Всички познаваме хората, които получават отличието "клоун на класа" в училищния годишник. Те са лекомислени, обичат да разсмиват другите и като цяло искат да се забавляват. Чудили ли сте се някога откъде идва тази глуповатост? Вероятно има нещо общо с астрологията. Продължавайте да четете, за да откриете най-глупавите зодиакални знаци.

Oвен 

Овенът, първият зодиакален знак, марширува в ритъма на собствения си барабан. Те са малко нестандартни и хуморът им може да не е винаги смислен за всички останали, но това е част от това, което ги прави толкова забавни и уникални. Те не се притесняват какво мислят другите за тях. Oбичат да са в центъра на вниманието и не ги интересува дали това означава да се правят на шутове. Не се притеснявайте, винаги ще се забавлявате, ако сте в присъствието на тези огнени знаци.

Везни 

Везните се стремят към баланс и позитивност, така че макар понякога да са сериозни, не е изненада, че те имат и глуповата страна. За щастие хуморът на този знак обикновено не се превръща в обида. Тези въздушни знаци винаги се стремят да направят другите хора щастливи и често се държат нелепо глупаво, правейки това!

Дева

Девите са склонни да изглеждат по-сериозни и критични от другите знаци, но това е само защото искат най-доброто за хората около тях. Когато обаче се прояви тяхната глупост, тя обикновено е чрез сарказъм или черен хумор. Благодарение на управляващата ги планета Меркурий, тези хора умеят да общуват добре и могат да разберат кога е необходимо да се държат глупаво.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и не се интересуват от действията, които ги поставят в това положение. Ако се постараят и се отнесат сериозно, от тях могат да станат невероятни стендъп комици. Глупавото поведение на този огнен знак се проявява, ако се чувстват безпомощни, вероятно е да имат нелепи изблици или глупави истерии, за да се уверят, че остават на върха.

Близнаци

Като един от въздушните знаци, Близнаците са известни с това, че се носят по течението и не приемат нещата в живота твърде сериозно. Тези хора обичат добрите шеги и с удоволствие ще използват хумора си, за да направят дадена ситуация по-лека. Близнаците нямат възможност да седят неподвижно и да влагат много концентрирана мисъл в едно и също нещо, така че тази разпръсната енергия в много случаи изглежда глупава. Тези общителни знаци обичат да се включват във всякакви разговори, но никога не знаете какво ще кажат и именно това ги прави толкова забавни.

Водолей 

Водолеите обикновено изглеждат странни и обичат да се открояват и да се противопоставят на нормите, само защото могат. Тези въздушни знаци не се опитват непременно да забавляват другите, но изглеждат така, защото имат естествен талант да бъдат част от група. Точно такива неща ги правят най-шантавия зодиакален знак. Те имат и толкова странно чувство за хумор - малко сериозни са, малко остроумни, малко закачливи и досадно интелигентни.