В живота си вероятно сте научили една проста истина: някои хора са по-груби от други. Независимо дали тези хора въртят очи или предприемат по-оскърбителни и невъзпитани действия, като например пререждане на опашка или говорене за хората зад гърба им, вие ще познаете грубияна, когато го видите. И, разбира се, може да се чудите как изобщо са станали такива. Оказва се, че това може да се дължи на астрологичния им знак. Прочетете нататък, за да откриете шестте най-груби зодиакални знака.

Водолей

Родените под този интелектуален знак са известни като хуманитаристите на зодиака. Това обаче не означава, че те винаги се грижат за своите маниери. Ръководят се от интуицията, инстинкта и импулса. Хората Водолей са новатори и са твърде заети да гледат към бъдещето, за да обръщат внимание на това дали някой е минал през вратата зад тях или е бил по средата на разговора, когато те грубо са го прекъснали. Ако някой Водолей направи грубо първо впечатление, може да искате да му дадете втори шанс, за да видите дали ще продължи да се държи така.

Лъв

Управляван от Слънцето, този знак обича идеите му да са в центъра на вниманието. Въпреки това ноктите на Лъва ще излязат наяве, ако се осмелите да не се съгласите с тях. Лъвовете обикновено не се опитват да бъдат груби - това просто се случва. Те са горди и самоуверени, което със сигурност може да бъде грубо при определени обстоятелства.

Скоприон

Знаете, че Скорпионът е мистериозен, ревнив, обидчив и доста напрегнат на моменти - затова може би няма да се изненадате, ако го видите в списъка на най-грубите зодиакални знаци. За разлика от много други знаци, които са неволно груби, Скорпионът може да бъде стратегически и умишлено груб, но само при определени условия.

Тези условия включват всеки път, когато смятат, че те или някой, когото обичат, е бил ощетен от друг. Ако усетите, че Скорпионът е груб, можете да се опитате да му кажете, че е такъв. Те или ще си признаят и ще се зарадват на това, или ще отрекат и ще кажат, че не са груби, а са честни с вас.

Дева

Практичната, трудолюбива и понякога критична Дева може да има груба жилка. При Девата желанието да бъде ефективна и аналитична може да се сблъска с обществените грации, които се очаква хората да следват. Иронията е, че често хората Дева всъщност имат намерение да бъдат полезни, когато дават непоискани съвети. Те често вярват, че да се изкажеш остро и директно е най-добрият начин да дадеш обратна връзка. Така че, ако вашият шеф или колега е Дева, можете да очаквате доста тежки оценки на работата - особено ако сте склонни да приемате критиката присърце.

Козирог

Грубостта на Козирога е подобна на тази на Девата. Тяхната стоическа и земна природа може да ги накара да оставят настрана сантименталността и емоциите. Поради тази причина те могат да говорят в прав текст и не винаги обмислят как думите им се възприемат от другите. За разлика от Девата обаче обратната връзка на Козирога може да бъде напълно неконструктивна. Те не предлагат решения, така че ще ви кажат къде бъркате и ще очакват да го поправите сами.

Овен 

Управляван от Марс, планета, кръстена на бога на войната, Овенът е най-грубият и най-конфликтният зодиакален знак. Огнената стихия, която управлява знака им, ги прави страстни и спонтанни. Овенът никога няма да се спре пред нищо, за да се скара с някой - всъщност той често е този, който започва кавгата. Важно е обаче да се отбележи, че Овенът не се опитва да бъде злобен сам по себе си. Те просто са брутално честни и импулсивната им природа не им позволява да се сдържат.