Астролозите ще ви кажат, че всеки човек е уникална снежинка от планети, знаци, домове и аспекти, които го правят такъв. Но това отнема удоволствието от обобщаването на стила на работа на колегите ви според техния зодиакален знак, нали?

И макар че всеки наистина е специален в цялата си човешка сложност, нека си го кажем направо - Овенът ще се опита да поеме групов проект (съжалявам, но е вярно), а Водолеите имат най-иновативните идеи... особено според тях. Така че, ако искате да направите живота си по-лесен, а отношенията си на работното място - по-хармонични, четете нататък.

Ето какво трябва да знаете за сътрудничеството с всеки зодиакален знак на работното място.

1.Овен (21 март - 19 април): Не се преструвайте, че неволно прекъсвате другите

Овните винаги са твърде самонадеяни, което ги кара да пренебрегват настроението на колегите си на работното място. Съвсем нормално е Овенът да се намесва в разговорите на другите хора, но това означава, че не само че разговорът ще стане неловък, но и отсрещният човек ще бъде много разстроен. Ако искате да сте по-приятелски настроени към хората, научете се да говорите в подходящия момент и на подходящото място.

2.Телец (20 април - 20 май): Научете се смирено да изслушвате другите

Телецът е от упоритите и често ще упорстват да правят всичко, което искат и рядко ще се вслушат в чуждото мнение, за да се променят. Понякога знаете, че не можете или няма да постигнете никакви резултати, но въпреки това не можете да се откажете. Затова Телецът често се кара с колегите си заради упоритостта си.

3.Близнаци (21 май - 21 юни): Имайте смелостта да си признаете, че сте сгрешили

Щом открие грешка в работата, Близнакът веднага си намира поредица от оправдания за проблема си. Той започва на защитава себе си много ентусиазирано, така че можете да разберете, че самочувствието на Близнаците е много високо. Но поради това околните виждат в тях човек, който не умее да иска помощ, който отказва да поправи грешките си.

4.Рак (22 юни - 22 юли): Има неща, които не бива да се пресмятат твърде много.

Вътрешно Ракът е малко пресметлив, когато става въпрос за вземане на решение за нещо, често му отнема много време да обмисли ползите и вредите, но все още не е стигнал до краен избор. Изчисляването е хубаво, но не забравяйте, че понякога и малка загуба е от полза. Имайте по-отворен поглед върху нещата, животът с колегите ще бъде много по-лесен.

5.Лъв (23 юли - 22 август): Дайте шанс на другите да се покажат

Амбицията на Лъвовете в кариерата е много висока, те не желаят да бъдат човекът, който изостава във всяка битка, те винаги са решени да бъдат на върха. Лъвът трябва да контролира малко личността си, за да създава симпатии у другите.

6.Дева (23 август - 22 септември): Отнасяйте се към колегите си с толерантност

Девите са перфекционисти, затова придават голямо значение на малките детайли. На работното място също има строги изисквания. Научете се да пренебрегвате грешките на другите, прекалената придирчивост не само ще ви умори, но и ще подразни всички около вас, Деви.

7.Везни (23 септември - 23 октомври): Практикувайте асертивност

Въпреки че да мислите за това отново и отново е нещо хубаво, в някои случаи чуденето за избора и невъзможността да вземете решение ще се отрази негативно и на работата. Прекаленото мислене ще ви накара да изгубите добри възможности, ще накара началниците ви да си мислят, че Везните са човек с ниски способности, който не се осмелява да прави избори, дори те да са грешни понякога.

8.Скорпион (24 октомври - 22 ноември): Не се затваряйте прекалено много в себе си

Личността на Скорпиона по своята същност е интроверт, често е сам, дори и да се сблъска с проблеми, той ще ги реши сам, без да притеснява някого. Всички мисли, чувства, преживявания или тревожни истории са скрити дълбоко в сърцето и не иска да ги споделя. Но понякога няколко разменени изречения могат да накарат колегите да се разберат и да си съчувстват повече.

9.Стрелец (23 ноември - 21 декември): Необходимо е да обръщате повече внимание на работата

Въпреки че Стрелецът прави всичко да изглежда чудесно, но най-големият му недостатък е липсата на търпение и педантичност. С такава нагласа това, което правят, да не говорим за почтеността, също е трудно постижимо. Никой не иска да работи с човек, който е небрежен и не се справя добре.

10.Козирог (22 декември - 19 януари): Научете се да не бъдете толкова отнесени на работа

Козирогът е зодиакалният знак, който обръща внимание на детайлите и е доста спокоен. Недостатъкът на тази личност е, че те не работят твърде бързо и гъвкаво, нито пък знаят как да обърнат ситуацията. Много хора намират Козирога за твърде отнесен.

11.Водолей (20 януари - 18 февруари): Трябва да се научите да бъдете търпеливи

В работата Водолеят винаги е прогресивен, има мечти и се стреми към тях. Единственото, което им липсва, е търпение. Водолеите не обичат да чакат. Може би просто трябва да проявите още малко търпение, за да видите плодовете на вашата отдаденост към професията ви. А в общуването търпението винаги носи мир.

12.Риби (19 февруари - 20 март): Опитайте се да не се оплаквате

Личността на Рибите е доста слаба, среща трудности или предпочита да ги избягва, не иска да слуша наставления или да се оплаква. Отношението на спокойствие във всички тези ситуации не винаги е добро, има моменти, когато е необходимо откровено да изкажете мнението си.