Телците няма да станат лидери през 2024 г. по постижения, но животът им ще се подобри значително и изпитанията ще бъдат спестени. Заложете на работата и личния си живот и няма да сгрешите. Вземете предвид всички препоръки на хороскопа, така че следващите дванадесет месеца да преминат леко и продуктивно.

Общ хороскоп за Телец за 2024 г.

Според астролога Джесика Адамс след три години изпитания Телецът навлиза в благоприятен период от живота, тъй като Юпитер и Уран влизат в неговия знак. Юпитер ще бъде в Телец до края на май. Ще възникнат щастливи стечения на обстоятелствата, материалната сфера ще се укрепи, в кариерата ви очаква растеж, а в ежедневието ще има просперитет и комфорт.

Втората половина на годината е благоприятна за приключване на започнати дела, изгодни инвестиции и големи покупки. За много Телци 2024 г. ще бъде годината, в която ще създадат семейство.

Какъв е хороскопът за жената Телец през 2024 г.? Свободните дами ще срещнат мъж, за да създадат силна двойка. Онези, които имат отдавнашна връзка и мечтаят за брак, ще се оженят. Възможна е непланирана бременност. Доходите ще се увеличат поради кариерното израстване на партньора.

Мъжете Телец чакат промяна на статуса (брак или развод). В близките отношения ще има яснота и компромис. В бизнеса ще се появят съмишленици и партньори. Очаквайте кариерно израстване и увеличение на заплатата. Ще има желание за предаване на опит и обучение на новодошлите. Индивидуалните предприемачи ще разширят бизнеса си. За да избегне преумора, Телецът трябва да се научи да делегира.

Хороскоп на любовта и връзките

Какъв е любовният хороскоп за Телец за 2024 г.? Периодът на запознанства и срещи е пролетта, но романтичното настроение ще остане през цялата година. Астролозите Тали и Офира Едут смятат, че Венера в знака Телец от 29 април до 23 май ще подобри ситуацията в любовта. Телецът ще търси сродна душа и ще подобри отношенията в двойките. На хоризонта ще се появят бивши любовници. През лятото ще има хармония между съпрузите. Умението да преговаряте ще помири всички, които са били в кавга.

През зимата Телците ще бъдат особено привлекателни за противоположния пол. Но всички връзки, започнати през януари-февруари, няма да бъдат сериозни и силни. В средата на лятото ще има охлаждане или раздяла един от друг. Вероятна е раздяла поради пътуване по работа. Семейните двойки биха могли да се възползват от прилив на чувства. Стимулът ще бъде ревността, покажете на партньора си, че все още го цените. От средата на ноември до средата на декември на вратата ви ще почукат бивши партньори. Неразрешените проблеми с тях трябва да бъдат приключени, но няма нужда да се възстановяват отношенията. Тези, които искат да намерят любовта, ще я намерят в тематични онлайн общности или приятелски компании.

Хороскоп за здраве и красота

През новата година Телците ще изпитат прилив на сили и енергия. Астрологът Сюзън Тейлър препоръчва да запазите спокойствие по време на ретроградния Меркурий през април. Най-продуктивният период ще бъде от средата на пролетта до средата на лятото. За да поддържате тонуса си, включете в ежедневието си ежедневни разходки, масажи и водни процедури. През 2024 г. Телецът рискува да напълнее. Придържайте се към диета и правилно хранене. Всеки, който спортува, ще бъде особено продуктивен и уверен в себе си. Започнете с леко натоварване и постепенно го увеличавайте.

През втората половина на 2024 г. се пазете от вирусни заболявания. Укрепете имунната си система, избягвайте многолюдни места. Направете пълен медицински преглед през май. Ако е необходимо, направете почивка, за да възстановите силите и здравето си. Изследвайте си хормоналната система и черния дроб. Внимавайте, за да не се влошат хроничните заболявания през периода от средата на януари до средата на февруари. През зимата не се занимавайте с екстремни спортове.

Хороскоп за финансите

Водещият астрологичен портал Astrology обещава, че транзитът на Сатурн през единадесети дом на хороскопа ще отвори нови възможности в живота на Телците. В началото на 2024 г. ще възникнат трудности с разпределението на финансите, но до пролетта те ще бъдат разрешени. В периода от 7 януари до 1 февруари не давайте и не взимайте заеми. Моля, проверете внимателно данните си, когато плащате сметки през април. От 1 май се очакват нови източници на доходи, разширяване на бизнеса, бонуси и ценни подаръци.

Младият Телец ще успее във финансите, като комбинира основна и второстепенна работа. Не позволявайте на отлагането и съмненията да ви лишат от възможността да забогатеете. Потърсете помощ от финансови съветници или вземете курсове, за да научите как да управлявате по-добре бюджета си и да изграждате богатство. Звездите не казват на Телеца да бъде мързелив и скъперник, работете, инвестирайте и бъдете щедри с хората, които ви подкрепят. Инвестирайте пари в развитието и образованието на децата. Не се лишавайте от подаръци, това е добър стимул да печелите повече.

Препоръки за Телец за постигане на успех

Според астрологичното издание Astrologyk най-голям успех ще постигнат онези, които са готови да изоставят консервативните възгледи за живота.

Ще има няколко важни периода, на които трябва да обърнете специално внимание:

- От първите дни на годината до 5 февруари избягвайте кавги с любимия човек, за да не се разделите прибързано.

- През януари-февруари Телецът е покровителстван от Сатурн и Юпитер. През този период решете глобалните предизвикателства на годината: започнете да учите, планирайте да имате деца, вземете гражданство, отворете собствен бизнес.

- Януари-май. Този период е под патронажа на Юпитер. Подходящ е за мащабни проекти и укрепване на статуса.

- През април-май ще има период на финансов успех. Времето е подходящо за големи покупки, инвестиции, печалби, нови източници на доходи. Очаквайте бонус; може да спечелите от лотарията. Купувайте имоти, мебели и коли.

- През май-юни отидете на балнеолечение. Лятото е подходящо време за почивка. Ще има забавяне на бизнеса. Съсредоточете се върху почивката и възстановяването.

- Септември-ноември е идеален за нов пробив. Довършете всичко, което още не сте направили през годината.

- През декември Телецът ще бъде повлиян от ретроградните Марс и Меркурий. Не влизайте в конфликти, не прибързвайте с решенията и проверявайте всяка информация. Пазете сърцето и главата си от нараняване.

Най-успешните във финансово отношение месеци ще бъдат юни и втората декада на есента. Не се обезсърчавайте, ако работата върви бавно в началото на годината. Ще наваксаш през пролетта.