Да се справиш с привидно безкрайния списък с отговорности в живота може да се окаже трудна задача дори за най-организираните хора. За тези, които не са съзрели или не са се научили да бъдат съвестни, това може да се окаже почти невъзможно. Имате половинка, която постоянно молите да изнесе боклука? Ами онзи колега, който никога не предава задачите си навреме? Или приятелят, който ви отказва в последния момент? Астрологията може да е една от причините да не можете да разчитате на някои хора. Eто и кои са те.

Водолей

Водолеите се преструват, без дори да знаят, особено когато решат да скрият информация. Това е така, защото е въздушен знак, което означава, че може да бъде наистина упорит в мнението си и информацията, която решава да приеме или да даде. Тези гении могат да се държат така, сякаш са по-добри от другите хора - и понякога си мислят, че са.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че понякога са затворени в себе си, което може да ги накара да съдят другите, особено ако не разбират техния житейски опит. Това чувство на пълна убеденост може да доведе до възприемането им като самонадеяни. Те излъчват мъдрост, но могат и да я използват като оръжие, когато не внимават.

Овни

Овните често са успешни и искат всички около тях да го знаят. Но те са не само талантливи, но и късметлии. Тъй като Овенът е първият знак на зодиака, те често имат силно чувство за право на собственост, дори ако не работят много усилено, за да получат това, което искат от живота. Тъй като не желаят да признаят, че дължат част от успеха си на сляп късмет, те могат да изглеждат като правоимащи.

Везни 

Този въздушен знак понякога може да изглежда леко афектиран, когато общува с други хора. Везните се управляват от Венера, така че понякога може да видите как те преувеличават, защото искат да блеснат пред всички останали. Това може да стане, като купуват скъпи бижута или дрехи и постоянно говорят за покупките си. Очаквайте Везните да бъдат очарователни и привлекателни, но малко повърхностни.

Лъв

Лъвовете са известни с това, че смятат, че са крале и кралици на джунглата. Макар че за разлика от Везните те не се хвалят с материални предмети. Вместо това те вярват, че са шефовете и не се страхуват да ви го кажат! Лъвът процъфтява, като засенчва всички останали. Подобно на Овена, Лъвовете имат късмет и могат да успеят, без дори да се стараят. Дълбоко в себе си Лъвът знае, че има специална дарба, която може да сподели със света.

Козирог

Козирозите са фокусирани върху това да бъдат мегауспешни в живота и в работата. След като постигнат целите си, те се хвалят със скъпи предмети. Може да изглеждат надменни, но те работят повече от много други знаци и може би заслужават да демонстрират богатството си.