Всяка година носи нова енергия, а с нея и възможност за ново начало. Независимо дали искате да направите следващата стъпка в кариерата си или да сключите официален брак със специален човек, не е лошо късметът да е на ваша страна. Каквото и да се надявате да ви донесе 2023 г., познаването на вашия личен месец на силата може да ви помогне да подредите звездите във ваша полза. Вземете календара си и се пригответе да отбележите тези ключови дати, докато изследваме най-щастливия месец за всеки зодиакален знак.

Овен: Април

Тази година е изцяло посветена на себеоткриването и любовта към себе си, Овни. Напоследък давате много от себе си и е време отново да прегърнете собствената си амбиция. Намирането на правилния баланс между стремежите и задълженията ще бъде основна тема за вас през 2023 г., особено с Юпитер - планетата на късмета и разширяването - който ще прекара първата половина на годината във вашия знак. През пролетта, когато слънчевото затъмнение във вашия знак на 20 април ще ви разкрие нови възможности и ще ви накара да се почувствате по-независими и уверени в способностите си, очаквайте някои важни промени в живота си. По това време ви очаква много положителна енергия, тъй като Венера и Юпитер ще се свържат със слънцето в Овен.

Телец: Май 

Ако смятате, че последните няколко години са ви замаяли главата, ще се почувствате облекчени да чуете, че през 2023 г. нещата ще тръгнах нагоре. Затъмненията, които поставиха вашия зодиакален знак в застой през последните 18 месеца, ще приключат тази година, като едно последно лунно време ще ви даде края, от който се нуждаете, за да продължите напред. Звездите изглеждат ярки за вас през май, благодарение на помощта на Юпитер, който е във вашия знак за няколко месеца. Така че, ако сте готови да поемете риск за голяма мечта, нова възможност или ново начало, това може да е вашият шанс да го постигнете.

Близнаци: Юни

Готови ли сте за светлината на прожекторите, Близнаци? Всички очи ще бъдат насочени към вас тази година, докато правите промени в амбициите си. Първите няколко месеца ще видите Марс във вашия знак, причинявайки объркване около вашите желания и цели. Опитвахте се да правите сериозни ходове, но мотивацията е меко казано оскъдна. За щастие, топлината на юни ще ви накара да се почувствате вдъхновени да заложите претенциите си и да осъществите плановете си.

Рак: Август

Последните няколко месеца бяха време на дълбока интроспекция и е време да подложите на изпитание наученото. Първата половина на 2023 г. също ще бъде чудесно време да направите някои стратегически промени в ежедневието и навиците си, за да ги приведете в по-голямо съответствие с идеалния си начин на живот. Ще създадете много невероятни възможности за финансов успех тази година, особено през месец август.

Лъв: Септември

Любовта, семейството и взаимоотношенията са големият фокус за вас тази година, Лъв. Преминали сте през някои големи лични промени, които са променили начина, по който виждате себе си. Има вероятност да сте се затворили в себе си, за да защитите тези нови и уязвими чувства.

Дева: Февруари

Тази година ще бъде относително спокойна за вас, Дева, но не се заблуждавайте, все още има шанс за личен растеж. Ретрограден Меркурий във вашия знак в средата на лятото ще ви накара да преосмислите вашите романтични връзки и граници, което ще доведе до по-пълноценни връзки. Ще развиете по-добро разбиране на вашите нужди и ще се научите как да решавате кой и какво заслужава вашата енергия и внимание.

Везни: Юли

Тази година е за намиране на баланс, Везни. Ще има много действия в социалния ви живот, кариерата и личните ви отношения. Въпреки че изглежда със сравнително бавен старт, нещата ще се подобрят през лятото, особено около вашите пари и перспективи за кариера. През юли вашата управляваща планета Венера ще ретрогради в Лъв във вашия единадесети дом на общност и подкрепа. Ще се почувствате вдъхновени да отдадете успеха си напред и да го върнете на онези, които са подкрепили усилията ви.

Скорпион: Октомври

Тази година ще има големи възходи и падения за вас, Скорпион, тъй като някои драматични събития в живота ви най-накрая приключват. Затъмненията, които сеят хаос върху вашия зодиакален знак през последните 18 месеца, ще имат своето последно шоу тази година, преди най-накрая да свалят напрежението от вас.

Стрелец: Декември

Растежът, изследването и новите възможности са вашата тема за 2023 г., Стрелец. Началото на тази година ще бъде чудесно за подреждане на бъркотията и изчистване на бъркотията от живота ви. Има шанс токсичните взаимоотношения да приключат, но затварянето на всички врати води до отваряне на нови.

Козирог: Ноември

Двойният ретрограден Меркурий ще започне и ще завърши годината във вашия знак, причинявайки период на размисъл и пауза. Като цяло, тази година е за преместване на нещата зад кулисите и фина настройка на вашия подход към стабилност и успех. Може да има няколко конфликта и романтични борби за власт през първата половина на годината, но тези разговори ще доведат до по-дълбоки връзки и по-справедливи компромиси за всички участници, кулминирайки в положителен ноември.

Водолей: Януари

Тази година започва с гръм и трясък за вас, Водолеи! Януари ще доведе до голямо изобилие в резултат на цялата ви упорита работа през миналата година. Направихте много стратегии през 2022 г. И сега, когато сте се насочили към следващото си постижение, нищо не може да ви попречи да получите всичко, което искате.

Риби: Март

Не на последно място, Риби вероятно ще имат най-хубавата година от всички знаци. Като за начало най-добрият и най-лошият ви месец ще бъдат един и същ, благодарение на дългоочакваната космическа промяна, която ще ви тласне да бъдете най-доброто от себе си.