Не мразите ли, когато хората се опитват да ви кажат какво да правите? Казвам "опитват", защото те със сигурност могат да се опитат да ви командват, но вие не сте от хората, които биха позволили това да се случи.

С някои зодиакални знаци просто е толкова трудно да се работи. Някои от тях се противопоставят напълно на авторитетите, а други просто обичат да се бунтуват заради самия факт.

Но дори и най-малкото предложение може да вбеси тези хора, ако не поради друга причина, то поне поради факта, че те мразят да им се казва какво да правят.

Но неподчинението на авторитети и бунтът не винаги са нещо лошо - това е просто личностна черта. Разбира се, ако използвате отношението си "не ти пука", за да вкарате себе си или другите в беда, това е едно. Но ако просто сте от хората, които се доверяват повече на себе си, отколкото на когото и да било друг, това изобщо не е лошо.

Въпреки това, което хороскопът ви казва за вас, много от нас имат проблеми с авторитетите и правилата. Да ти казва какво да правиш някой, който не знае какво е най-добро за теб или се отнася към всички по един и същи начин, защото така е по-лесно, отколкото да гледа на хората като на личности, може да отблъсне много от нас - и може да ни накара да искаме да се бунтуваме, просто за да докажем, че можем.

В някои случаи авторитетните личности се грижат само за себе си; не мислят за това как каквото и да правят, ще се отрази на всички останали под тях.

Така че желанието да се противопоставим - особено за някои зодии - е нещо естествено. За другите - не толкова. Но тези зодиакални знаци са родени, за да бъдат трудни (а понякога и невъзможни).

ОВЕН

Вие сте прекалено упорити, за да слушате когото и да било. Или по твоя начин, или по магистралата, и предпочиташ да правиш нещата по свой начин (дори когато знаеш, че е грешно), отколкото да отстъпваш и да слушаш чужди аргументи. Какво можете да кажете? Приемането на чужди решения в живота ви просто не е вашата чаша чай. Това може да доведе до много повече проблеми по-късно, но това е проблем на бъдещите Овни.

Освен това сте много импулсивни, което често ви вреди много повече, отколкото ви е от полза. Вие сте от онези хора - пардон, трудни хора - които използват импулсивното си поведение, за да направят точно обратното на нещо, само за да злепоставят някого. Особено импулсивни и безразсъдни сте, когато знаете, че вашият начин няма да се осъществи - затова се опитвате да направите това, което искате, като умишлено не се вслушвате в мнението на другите хора, които викат.

БЛИЗНАЦИ

Като зодия близнаци означава, че имате двойствена личност - много често противоречива. Това означава също, че можете да бъдете много двулични. Жестоко, знам, но някой трябва да го каже. Вие сте от хората, които правят точно обратното на това, което някой иска от тях, просто защото отказвате да ги слушате (и защото можете).

Ако някой ви помоли да му запазите място, ще му кажете, че светът не работи по този начин. За човек, който обикновено е толкова добър в изслушването и общуването с приятелите и семейството си, сте невероятно упорит (и избирателно глух), когато става въпрос дори за намек за авторитет.

КОЗИРОГ

Вие сте много твърдоглави. Късмет на всеки, който се опитва да ви каже какво да правите или да ви насочи в друга посока, защото веднъж взели решение, нищо и никой не може да ви спре да го промените отново. Винаги сте били от хората, които държат на своето, но има правилен и грешен начин да направите точно това. Това, че можете да бъдете упорити, не означава, че трябва да бъдете такива.

Често казвате на хората, че не правите нещата "просто така", но когато някой е достатъчно смел, за да ви попита защо се държите толкова трудно, има моменти, в които се оказва, че се мъчите да дадете обяснение. Не слушате никого, освен себе си (очевидно), но фактът, че понякога сте умишлено невъзможни, е вбесяващ, особено когато няма причина да сте толкова трудни.

ВОДОЛЕЙ

Вие никога не се подчинявате на авторитети. Всъщност се представяте за бунтар, за да знаят хората, че не бива да си играят с вас. Още по-лошото е, че егото ви е много по-голямо, отколкото искате да признаете, което означава, че дори да се подготвяте за провал, никога няма да признаете, че имате нужда от помощ. Предпочитате да се провалите, вместо да поискате съвет или помощ, защото това не сте вие.

Подобно на другите упорити зодиакални знаци, вие също можете да бъдете противоречиви на моменти. Винаги говорите, че сте готови да научите нови неща и да се отворите за нови преживявания. Но по някаква причина да позволиш на другите да те учат на нещо, за което знаят повече от теб, е невъзможна мисъл. Тогава това се превръща просто в "човекът", който ви казва какво да правите, а вие не сте за този живот... дори и ако това всъщност може да ви помогне.