Тези хора, които често са напрегнати, могат да кажат много тежки неща, когато са разстроени, и изглежда, че вечно пазят обидата. Ако някога сте се чудили защо половинката ви не може да остави нищо на мира или защо шефът ви винаги има хаплива дума за служителите си, може би това е написано в звездите. Прочетете нататък, за да откриете шестте най-горчиви зодиакални знака - от леко кисели до напълно озлобени.

Дева

Девите искат най-доброто от себе си и от своите приятели и семейство. И когато хората около тях ги разочароват, те могат да станат мрачни. Те са свръханалитични и силно организирани, което означава, че не оставят "място за грешки". Понякога могат да изглеждат озлобени, с високи очаквания, които не дават възможност за човешки емоции. В много случаи те не се опитват да бъдат озлобени. Просто не са съгласни с начина, по който правите нещата, и не могат да намерят сили в сърцето си да не ви критикуват.

Близнаци

Този променлив въздушен знак може да изглежда недоброжелателен, ако хората не го разбират. Когато Близнаци се опитва да говори с вас за други хора, това не е от недоволство. Вместо това те просто обичат да споделят диви и забавни истории. Безчувствените клюки могат да накарат Близнаците да изглеждат така, сякаш имат горчиви, студени сърца, но всъщност те са дълбоко загрижени за хората, за които говорят и така се свързват с другите.

Рак

Раците са известни с това, че помнят обидите дълго време, а когато ги задържат твърде много, могат да се държат леко кисело. Този знак е емоционален и капризен. Ракът няма да излезе от черупката си, докато не ви се довери.

Телец

Този упорит знак няма да отстъпи и ще се почувства гневен и засегнат, ако някой се опита да го накара да промени мнението си. Телците никога не забравят какво е предизвикало емоциите им, особено негативните, независимо какво се случва, което може да накара другите знаци да ги възприемат като хулигани, които никога не оставят нищо на мира. Те ще бъдат пасивно агресивни и ще нападат хората, които смятат, че са им направили нещо лошо.

Козирог

Козирозите изглеждат много по-роботизирани от другите знаци, което ги кара да изглеждат разочаровани. Те изглеждат сериозни, делови и контролиращи, което води до чувство на горчивина, ако животът не върви по техния път. Козирозите винаги се стремят към успех и да напреднат. Те могат да потискат емоциите си и да държат чувствата си под контрол, създавайки впечатление за студенина. Но ако Козирогът ви каже нещо остро, това не е защото се опитва да ви нарани. Напротив, те са по-съсредоточени върху постигането на целите си, отколкото върху справянето с досадните си емоции.

Скорпион

Този привлекателен, магнетичен знак ще ви примами, но щом се приближите, ще осъзнаете колко сурови могат да бъдат. Ако се изпречите на пътя на Скорпион, пригответе се да усетите хапливостта им. Те са способни да задържат обидата към тях цял живот и никога да не се откажат от негодуванието, което ги поставя на върха на този списък.