Повечето от нас не искат да бъдат недоброжелателни към другите, но понякога не можем да се въздържим да не се посмеем за чужда сметка. Може би вашият приятел не може да произнесе правилно думата "ядрен", колкото и да се старае. Или може да се окаже, че вашият колега няма представа, че се хвали, когато говори за многобройните си дипломи и жилища за милиони долари. Прочетете нататък, за да видите кои зодиакални знаци са най-подигравателните.

Дева

Девата е не само перфекционистът на зодиака, но и един от най-големите тревожници, или кълбо от тревога и несигурност. Този знак "често е обект на подигравки заради очевидната им борба с непредсказуемостта на живота. Ако любимото място за обяд на Девата спре да предлага салатата, която тя приготвя, тя може сериозно да се притесни. Ако пък в последния момент се пренасрочи среща, това може да провали целия им ден. Ако могат да се научат да оставят нещата настрана и да бъдат по-спонтанни, вероятно ще се справят по-добре в света на общественото мнение.

Водолей

Щастливият носител на водната стихия може да изглежда като малко вероятен претендент, но истината е, че тяхната независима и свободолюбива природа може да докара други знаци до пристъп на ревност. Водолеите се смятат за най-ексцентричните представители на зодиака и не им пука, ако техните странни интереси, забавен стил или уникални възгледи за света не се споделят от другите. Това им придава и бунтарска жилка. Това, което Водолеят смята за амбициозно, другите възприемат като чувство за правота.

Овен

Овенът е не само огнен знак, но и управляван от Марс - планетата на интензивността, страстта и агресията. Така че не е изненадващо, че те имат най-лошия нрав от всички зодии. Овните не си правят никаква услуга, като са експлозивни и реактивни. Те наистина са бомба със закъснител, когато нещо ги подразни.

Лъв

Може би най-забавното нещо при Лъвовете е, че те никога няма да осъзнаят, че им се подиграват, тъй като за тях те също са центърът на вселената. Непрекъснато търсещи светлината на прожекторите и правещи буквално всичко за внимание, Лъвовете автоматично ще възприемат смеха на другите като нещо положително, докато в действителност това невинаги е така. Най-големият проблем на Лъвовете е, че трудно понасят да споделят светлината на прожекторите с някой друг.

Близнаци

Близнаците са знакът на Близнаците, което им придава двойнствена природа, която понякога може да се прояви като двулична или фалшива. Те често са в центъра на клюките и подигравките. За да е още по-лошо, те самите са големи клюкари. В по-лек план нерешителността на този знак също може да предизвика подигравки. Другите знаци, особено земните, мразят, когато тежката работа постоянно е оставена на тях. Това, че никога не могат да вземат решение, означава също, че Близнаците са непостоянни и разсеяни.