Животът е свързан със себеизразяването. Независимо дали избирате мода, кариера или слушате музика, вашите предпочитания говорят много за вашата личност. А една от най-популярните форми на себеизразяване, която надхвърля културата е изкуството на татуировките. В продължение на векове хората са украсявали телата си с татуировки като начин да изразят своята уникалност и мястото, от което идват. Но когато можете да изберете абсолютно всичко, което да изрисувате върху тялото си, решението може да e трудно. Така че защо да не се обърнете към астрологията за насоки? Независимо дали искате да представите звездния си знак, или просто търсите вдъхновение, това е татуировката, която можете да си направите в зависимост от зодиакалния си знак.

Овен: татуировка на сърцето

Няма по-самоуверен човек от вас, Овни. Като кардинален огнен знак на зодиака, вие сте свикнали да действате бързо според страстите си и не се страхувате от провал. За да докажете, че не се страхувате да рискувате, вероятно ще искате голяма и смела татуировка, изобразена на видима част от тялото ви - нещо много илюстративно или ръкав на цялата ръка, изпълнен с ярки нюанси. А ако търсите вдъхновяваща тема, анатомична татуировка на сърце е идеалната за вас.

Телец: татуировка на цвете

Не сте импулсивни, Телци, така че всяка татуировка, която си направите, ще бъде изпълнена само след като сте прекарали достатъчно време в планиране. Въпреки че много хора ви възприемат като твърдоглав човек, всъщност сте таен романтик. Управлявани от Венера, планетата на любовта и естетиката, вие сте чувствена и сладка личност, която ще предпочете семпла и елегантна татуировка пред нещо твърде крещящо. Послушайте сантименталната си натура на земен знак и можете да си направите красива татуировка на цвете. Тези вечни дизайни не само показват любовта ви към природата, но тъй като всяко растение има различно символично значение, можете да изберете перфектното цвете, което да представя вашата личност.

Близнаци: татуировка на птица

Като знак, който винаги търси следващата тръпка в живота, не е изненадващо, че сте от хората, които си правят татуировка по прищявка. Привличат ви семплите, но артистични стилове. Що се отнася до дизайна, можете спокойно да си направите татуировка, която да изобразява зодиакалния ви елемент въздух - птици, пера или облаци - всички те подчертават нуждата и желанието ви да бъдете свободни и да достигате нови висоти. Но тъй като сте склонни често да променяте мнението си, би било разумно да изберете част от тялото, която лесно бихте могли да прикриете, ако пожелаете.

Рак: небесна татуировка

Има много начини да приемете знака си, освен да си направите татуировка на рак. Подобно на повечето водни знаци, понякога сте малко капризни, но в личността ви има яростна защитна и страстна страна, с която се чувствате дълбоко свързани. Затова имате афинитет към татуировки, които включват емоции и романтика. А каква по-добра тема за татуировка от нещо вдъхновено от небесните светила, което да изобразява всички звезди на нощното небе заедно с вашия планетарен управител - Луната?

Лъв: татуировка на слънце

Разбира се, най-очевидният избор за вашата зодиакална татуировка би бил смел лъв с великолепна златна грива. Ако обаче търсите нещо по-артистично, защо да не направите татуировка с изображение на Слънцето? Какъвто и дизайн да изберете, опитайте се да включите червено или оранжево мастило, за да приемете енергията на силния цвят на вашата зодия.

Дева: татуировка с цитат

Подобно на земните знаци като Телец и Козирог, вие обичате да мислите, преди да действате. Така че не сте склонни да се отправите към студиото за татуировки, докато не знаете какво точно искате върху тялото си. Вероятно ще изберете нещо сантиментално, като например внимателно подбран цитат от любима книга, стихотворение или филм. В края на краищата вие сте управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията. Тези деликатни дизайни могат да се поставят навсякъде по тялото, което ви позволява да ги държите толкова видими или лични, колкото искате.

Везни: татуировка на пеперуда

Когато става въпрос за татуировки, вие се интересувате повече от това да изразите творческата си страна, отколкото от това да си направите нещо модерно или готино. Като знак, управляван от Венера, планетата на романтиката и естетиката, е важно всичко в живота ви да показва едновременно красота и баланс. За да уловите това, изберете реалистично изглеждаща татуировка като тази на пеперуда. Това не само ще добави частица красота, за която копнеете, но пеперудата също така символизира нуждата ви да изследвате свободата си и да се трансформирате заедно с живота, докато растете.

Скорпион: черна татуировка

Скорпионът изпитва особена любов към татуировките. Чувствате се комфортно с промените и често преминавате през няколко фази в живота си, докато се учите и израствате. За вас татуировките са свързани с миналите ви животи. Като воден знак вероятно ще си направите дълбоко значима татуировка, но няма да споделите с другите какво означава тя. Вие сте мистериозни и понякога се отдавате на тази тъмна страна. Ето защо татуировките в черно със сигурност ще ви зарадват. А ако се чудите за място от тялото си, защо да не си направите татуировка на бедрото или ханша, за да придадете допълнителна пикантност?

Стрелец: вдъхновена от пътуванията татуировка

Стрелецът често се свързва с качества като смелост, спонтанност и независимост - и това не е без причина. Като променлив огнен знак на зодиака, вие обичате да следвате страстите си, опитвайки се да видите и постигнете колкото се може повече. В астрологията вашият знак е представен като стрелец, поради което татуировките със стрели и символика на стрелбата с лък са много популярни. Вие обаче сте и приключенец, така че татуировка със самолет, карта или дори компас с координатите на любимото ви място за почивка са идеален избор.

Козирог: татуировка на дърво

Вие не сте човек, който се хвали или изтъква успеха си. Въпреки че работите усилено, за да постигнете нещо в живота си, не се чувствате длъжни да се доказвате. Същото важи и за татуировките ви. За разлика от някои знаци, които украсяват кожата си с десетки уникални дизайни и стилове, при вас е по-вероятно да си направите една-единствена, добре проектирана (и скъпа) татуировка, която да изразява мнението ви. Като любител на всичко традиционно, няма по-подходящ стил на дизайн от Old School.

Водолей: Татуировка на космическа тематика

Водолеят е еклектичен и свободолюбив знак, което превръща избора на перфектната татуировка в своеобразно търсене. Като въздушен знак искате нещо смислено и вдъхновяващо, но като зодиакален знак под влиянието на бунтарския и хаотичен Уран не търсите нещо обичайно или очаквано. Ще намерите за привлекателно абстрактното изкуство за татуиране. Независимо дали е голяма или малка, проста или сложна, най-важното за Водолея е да има татуировка, която никой друг няма. Този знак е най-склонен сам да проектира идеята си, за да гарантира, че творбата му е наистина единствена по рода си. Татуировките на космическа тематика и извънземните са вашият избор.

Риби: водна татуировка

Тъй като сте променливият воден знак на зодиака, вие сте малко трудни за разбиране, но също така сте безнадежден романтик. Харесвате татуировки, които подражават на капризния ви стил и предизвикват усещане за артистична мечтателност. Tатуировките ви карат да се чувствате така, сякаш носите произведение на изкуството, което е оживяло. Всичко, което включва водни елементи или морски живот, е добър дизайн за вас. А що се отнася до цветовете, защо да не се придържате към водната тема.