима промяна в графика му, има вероятност да иска да промени нещо; и статусът на връзката ви може да е едно от нещата, които планира да промени.

Везни: Те са свръхкритични към връзката ви.

Везните са знакът на взаимоотношенията. Като справедлив и уравновесен зодиакален знак, те знаят как да накарат хората да се чувстват забелязани и специални. Изглежда, че винаги казват правилното нещо, поради което са едни от най-добрите дълготрайни партньори сред Везните. Никой не разбира значението на това да изграждаш близките си и да ги насърчаваш така, както Везните. Ето защо, ако откриете, че вашият любим Везни ви се кара или се държи свръхкритично към връзката ви изневиделица, може би се опитва да оправдае пред себе си своето лутане.

Скорпион: Престават да ви информират за подробностите.

Скорпионите са мистериозните флиртаджии на зодиака, което първоначално може да ги направи плашещи. Въпреки че енергията на водния им знак им дава дълбока емоционална страна, е необходимо много доверие, за да ги накарате да се отворят. Веднъж щом влязат във връзка обаче, можете да очаквате да се превърнете в довереник и доверен съветник на вашия Скорпион. Те почти не могат да се сдържат да не споделят всяка малка подробност за мечтите и желанията си с тези, които най-много обичат. Но ако изведнъж се почувствате сякаш не сте в течение на всичко, което се случва в живота им, може би те не ви разказват цялата история (или я разказват на някой друг).

Стрeлец: Престават да публикуват ваши снимки.

Стрелците са забавните, свободолюбиви и спонтанни любовници на зодиака. А когато този темпераментен огнен знак намери партньор, който споделя техните страсти, това може да се окаже най-голямото приключение от всички. Можете да очаквате много снимки, които ще бъдат направени и споделени онлайн, когато Стрелецът е влюбен. Те умеят да ви карат да се чувствате като най-красивия човек на света, независимо дали пътувате или седите на дивана. Ако обаче спрат да споделят снимки, може би искат да скрият от някого вашите бягства.

Козирог: Не са склонни да правят големи съвместни покупки.

Козирозите не бързат да влизат в дългосрочна връзка. За този практичен знак любовта е инвестиция в бъдещето, както и всичко останало. И макар че това не звучи супер романтично, е чудесен начин да изградите живот с някого. Когато сте открили себе си като обект на любовта на Козирога, той ще ви даде целия свят, независимо от цената. Въпреки това, ако изглеждат колебливи да заплетат финансите ви заедно или дори да направят голяма покупка, която двамата предварително сте обсъждали, обърнете внимание. Възможно е да се отдръпват и да искат да обединят активите си с някой друг.

Водолей: Те предпочитат да прекарват времето си с приятели.

Водолеят е знакът на приятелството. Когато сте пленили сърцето им, те ще побързат да ви запознаят с дружината си и ще ви накарат да се почувствате като част от нещо специално. Можете да очаквате, че романтичната връзка с Водолея ще бъде като среща с най-добрия ви приятел, а с това идват и много вечери навън с близките им хора. Но ако те започнат да настояват да излизат сами или да прекарват време с приятелите си без вас, има вероятност да се сприятеляват с някой друг.

Риби: Има емоционална дистанция.

Рибите са най-големите мечтатели от зодиака и любовта обикновено е нещото, за което фантазират най-много. Сладки, чувствителни и емоционални, те не се страхуват да отворят сърцето си и да споделят най-интимните си мисли с партньора си. Независимо дали става дума за нежните им имена за домашен любимец или за любовта им да ви показват на всеки, който иска да слуша, Рибите знаят как да накарат партньора си да се чувства обичан. Ако внезапно им липсва обичайната топлота и емоционална откритост, може би е време да се притеснявате. Наистина ли нямат нищо на ум? Или просто споделят тайните си с някой друг?