Има хора, с които е невъзможно да се разбереш. Колкото и да се стараете, винаги има драма. Сякаш те просто изпитват удоволствие да се дразнят с другите. Кои личностни черти правят човека труден за разбиране? Ако сте такъв тип човек, това не е само защото изразявате мнението си - а защото се опитвате да го наложите на другите и вярвате, че вашият начин е единственият. Има някои хора, които никога не са в добро настроение и винаги търсят повод за кавга. Те просто не са щастливи, освен ако не спорят до смърт за нещо, дори ако то не е в техен интерес.

Водолей

Човек би си помислил, че тъй като Водолеите приемат другите хора и техните различия, те ще бъдат сдържани и лесни за разбиране. За съжаление, поради проблемите им с емоциите, с тях може да е много трудно да се разбирате. Водолеят не изпитва емпатия към другите хора, но въпреки това изисква от близките си да са наясно с чувствителността им. Водолеите няма да обсъждат какво ги притеснява или защо, но ще очакват да разберете, че каквото и да чувстват, то е от изключителна важност, дори и да отказват да говорят за това.

Овен

Овните са забавни стига да отговаряте на изискванията им. Те не се интересуват от чуждото мнение и рядко се замислят за последствията от действията си. Стига да не се притеснявате, че винаги сте в грешка, ако не сте съгласни с "винаги правия" Овен, може би ще успеете да се разбирате с тях. Те са взискателни към другите и буквално нямат търпение за нищо. Освен това никога няма да признаят, че са допуснали грешка. Ако имате проблеми с Овен, можете да забравите да се опитвате да говорите за това с тях, тъй като те несъмнено имат ще имат по-добри занимания.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че взимат това, което искат. Те могат да бъдат крайно доминантни. Стойте колкото се може по-далеч от разгневен Скорпион, защото когато се ядоса, той се държи страшно. Когато ревнуват или негодуват, с тях не може да се говори. Ако Скорпионът смята, че сте го излъгали или предали по някакъв начин, няма да ви даде шанс, а ще ви изхвърли от живота си и вероятно ще крои планове за отмъщение. Те умеят чудесно да откриват нечие слабо място и да се възползват от него.

Близнаци

Близнаците изглеждат толкова очарователни и лекомислени, но може да се окаже, че е трудно не само да ги накарате да ви слушат, но и да задържите вниманието им. Те са много чувствителни. Техният ход, когато смятат, че не ги уважават или се чувстват наранени, е да се преструват, че сте им безразлични. Близнаците ще кажат едно, а ще направят нещо съвсем различно.

Дева

Когато Девата се чувства застрашена, тя ще се обърне срещу човека, който смята, че я заплашва и няма да се сдържа. Те могат да бъдат строги в критиката си и може да съжалявате, че сте ги помолили да си дадат мнението по даден проект. Освен това Девите могат да бъдат изключително осъдителни. Този зодиакален знак е придирчив и понякога изглежда така, сякаш търси и най-малката грешка. Те знаят как трябва да се направи нещо и са доста убедени, че вие не го правите по правилния начин.