Няма нищо лошо в това да си доставите няколко "виновни" удоволствия - от измъкването на допълнително парче торта до пеенето на любимата си караоке песен с пълно гърло под душа. И макар че е лесно да се смущавате от навика или хобито, от което не можете да се откажете, ние смятаме, че е време да приемем тези безобидни пороци като част от това, което ни прави уникални. Продължете да четете, за да разберете дали сте по-склонни да ядете сладолед преди вечеря или да търсите бившия си в социалните мрежи. И не се притеснявайте, това е зона без присъди!

Овен: Късно заспиване

Овенът е известен с безкрайното си количество енергия. Проблемът за вас не е да откриете страстта си в живота, а да решите върху коя от тях да се съсредоточите. Всички тези мечти и амбиции означават, че винаги сте в движение от момента, в който се събудите, до момента, в който заспите. Но дори някой толкова целенасочен човек като вас има нужда от почивка, за да се отпусне и да се зареди с енергия, поради което сте известен с това, че през уикендите поставяте телефона си в режим "не безпокойте" и проспивате деня.

Телец: Пазаруване онлайн

Телецът често е наричан най-практичният и надежден зодиакален знак. Когато става въпрос за вземане на важни решения и за избор на "зрял" избор, вие откривате, че това е естествено. И като човек, който цени честността, вие не сте (обикновено) от хората, които пазят тайни, така че е трудно да си представим, че имате някакво виновно удоволствие, което да криете. Въпреки това, след дълъг работен ден, в който сте били на крак, понякога не можете да не се отдадете на навика си да пазарувате онлайн до късно през нощта. В крайна сметка работите усилено, така че защо да не се поглезите с нови обувки.

Близнаци: Поръчване на храна за вкъщи

Като социалната пеперуда на зодиака, вие винаги се движите с милиони мили в минута, тичате на мач по кикбол, спирате на партито на приятел или пиете с колеги.Единственото нещо в списъка ви със задачи, което може да не бъде свършено, е да отидете до магазина за хранителни стоки. Не че не обичате да готвите, но в края на дългия ден често нямате енергия да приготвите храна. Така че не е необичайно да се сгушите в леглото в който и да е час, когато най-накрая се приберете вкъщи, и да поръчате любимата си храна за вечеря.

Рак: Гледане на риалити предавания

Не всички зодиакални стереотипи са верни, но този, че Ракът е домошар от зодиака, определено е такъв. И не се чувствате зле заради това. Прекарвате голяма част от свободното си време в грижи за други хора и въпреки че изглежда лесно, това отнема много от физическото и психическото ви здраве. Повече от всеки друг разбирате колко е важно да отделяте време, за да преминете в отшелнически режим и да се откъснете за малко от грижите на света. Това не само ви дава възможност да се отпуснете и да релаксирате, но и ви позволява да наваксате с любимите си телевизионни риалити драми и предавания за клюки за знаменитости. Подайте пуканките!

Лъв: Обличате се (без да има къде да отидете)

Лъвовете имат репутация, с която трябва да се съобразяват (или поне така си мислите). Живеете, за да имате възможност да се изявите, и ще се възползвате от всяка възможност да бъдете в центъра на вниманието. Но понякога, колкото и да се стараете, календарът ви е празен и нямате причина да се разкрасявате - или пък имате? Това, че си оставате вкъщи, не означава, че не можете да си направите спа вечер за един човек. Ще пуснете любимите си мелодии, ще облечете страхотно облекло и ще си направите няколко бляскави селфита. Не се нуждаете от външна покана, за да бъдете център на вниманието!

Дева: Търсене в социалните мрежи

Вие сте малко интроверт, Дева, но това не означава, че не обръщате внимание на всичко около себе си. Независимо дали се ровите в Instagram канала на половинката си, за да видите дали е свободен, или търсите бившия си заклет враг в LinkedIn, нищо не ви прави по-щастливи от това да се натъкнете на важна информация или пикантна клюка след часове киберразследване.

Везни: Ядене на десерт преди вечеря

С теб е много лесно да се сприятелиш, Везни. Това се дължи отчасти на непринудената ви природа и чувството ви за хумор, но също така и на факта, че винаги се стремите да имате предвид нуждите на другите и да гарантирате, че нещата са справедливи и равнопоставени.Разбира се, това, че сте знак на баланса и хармонията, означава и да си угаждате от време на време. Никой не може да бъде перфектен през цялото време, така че не се притеснявайте да се поддавате на изкушението от време на време, особено когато десертът в кухнята ви започне да ви зове. Обещаваме, че няма да кажем, ако си вземете парче (или две) торта, преди да е готова вечерята.

Скорпион: Подслушване

Като човек, който цени личното си пространство и тайната си над всичко останало, ви е трудно да признаете, че имате някакви виновни удоволствия. Вие сте мрачна и сложна личност, Скорпионе, така че е логично скритият ви порок да ви позволява да наблюдавате драмите на другите, без да се намесвате директно в бъркотията. Независимо дали става дума за подслушване, докато обядвате, или за наблюдение на хората в парка, не можете да не се отдадете на малко шпиониране. Разбира се, може да е малко коварно да си врете носа в чуждите работи, но докато не направите нищо с информацията, тайната ви е в безопасност.

Стрелец: Да се обадите, че сте болни (когато не сте)

Стрелците винаги прескачат от едно приключение на друго, подхранвани от любов към изследването и свободата. Водени от самоувереността си и желанието си да се изявите, вие не сте чужди на рисковете.Понякога този риск може да включва напускане на работа, за да преследвате нова възможност или да имате ден за себе си. Други може да се притесняват, че ще бъдат разкрити и уволнени, но вие се притеснявате повече да не пропуснете малките моменти от живота, отколкото да направите шефа си щастлив. Никога няма да погледнете назад към живота си и да съжалявате, че не сте работили повече, но ще помните всички създадени спомени.

Козирог: Купуване на неща, от които нямате "нужда"

Козирогът е най-сдържаният от зодиакалните знаци. Вие сте педантични, организирате всеки един аспект от живота си. Освен това сте най-трудолюбиви и амбициозни, което ви кара да имате много отговорен подход към спестяването и харченето на парите си. Но животът по такъв ограничителен начин може да стане наистина скучен много бързо. Така че е време да спрете да възприемате всяка "лекомислена" покупка като загуба на пари или грешка, а вместо това да започнете да оценявате стойността на това да се лекувате от време на време. В края на краищата, дългите часове в офиса не са били за нищо!

Водолей: Пускате музиката си твърде силно

Като ексцентричен, бунтарски член на зодиака, има много малко неща, от които се срамувате или активно се опитвате да скриете. Винаги избирате личните ценности и принципи пред мнението на другите и не се придържате към социалните норми, които повечето хора толкова високо ценят. а тъй като музиката е един от най-големите начини да изразявате себе си, не е чудно, че сте склонни да се изгубите в ритъма, свирейки на китара или пеейки с пълно гърло. И в това няма нищо лошо - просто не забравяйте да внимавате за силата на звука, докато съседите спят!

Риби: Имате много хобита наведнъж

Рибите са известни с това, че са изключително креативни и артистични, което често се изразява в това какви хобита избирате - и с колко от тях жонглирате наведнъж. Готови сте да опитате всичко - от плетене, през рисуване, каране на ролкови кънки до последната тенденция, която завладява социалните мрежи. И тъй като виновното удоволствие си остава удоволствие, дайте си разрешение да имате разнообразни интереси и не се чувствайте зле за това как се откъсвате от ежедневието си.