Твърде често се фокусираме върху грешни неща. Търсим признаци, че ни изневеряват, но може да е опасно за връзката да търсим негативи там, където може да няма такива. Изневярата може да прилича на пристрастяване, тъй като колкото повече някои хора изневеряват, толкова повече искат да го правят.

Открит ли е партньорът ви? Чувствате ли, че той е честен с вас? Ако нямате усещането, че крие нещо от вас, вероятно не е така. Ако някой е открит за едно нещо, вероятно е такъв за повечето неща в живота си. В крайна сметка трябва да се доверите на интуицията си. Това, че няма червени флагове, не означава, че ги пропускате, а просто, че няма такива, които да видите.

И тъй като наскоро ви разказвахме за знаците, които изневеряват най-често, то сега е ред на най-верните зодиакални знаци в астрологията.

1. Рак

Докато емоционалните нужди на Рака се задоволяват и той се чувства сигурен във връзката си, той е верен. Раците се стремят да намерят сродната си душа. Те не се забъркват, когато става въпрос за взаимоотношения. Докато се чувстват ценени от партньора си, те дори не биха помислили да погледнат към някой друг.

2. Скорпион

На Скорпиона може да му отнеме известно време, за да свали гарда и да позволи на някого да се доближи до него, но след като веднъж са установили силна връзка, те са изключително верни. Ако обаче доверието им бъде нарушено, тогава нещата могат да се объркат. Скорпионите не са отвъд отмъщението и разполагат с цял арсенал, с който да го осъществят. Те са точно толкова верни, колкото и партньорът им и нито минута повече.

3. Козирог

Козирозите приемат ангажиментите много сериозно и са едни от най-верните зодиакални знаци. Ако са в здрава и сериозна връзка, те вероятно вече са започнали да мислят за бъдещето и няма да искат да направят нищо, което да го застраши. Ако не са щастливи в една връзка, най-вероятно ще я прекратят, вместо да изневерят на партньора си. Ако връзката има проблеми, те са готови да работят по нея.

4. Дева

Девите са изключително верни, защото не само са много практични, но и мисълта да бъдат хванати в изневяра е толкова ужасяваща за тях, че никога не биха го направили. Освен това съществува и фактът, че Девата е твърде заета, за да има някой друг. Вероятно е било достатъчно трудно да намерят партньора си (заради супер високите стандарти на Девите), така че да намерят някой друг от калибъра на партньора си е практически невъзможно.

5. Телец

Много по-вероятно е Телецът да обвини партньора си в изневяра, отколкото самият той да изневери. Телецът е склонен да бъде много верен и ще се държи здраво, когато е намерил своя вечен човек. Но тъй като имат проблеми с ревността, те могат да заподозрат, че половинката им изневерява, дори когато няма доказателства в подкрепа на това.

6. Лъв

Лъвовете са много верни, стига да получават цялото внимание, от което се нуждаят, а те се нуждаят от много. Когато Лъвът се чувства пренебрегнат от партньора си, той може да изневерява. В някои отношения те имат много традиционни ценности: обвързват се с един човек, установяват се и създават семейство. Изневярата не влиза в представата на Лъвовете за себе си.

7. Риби

Рибите може да са флиртаджии, но никога не биха искали да причинят на някого, особено на някого, когото обичат, болката от изневярата. Рибите са склонни да бъдат верни - толкова верни, че ако партньорът им се отклони, те ще му простят и ще му дадат още един шанс... и още един шанс след това.

8. Везни

Въпреки че Везните обичат да са балансирани, те са склонни да накланят везните към измамата. Те искат да бъдат верни, наистина искат, но им става скучно и се питат дали човекът, с когото са, е единственият. Везните предпочитат да развалят една връзка, отколкото да имат дълга и продължителна раздяла, изпълнена с обвинения и конфронтации. Везните могат да си обяснят, че когато изневеряват, го правят за доброто на партньора си.

9. Овен

Овните не са известни с това, че са верни, особено ако се чувстват отегчени във връзката си или не получават достатъчно секс. Те стават жертва на поривите си и ще действат, без да мислят за последствията. Когато бъдат конфронтирани по отношение на изневярата си, Овните ще отричат.

10. Близнаци

Ако Близнаците изневеряват, на партньора им може да отнеме много време да го разбере. Те умеят да прикриват следите си и да се държат като предани любовници, каквито, повече от вероятно, все още са. Близнаците постоянно променят мнението си, така че в един момент може да са напълно влюбени, а в следващия да са напълно отегчени от връзката си. Те разбират концепцията за вярност, просто за тях е много трудно да я приложат на практика.

11.Стрелец

Стрелците са по-скоро неверни, отколкото верни, но положителното е, че те знаят това за себе си и ще направят всичко възможно, за да не наранят някого. Те са честни за това, че не обичат връзките и ангажиментите, и ако някой иска да рискува с тях, това ще бъде за негова сметка. Ако Стрелецът все пак се обвърже с някого, той честно ще се опита да бъде верен. Докато не се чувстват обвързани, те може да успеят да устоят на изневярата. Ако се отклонят, не казвайте, че не са ви предупредили.

12. Водолей

Ако Водолеите не са в отворена връзка, те могат да изневерят. Те не обичат да се чувстват така, сякаш трябва да правят нещата по традиционния начин, а това включва и верността. Искат да експериментират, да опитват нови неща и да се наслаждават на нови хора. Водолеите не обичат, когато им се казва, че не могат да направят нещо, защото това само ги кара да искат да го направят още повече.