Ако някога сте имали връзка или дори просто сте се срещали с някого, знаете, че възходите и паденията са неизбежни. Можете да се опитате да запазите позитивното, но животът е пълен с обрати и понякога дори най-щастливите връзки имат своите предизвикателства.

Може да се окаже, че се забърквате в едни и същи проблеми отново и отново, а може и да бъдете въвлечени в някои нови проблеми при всяка нова връзка. Така или иначе, вероятно сте се оказали в пълно недоумение как да продължите напред и сте викали към Вселената за обяснение.

И виковете ви не са погрешно насочени! Според астрологията звездите и планетите всъщност играят важна роля за нашите съдби. Така че, докато вдигате ръце и викате "Защо?!" към небето, няма да ви даде отговор, но погледът към зодиакалния знак на вас или на партньора ви може да го направи.

Кой е най-често срещаният проблем във връзката ви? Ето малко информация за това къде може да грешите в търсенето на любовта.

Овен

Тези Овни са склонни да се впускат във взаимоотношенията си с максимална скорост и очакват партньорът им да не изостава. Овенът иска от човека до него да влага цялото си свободно време във връзката. Но това понякога означава, че нещата се развиват прекалено бързо и никой от вас няма време да помисли какво иска като личност.Разбира се, всички обичаме вихрената романтика, но в дългосрочен план това може да има обратен ефект. Всички хубави неща изискват време, Овни. Намалете темпото!

Телец

Телецът обича постоянството и зависимостта, затова иска партньор, който винаги да го обсипва с внимание. Нормално е да имате определени очаквания във връзката си, но понякога това пречи на способността ви да виждате нещата от тяхната гледна точка. Връзките на Телец понякога се провалят, защото партньорите им не се чувстват разбрани. Вслушвайте се в нуждите на партньора си - той ще ви благодари.

Близнаци

Вие сте животът и душата на партито, Близнаци, и обичате да сте заобиколени от приятели. Това ви прави доста трудни за обвързване. Искате партньорът ви и приятелите ви да са постоянно заедно и да се разбират добре, но това може да отклони вниманието ви от интимността на една връзка. Отделете време насаме с партньора си. За него може да е непосилно да трябва да бъде винаги около вашите колеги, приятели и семейство.

Рак 

Установяването не е проблем за домашните раци. Обичате да прекарвате уикендите, сгушени под пухените завивки с партньора си, или да гледате часове наред филми, но нуждата ви от сигурност може да бъде много за партньора ви. Защитата е хубаво нещо в една връзка, но не искате да бъдете прекалено контролиращи или прилепчиви.

Лъв

Лъвовете са енергични любовници, които нямат проблеми с привличането на партньори. Те обичат преследването и са майстори в света на запознанствата, но задържането на една връзка е малко по-трудно за тях. Ако сте Лъв, може да се окаже, че сте малко страстни и студени във връзките си, отказвате се бързо, щом се появи първият червен флаг. Това е така, защото тайно се страхувате да не ви наранят. Разбира се, искате да защитите сърцето си, но това, че отблъсквате хората твърде рано, ви пречи да изградите силни и значими връзки. Когато нещата станат трудни, продължете напред. Любовта не е създадена, за да бъде лесна.

Дева

Девите, които решават проблеми, са експерти в закърпването на пукнатините в отношенията си, преди повечето хора дори да забележат. Това ги прави предани партньори. Да, важно е винаги да работите върху връзката си, но партньорът ви не обича да се чувства като ваш проект. Престанете да се заяждате и се доверете, че ако проблемът стане достатъчно голям, можете да работите по него заедно.

Везни

Везните могат да бъдат виновни за това, че дават твърде много от себе си на връзките си и забравят за личните си желания. Вие вече знаете, че сте дипломатичния човек във връзката, но винаги да се опитвате да запазите баланса понякога означава, че се отказвате от части от властта си. Взаимоотношенията са свързани с даване и вземане, така че не се страхувайте да предявявате някои собствени изисквания.

Скорпион

Този огнен знак знае как да поддържа искрата в една връзка, но може да я изгаси също толкова бързо. Вие не правите нещата наполовина и вашият подход към взаимоотношенията от 0 до 100 понякога може да накара партньорите ви да се разтреперят. Те невинаги могат да са в крак с вашето превключване от интензивен любовник към недоверчив циник. Забавете темпото и съобщавайте нуждите си. Важно е и двамата да сте на едно мнение.

Стрелец

Животът на Стрелеца е свързан със свободата и спонтанността. Техният забавен подход към взаимоотношенията не винаги оставя място за по-дълбоки връзки и това може да бъде сериозен проблем за партньорите им. Да, връзката ви трябва да е вълнуваща и жизнена, но от време на време сериозните разговори са необходими, за да поддържат искрата ви жива.

Козирог

Страхът ви да не бъдете наранени може да ви кара да изглеждате дистанцирани и незаинтересовани. Признайте си за чувствата, които толкова упорито се опитвате да потиснете, и допуснете партньора си до тях. Дори не се притеснявайте за това, което може да се случи в дългосрочен план.

Водолей

Като въздушен знак, Водолеите не обичат да бъдат поставяни в рамки и искат връзката им да тече без строги етикети или правила. Но вие също така имате дълбока нужда от сигурност. Това може да бъде объркващо за партньора ви, който се чувства дълбоко свързан с вас, но се съмнява в емоционалната ви дистанцираност. Връзката ви е толкова свободна и податлива на формиране, колкото я направите, но никога не пречи да обсъдите някои граници и бъдещи планове.

Риби

Рибите са чувствителни любовници и по свой собствен фин начин изливат сърцата и душите си във връзките си. Но този знак е и мечтател и понякога може да се увлече твърде много в романтичните си фантазии за връзката си. Това означава, че те забравят за нещата тук и сега. Партньорът ви трябва да знае, че сте присъстващи и надеждни. Допуснете го до чувствата си, за да знае колко сериозен можете да бъдете.