Добре, нека бъдем честни. В крайна сметка, по един или друг начин, половинката ви със сигурност ще разбере. Независимо дали не сте много добър лъжец или не прикривате следите си твърде добре, трудно е да се запази толкова голяма тайна твърде дълго. Ясно е, че ако прибягвате до изневяра, значи нещо не е наред във връзката ви. Ако има проблем, наистина трябва или да работите за решаването му, или просто да прекратите връзката.

Тук няма осъждане. Всяка ситуация е различна и всеки има свои собствени причини за извършване на деянието. Но вероятно трябва да знаете, че шансовете да ви хванат са доста големи, така че е по-добре да сте подготвени за последствията.

В случай че сте любопитни да разберете как точно ще бъдете хванати, всичко, което трябва да направите, е да погледнете към звездите. Всеки има слабост - включително и вие и когато лъжете, нещата започват да се разпадат. Затова вижте как вие ще бъдете хванати да изневерявате на любимия си въз основа на зодиакалния си знак.

Овен

Вече знаете колко импулсивни и избухливи можете да бъдете, а това може да е най-големият ви недостатък. Със сигурност ще влезете в огромен спор с половинката си, ще се ядосате прекалено много.

Телец

Известно е, че сте адски привързани към хората, за които ви е грижа. Вашата половинка със сигурност ще разбере, че нещо се случва, когато притежателната ви природа се измести от тях и се насочи към някой нов.

Близнаци

Ще станете супер непоследователни в плановете си с половинката. Ще отменяте в последния момент плановете, които двамата сте направили, постоянно ще се опитвате да ги вместите в ограниченото си свободно време (като се има предвид, че прекарвате голяма част от него с другия си любим). След известно време партньорът ви ще започне да задава въпроси, на които ще ви е трудно да отговорите.

Рак

Несигурността ви напълно ще ви издаде. Хората, които са прекалено несигурни, естествено прехвърлят това чувство на партньора си. Знаете, че изневерявате и вашата несигурност ще изплува на повърхността, карайки ви да се питате дали вашият близък също не изневерява. Цялото това съмнение и несигурност определено ще накарат партньора ви да се усъмни веднага.

Лъв

Със сигурност сте малко мързеливи, когато става въпрос за прикриване на следите. Изтриването на текстови съобщения, имейли и измислянето на осъществими оправдания ще ви бъде трудно да се справите. Рано или късно партньорът ви ще намери доказателствата, които ви свързват с изневярата ви.

Дева

Ще станете по-критични към всичко, което прави половинката ви, защото ще започнете да го сравнявате с тайния си любовник. Може да си мислите, че сте по-умни от това, но в крайна сметка ще го правите, без дори да го осъзнавате. Това със сигурност ще задейства някои аларми в главата на партньора ви

Везни

Вие сте майстор на избягването! Партньорът ви би могъл да ви зададе дузина въпроси за това къде прекарвате времето си или защо се държите странно, но вие ще направите или кажете всичко, за да избегнете разяснения.

Скорпион

Вие, Скорпионите, по природа сте потайни, така че не е съвсем изненадващо, че ще попаднете в ситуация на измама. Вероятно можете да запазите тайната много по-дълго от повечето знаци поради това, че сте затворени, но дори и най-добре пазените тайни имат начин да се разплетат, ако продължат достатъчно дълго.

Стрелец

Разбира се, извиненията ви може да изглеждат добре измислени и разумни, но те ще се трупат, докато не избухнат. Ще стават все по-нелепи, докато вече не можете да се справите с тях. В крайна сметка истината ще трябва да излезе наяве.

Козирог

Наистина си мислите, че знаете всичко, нали? Е, вероятно трябва да знаете, че всъщност не е така. Тъй като мислите, че знаете всичко, случайно ще пропуснете важно доказателство, което сте забравили да отчетете. Това ще доведе половинката ви право до истината.

Водолей

Можете да станете прекалено темпераментни и това ще бъде най-големият ви провал. Преди още да сте успели да се спрете, ще си признаете за цялата случка.

Риби

Изпитвате силно желание да избягате от реалността и да се откъснете от живота си за известно време. Тази идея може лесно да се превърне в любовна връзка и преди да се усетите, може да стане дори нещо повече от това. Толкова силно ще се опитвате да създадете нова реалност за себе си, че ще се изгубите в нея и дори няма да направите опит да го скриете.