Хубаво е да се чувствате необходими от време на време, но когато това е постоянно, може бързо да се изчерпате. Може би имате приятел, който трябва да получи мнението ви за всяко съобщение, което изпраща чрез приложение за запознанства. Или може би сте във връзка с някого, който се нуждае от ежедневно уверение, че не го изоставяте. Какъвто и да е случаят, това ниво на привързаност може да бъде проблематично. За да разберете с какво си имате работа, може да се обърнете към астрологията. Продължавайте да четете, за да разберете кои са шестте най-нуждаещи се зодиакални знака.

Телец

Като земен знак Телецът жадува за комфорт, сигурност и стабилност и много трудно понася промените. Затова всяко нарушение на тази рутина може да накара знака да се осланя силно на подкрепата на своите близки. Това вероятно се дължи на факта, че Телците носят много емоционално бреме от миналото си и го държат погребано в себе си, за да се предпазят от разбито сърце в бъдеще. Ако си имате работа с изключително нуждаещ се Телец по време на преход, най-добре е да правите малки стъпки с него, за да може постепенно да се адаптира сам.

Скорпион

Скорпионите са добре известни с това, че са интензивни и мистериозни, което може да ви накара да предположите, че са по-скоро от типа самотници. Но тази твърда фасада се разпада, когато интензивността и страстта им се насочат към друг човек. Те се влюбват бързо в хора и влагат цялата си енергия в потенциалния любовен интерес. Когато партньорът се научи как бавно да отчупва емоционалните стени на Скорпиона, той ще открие под всичко това чувствителен и несигурен човек.

Лъв

Откритият Лъв е друг знак, който се представя като много самостоятелен. Но тръпката от това да бъдеш център на внимание всъщност се превръща в потребност. Управлявани от самото слънце, което вероятно е главният герой на слънчевата система, Лъвовете изпитват постоянна нужда да бъдат обожавани и възхищавани от другите и се тревожат, ако се почувстват забравени. Когато някой друг заплашва да открадне светлината на прожекторите, можете да видите как увереността им се разпада пред очите ви. Именно в тези несигурни моменти ще видите, че Лъвът почти моли за вниманието и утвърждаването на другите и ще се вкопчи във вас, докато не му ги дадете.

Риби 

Рибите са изключително чувствителен воден знак, известен с това, че мечтае и се губи в артистичните си занимания. Подобно на водата, този знак няма определени граници, което ги оставя широко отворени да търсят спасение, когато навлязат твърде дълбоко и загубят представа за реалните неща като сметки, които трябва да се платят, и спазени ангажименти. Рибите са и един от най-романтичните зодиакални знаци, така че винаги търсят приказка, която вероятно са създали във въображението си. Във взаимоотношенията си Рибите не искат нищо повече от това да прекарват цялото си време с партньора си. Тяхната изключителна нужда може да отблъсне дори най-верните. Ако този знак успее да направи крачка назад от емоциите си и да свали розовите си очила, ще се научи да бъде по-независим.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на романтиката, и като такива те се влюбват силно. Когато емоциите им излязат извън контрол, признанията в любов текат като вода, а нуждата им може да стане много непривлекателна. Но това е нещо повече от просто любов: Везните също така не се чувстват добре, когато са сами. Идеята за "самотно време" е ужасяваща за повечето Везни. Те по-скоро биха търпели посредствена връзка, отколкото да бъдат сами. Нуждата им от помощ се засилва от факта, че Везните са знакът на везните, който винаги търси баланс и хармония и полага големи усилия, за да бъдат всички щастливи.

Рак 

Подобно на Телеца, Ракът е знак, който разчита на комфорта и стабилността, за да се чувства сигурен. Като възпитател на зодиака, те не обичат нищо повече от това да имат някого, за когото да се грижат. Ето защо имат репутацията на прекалено зависими от партньорите и дори от други членове на семейството. Те се стремят да задоволяват емоционалните си нужди чрез личните си взаимоотношения.