Девата обича да обмисля нещата предварително. През новата година тя ще трябва да се довери на влиянието на Зеления горски дракон и да приеме помощта му за развитие в областта на кариерата и личните отношения. Следвайки уликите на хороскопа, тя ще може да постигне успех и просперитет.

Общ хороскоп за Дева за 2024 г.

Очакват я пътувания, учене, експериментиране в храната и стила. Ще се появят нови връзки, вероятно е смяна на работата с по-престижна или кариерно развитие на сегашното място. Зимата е най-доброто време за творчество и развитие, повишаване на професионализма. През пролетта животът ще стане по-удобен, животът ще се подобри и гардеробът ви ще се актуализира. Прекарайте лятото в почивка. Върнете се към стари бизнес начинания по време на ретроградния Меркурий през август. Септемврийското лунно затъмнение ще доведе до трансформация на живота.

Краят на годината ще бъде тревожен за Девите, но резултатите от нея ще са благоприятни. Какъв е хороскопът за жената Дева за 2024 г.? Тя ще намери любов и истинско приятелство сред колегите си. Не очаквайте активност от другите, проявете съчувствие сами. От февруари до юли идентифицирайте предател във вашата среда и се отървете от него. През лятото поемете контрол над финансите си и превърнете хобито си в източник на доходи. През септември се откажете от вредните навици. Девата ще си вземе домашен любимец и ще открие интересно хоби. Има шанс да успокоите вътрешния критик, да научите нова професия и да се преместите.

Мъжът Дева ще се научи на сдържаност и уравновесеност. Сатурн ще помогне за това. Той ще се научи да влияе на хората, укрепвайки авторитета си в семейството и екипа. Социалният портал Medium препоръчва през април да залагате на партньорства в бизнеса и любовта. До юли ще можете да подобрите здравето си, да придобиете тонизирана фигура, свеж и добре поддържан външен вид. Пролетта е най-доброто време за големи покупки. През есента посветете енергията си на кариерата си, а ноември-декември е подходящ за намиране на любов и укрепване на съществуващи връзки.

Хороскопът на любовта и връзките

Девата е една от петте зодии, които ще намерят любовта, ще създадат семеен съюз и ще установят диалог в съществуваща двойка. Какъв е любовният хороскоп за зодия Дева за 2024 г.? През първата половина на годината, от януари до юли, отношенията на Дева са повлияни от черната Луна, Лилит. Има риск да влезете в зависими отношения, избягвайте ги. Ако търсите истинската любов, обърнете внимание на партньорите от зодия Телец и Риби. Отношенията в семейните двойки ще се заздравят. Съпрузите ще обменят признаци на внимание, ще проявят грижа и ще организират много романтични срещи.

Според астрологичния портал Sun Signs годината ще започне с конфликти в двойките. Говорете за проблемите, решавайте проблеми, подобрявайте живота си и правете планове. Когато Меркурий е в Стрелец на 1 февруари, всички проблеми ще бъдат изоставени. За тези, които са свободни, приятелските връзки ще помогнат. Кажете на приятелите си, че искате да се срещате, търсите романтичен партньор за душата с перспектива за брак. Ще намерите по-бързо общ език с някой от вашия кръг. Прекарвайте повече време заедно, занимавайте се с общо хоби, изградете общ бизнес.

Хороскоп за здраве и красота

Мери Бергнер, създател на хороскопи, препоръчва да се обърне внимание на ретро периодите на Меркурий. При тях Девите ще изпитват промени в настроението, което ще се отрази негативно на здравето им. Август-септември и декември са опасни за здравето. Не търсете въображаеми болести в себе си, мислете позитивно. Направете медицински преглед и подсилете имунната си система. За да предотвратите умората да развали плановете ви, превключете вниманието си навреме, почивайте и се възстановявайте. Вероятни са проблеми с опорно-двигателния апарат. Подобрете здравето си с пилатес, йога и масаж. Поддържайте редовни упражнения и скоро ще почувствате лекота в тялото си.

През 2024 г. Девата ще има нужда от услугите на козметик. Всяка процедура ще бъде успешна, ще повиши самочувствието и ще подобри състоянието на лицето и тялото. Провеждайте ги три пъти годишно - през зимата, пролетта и есента.

Финансов хороскоп

Краят на миналата година беше труден, но новата 2024 година ще започне с положителни тенденции. Според астрологичния портал Astrologyk резултатите от първите усилия ще се появят през февруари. Ръководството ще отбележи усилията на Девата и ще им позволи да демонстрират своя опит и знания. Най-благоприятният период за кариерно израстване ще бъде януари, средата и края на лятото. Вероятно повишение, увеличение на заплатата, покана за по-престижна и високоплатена позиция.

За да не ви напусне късметът, не споделяйте успехите си. Не трябва да изразявате личните си амбиции пред началниците си. Не карайте колегите си да завиждат, а ги включете в работата по общ проект. В периода 9-25 септември, когато Меркурий е в Дева, ще се появи нов източник на доходи. Работете здраво над задачите. Това ще противодейства на клюките и ще демонстрира отдаденост на каузата. Когато Меркурий влезе във Водолей на 7 март, ще има баланс в работата. Всички страсти ще утихнат.

Април-май ще донесе пробив в бизнеса и работата, печалба и подобряване на финансовото състояние. Сдържайте финансите си през периода август-септември, тъй като ще има разходи преди края на годината.

Препоръки за Дева за постигане на успех

През новата година животът на Девата ще бъде повлиян от планетата на кармата Сатурн, интуитивния Нептун и щедрия Юпитер. Астрологът Сюзън Тейлър препоръчва да отделите една година, за да съберете мислите си и да направите планове. Помислете за следните препоръки на хороскопа:

- 7 януари, когато Меркурий е в Скорпион, ще донесе финансов успех.

- В периода 10-24 февруари (пълнолуние в Дева) правете планове и се освободете от илюзиите.

- През януари, март, октомври-ноември бъдете по-внимателни към здравето си. Не преяждайте, пазете се от течение и избягвайте големи тълпи от хора. Най-опасният ден за здравето е 29 август.

- През януари, май, ноември извършвайте козметични процедури и операции. Посетете психолог през август и ноември. Погрижете се за психическото си здраве и изпълнете живота си с положителни емоции.

- В периода 5-28 август (Венера в Дева в съвпад с Меркурий) ще се случат срещи, срещи и запознанства. Може да се появят хора от миналото (бивш партньор, влюбен съученик). Изслушайте ги, преди да ги посочите към вратата.

- Периодът 1-29 юни (опозиция на Нептун с Лилит в Дева) е оптимален за довършване на по-рано започнати неща. Правете пътувания. Можете да промените работата и вида на дейността си.

През 2024 г. Девата ще придобие увереност и ще иска промяна. Не критикувайте близките си, вярвайте на хората. Научете се да приемате даровете на Вселената и посрещнете една година на положителни промени.