Всеки има по един несeриозен приятел. Всеки път, когато двамата си правите планове, знаете, че има 50% вероятност той да не се появи. Една седмица ги боли корем, а на следващата неочаквано се е появила свекърва им. И така нататък, и така нататък. Предвиждането на това поведение невинаги е лесно - особено ако приятелят ви по принцип е надежден в други аспекти на приятелството ви. Експертите по астрология обаче твърдят, че има един начин да разберете дали даден човек е такъв или не: като прецените неговия знак. С малко помощ открихме най-несерозните зодиакални знаци.

Водолей

Списъкът ни започва със знак, който не иска да се изложи, но понякога все пак го прави. Водолеите са хора на идеите - те винаги са пълни с невероятни мисли за неща, които биха могли да направят, за неща, които вие бихте могли да направите, за неща, които могат да се случат, но им липсва стремежът да осъществят много от тези неща. Така че те могат да представят идеята си като конкретен план, но всъщност това е една смътна надежда и тя няма да се осъществи. Това обаче не е съвсем по тяхна вина. Тъй като Водолеят е въздушен знак, и то най-въздушният въздушен знак, те просто трудно осъществяват плановете си.

Риби

Непостоянството на този знак се дължи на неспособността му да поставя граници. Вместо да поставят граници, Рибите просто ще се оттеглят за една седмица. Като начин да се противопоставят на конфронтацията или трудните разговори, Рибите просто ще изчезнат в собствения си свят, докато не се заредят с енергия. Не се изненадвайте, ако кажат, че са готови за нещо в груповия чат, а след това ви напуснат в деня на събитието. Вероятно ще се отдадат на слушане на нов албум или рисуване на произведение на изкуството, за да презаредят социалната си батерия.

Близнаци

Близнаците обичат да правят много неща наведнъж. Те могат да преминат от час в офиса до урока по тенис и клуба без почти никакъв проблем. Този манталитет обаче може да ги накара да пропускат някои неща от време на време. Те често са прекалено ангажирани и закъсняват за всичко. Ако поканите Близнак да направите нещо, помнете, че сте на около 10-о място в списъка с неща за вършене през този ден - те ще се появят, но не навреме.

Везни

Това е още един знак, който се задъхва от прекомерна ангажираност. Везните също могат да бъдат доста непостоянни, но само защото искат да направят всички щастливи. Ако им предложат две покани да излязат през нощта, те ще се опитат да балансират между двете, вместо да откажат. Ако се увлекат в забавлението при първата покана, може да забравят да излязат за втората. Може да ги попитате дали имат други планове за вечерта, преди да ги поканите на вечеря в "седнало" положение.

Стрелец

Този свръхнезависим и свободолюбив знак може да се почувства в капана на закостенелите планове. Никога не желаят да бъдат ограничавани в рамки, може да решат, че решението или плановете, които са направили, просто не се вписват в това, което искат да правят, и в резултат на това ще отменят в последния момент - или просто няма да се появят. Стрелецът също е спонтанен и може да избере по-вълнуващ план вместо първоначалните планове, които е направил.

Рак 

Ако искате да се обзаложите, че плановете ви ще бъдат отменени, направете планове с Рак. Този домошарски знак се обозначава с рака и също като него обича да е в черупката си. Така че, ако плановете ви са извън неговата черупка, вероятно ще се разминат. Ракът обича да си е у дома и да изпитва чувство на сигурност и безопасност. Това означава, че в момента вероятно ще смятат, че даден план е чудесна идея, но когато дойде време да се появят и да излязат... е, те са склонни по-често да се откажат, за да могат да си останат вкъщи и да се излежават, да приготвят храна или да четат книга. Ако искате да си гарантирате, че ще дойдат, попитайте дали не биха искали да домакинствате у тях. Обзалагаме се, че ще се възползват от предложението.