Колкото и да се оплакваме от домашните задължения, всеки от нас има едно, което наистина не ни притеснява. В края на краищата, колко удовлетворяващо е да почистиш загорял тиган, за който си мислел, че е предназначен за кофата за боклук? Или дори да се отървете от пръстовите отпечатъци, които винаги се появяват по уредите от неръждаема стомана? Разберете кои задължения са най-подходящи за вас.

Овен: Изхвърляне на боклука

Вие сте лидер, а не последовател, Овни. Така че, ако си мислите, че ще чакате някой друг от семейството ви да изнесе препълнения боклук (или рециклирането), помислете отново. Вие сте от хората, които ще го направят, преди някой да ви е помолил/забелязал/напомнил.

Телец: Поливане на растенията

Ако сте Телец, има вероятност да имате специална връзка с Майката Природа, което означава, че имате повече зеленина от другите си звездни знаци. Така че всички задължения, свързани с природата - поливане на растенията и градинарство - вероятно ще бъдат в списъка ви със задачи.

Близнаци: Миене на колата

Вечеря с приятели в петък вечер? Рожден ден на ваш колега? Отговаряте с "да" на всички гореизброени, Близнаци. За да поддържате статута си, че сте социални, ще имате нужда от колата си, за да се придвижвате от едно място на друго - така че се грижете за своето возило, като го миете често.

Рак: Почистване с прахосмукачка

Ако трябва да ви определим с една дума, Рак, тя би била "домошар" (и това не е лошо!). И тъй като толкова много обичате мястото, където живеете, мръсните подове просто няма да ви свършат работа. Следователно, ако можехте да избирате между задълженията си, вероятно щяхте да вземете прахосмукачката.

Лъв: Миене на чинии

Вие обичате да контролирате всеки аспект от живота си - включително и когато става въпрос за домакински задължения. Една задача, която не сте склонни да делегирате? Миенето на чиниите. Убедени сте, че никой не се справя толкова добре, колкото вие (и вероятно сте прави!).

Дева: Организиране

Вашите перфекционистични наклонности означават, че искате всичко да е на мястото си. Имате нужда от помощ, за да започнете? Ето как можете да подредите нещата за по-малко от 30 минути.

Везни: Оправяне на леглото

Вие сте много велики хора, Везни: очарователни, щастливи, оптимистични. Но също така не се интересувате много от домакинска работа. Това означава, че обичате: 1) да прекарвате много време в леглото и 2) да прекарвате много малко време в домакинска работа. Така че смяната на чаршафите и оправянето на леглото са приблизително в рамките на домашните ви задължения.

Скорпион: Почистване на прах

Единственото нещо, което е по-загадъчно от Скорпиона? Как само за една седмица по мебелите (и первазите) ви може да се натрупа толкова много прах.

Стрелец: Почистване на банята

Всичко, което правите, го правите с ентусиазъм, Стрелци. И от всички места в дома ви, които заслужават такова щателно почистване, банята е номер едно.

Козирог: Почистване на подовете

Изисква се възхитителна самодисциплина, за да не забравяте да търкате пода всяка седмица, камо ли да се мотивирате да го направите. Но благодарение на невероятната ви работна етика, Козирог, вие се справяте и в резултат на това подовете ви са искрящо чисти.

Водолей: Пускане на пералня

Защо да се вписвате в обстановката, когато можете да изпъкнете? Това е вашият девиз, Водолеи, и един от начините да изразите своята оригиналност е чрез това, което носите. Всички тези дрехи обаче трябва да се изперат преди следващото ви парти, така че прането вероятно е нещо, в което сте доста добри.

Риби: Готвене

Обичате да проявявате творчество в кухнята, Риби, така че приготвянето на вечеря за семейството едва ли ви се струва като задължение. Независимо дали експериментирате с нова рецепта за пържене във фритюрник или приготвяте любимата храна за всички, вие винаги я разнообразявате (в преносен и буквален смисъл).