Научете повече за зодиакалния си знак и позволете на астрологията да ви отведе до идеалната дестинация за пътуване. Най-накрая сте спестили достатъчно пари и дни за почивка, за да избягате от всичко. Време е да ги използвате!

Вместо да въртите глобоса и да поставяте пръст върху произволна държава, за да изберете дестинация, можете да използвате астрологията, за да вземете решение. Запознаването с вашия зодиакален знак може да ви помогне да разберете кои сте и от какво се нуждаете. След като разберете това, ще имате по-добра представа за идеалното място за почивка.

Докато най-добрият ви приятел може да се възползва максимално от лежането на плажа и четенето на книга, вие може да се зареждате с енергия от опознаването на културата на чужда страна. Вашият зодиакален знак може да ви помогне да разберете предпочитанията си и да ви насочи към почивки, за които може би не сте се сещали преди.

Овен

Стихията на зодиакалния знак на Овена може да е огън, но ваканцията за тях не означава непременно да се наслаждават на слънчевата светлина. Те трябва да изразходват цялата си енергия по време на ваканцията, за да могат да се върнат към ежедневието си освежени. Помислете за ол инклузив курорт със спортни дейности на открито, екзотично и топло място.

Телец

Независимо от вида на почивката, по-добре е Телците да бъдат третирани като кралски особи. Те обичат да бъдат глезени, но също така са склонни да се чувстват най-комфортно, когато са на познато място. Телецът е нещо като домошар, така че по време на ваканция те обичат да имат своите удобства. И все пак, понякога изпитват желание за странстване, а особено ако имат изгряващ или лунен огнен знак, това ще бъде още по-силно изразено.

Близнаци

Перфектната ваканция на Близнаците е насочена към ума, тялото и духа. Близнаците обичат да обикалят - няма дестинация, която да не обходят на картата си - но най-добрият начин да се насладят на пътуването е да включат мозъка си. В крайна сметка Близнаците са един от най-интелигентните зодиакални знаци.Най-важното нещо за тях е да се чувстват интелектуално ангажирани, така че пътувания, които включват екскурзии с екскурзовод, ще бъдат голям успех.

Рак

Ракът е друг домошар от зодиака, така че макар понякога да се вълнува от идеята за пътуване, не е толкова развълнуван от самия процес на напускане на дома за много дълго време. Това не означава, че Раците са против пътуванията изобщо. Те просто се нуждаят от подходящо пътуване за подходящ период от време. Най-добри са кратките пътувания, които не ги отдалечават от дома, особено тези, при които са заобиколени от семейство и приятели.

Лъв

Лъвовете приемат комфорта на съвсем ново ниво. Те не искат да се чувстват задоволени, а да бъдат поразени. Първокласният полет до вълшебно място е също толкова вълнуващ за Лъва, колкото и самата дестинация. Когато пътувате с Лъв, направете всичко възможно: охладено шампанско с лед в стаята, шоколадови бонбони на възглавниците.

Дева

За Девата е много трудно да си вземе истинска почивка. Умът им постоянно работи и премисля. Ако това е вашият знак, може да се окажете на най-красивото място на света, а мозъкът ви да се върне в офиса. Те обичат да работят, така че при тях трябва да внимавате ваканцията да не се превърне в поредната задача за изпълнение - или да не се окаже, че работят през цялото време.

Везни

Везните се интересуват от култура. (Те са и един от най-любезните зодиакални знаци, така че ако партньорът ви за пътуване е Везни, имате късмет.) Те обичат да общуват с други хора и благодарение на тези контакти да стават пълноценни личности. Най-добрият залог за страхотна ваканция за Везните е да посетят големи градове в други части на света. Тропическата ваканция няма да е толкова пълноценна за Везните, колкото обиколката на пивоварните в Берлин, например.

Скорпион

Скорпионите се нуждаят от сериозен отдих и почивка. Те работят толкова усилено, че идеалната ваканция трябва да се усеща като разпускащо преживяване. Този воден знак ще се почувства освежен, като си вземе мечтаната почивка на плажа, придружена от пълен списък с хотелски удобства за максимална грижа за себе си.

Стрелец

С естествения си стремеж към пътуване и приключения Стрелците са едни от най-добрите спътници на пътуващите с кола. Те винаги искат да преживеят нещо ново - всъщност това е най-доброто новогодишно решение за този знак - независимо дали става въпрос за още една планина, която да изкачат, или за още един океан, който да прекосят. Най-трудната част от почивката със Стрелци е да се опитате да ги накарате да се върнат у дома!

Козирог

Оставете Козирога да планира почивката ви и ще имате пълен маршрут. Това е така, защото Козирозите ценят образователните, обогатяващи ваканции - мислете за обиколки на музеи и посещения на исторически забележителности. Ако ги заведете на почивка, на която могат да срещнат нови контакти за бизнеса си, те са съгласни. Ако Козирогът прави бизнес с чуждестранни компании, пътуване до някоя от тези държави би им позволило да си починат, както и да разгърнат най-голямата си сила в кариерата: стремежа към постижения.

Водолей

Вероятно Водолеят в живота ви вече има дълъг (и нарастващ) списък с неща, които да направи, и места, които да види. Хората, родени под този зодиакален знак, искат да правят всичко и да намират всичко за интересно. Те обичат нови идеи, нови места и нови хора.

Риби

Като воден знак, Рибите са тези, които биха били най-щастливи от тропическа ваканция. Рибите обичат да се отпускат и да мечтаят, така че хотел на брега на океана или хижа край езеро биха били идеални. Що се отнася до дейностите по време на ваканцията, карането на каяк, сърфирането и гмуркането са чудесен избор.