Родените между 23 юли и 22 август попадат под огнения знак на Лъва. Управлявани от Слънцето, Лъвовете са топли, очарователни и любящи. Те са и естествени лидери и свързани с топлината. Хората, родени под зодиакалния знак Лъв, са драматични, уверени, креативни и неустоими.

Защо Лъвовете са толкова привлекателни?

Физически е лесно да се забележи Лъв. Те са тези, които имат гъста грива, пълни вежди и дават онзи примирен поглед.Обичат да говорят и да общуват и са колкото щедри, толкова и лоялни. Те са влюбени в живота и се забавляват страхотно. Когато всичко е балансирано, те са в най-добрата си форма!

Те също така са блестящи и преследват самопознанието и постоянното израстване. Обичат да общуват с другите - разговорът е задължителен за тях. Те са толкова любопитни; те са точно такъв човек, какъвто другите обичат да имат около себе си. Имат и друго качество, което вероятно е по-важно - тяхната привлекателност. Всички техни черти се съчетават, за да създадат невероятна привлекателност.

Ето няколко причини, поради които Лъвовете са толкова привлекателни според астрологията.

Лъвовете имат невероятна увереност и са харизматични.

Лъвът обича светлината на прожекторите. Те обичат да са в центъра на вниманието и се обграждат с интересни хора. Не се притесняват от дебати и ще ви кажат какво мислят, независимо от последствията. Знаят как да убеждават и със сигурност ще го направят!

Те обичат себе си и това си личи. Лъвовете имат отлично самочувствие, но не са самохвални. Те са позитивни, но не токсично, и не се страхуват да се провалят. Техният чар допринася допълнително за привлекателността им. Умеят да боравят с думите и знаят как да получат това, което искат. Те са приятни и привлекателни, възхитителни и също така приятни. Всички тези черти са част от магнетичната увереност на Лъва. Те наистина могат да озарят една стая.

Лъвовете са амбициозни по природа

Лъвовете преследват това, което искат, а един целеустремен човек е толкова съблазнителен. Те са интелигентни, така че обичат да решават проблеми и обичат да поемат инициатива. Не се изненадвайте да видите Лъв да преследва повече, било то в личен или професионален план. Тъй като имат амбиция, те обикновено са на ръководни позиции или на позиции, на които могат да изпъкнат в тълпата. Комуникативните умения на Лъвовете им позволяват без усилие да разговарят с всеки, което обикновено води до успешно приятелство, връзка или професионална роля.

Решителността и целеустремеността на Лъвовете ги правят още по-красиви за останалите.

Лъвовете са уязвими, но не се страхуват да го покажат

Лъвовете са прозрачни и това ги прави лесни за харесване. Въпреки че изглеждат щастливи и имат голямо самочувствие, Лъвовете са уязвими същества. Склонни са да се тревожат и в някои аспекти може да са прилепчиви, но въпреки това ще бъдат най-добрият партньор, който някога сте имали. Ще извършат грандиозен жест, само за да докажат колко внимателни и любящи са. Те обичат да обсипват партньора си с любов и жестове. С приятелите си са готови да изслушат всеки техен проблем и имат точно определен съвет, който да им дадат. Тази уязвимост и отвореност към емоциите е значим аспект на Лъва. Тяхната чувствителност прикрива сърце от злато. 

Лъвовете са изпълнени със страст

Лъвовете са интензивни и енергични, което ги прави прекрасни любовници и партньори в живота. Те са страстни във всичко, което правят, а това означава, че другите просто гравитират към тяхната открита личност. Независимо дали става въпрос за работа или за свободното време, Лъвовете правят всичко с удоволствие. Може да се сблъскате с Лъв в някое кафене, където той разговаря с редовните посетители, или да го намерите в разпален разговор - каквото и да е, неговата страст е очевидна.

Лъвовете са лоялни

Лоялният човек е толкова привлекателен. Лъвовете обичат неистово своите приятели и семейство. Те ще направят всичко, за да защитят стадото си, ще се борят до смърт за своите близки и тази защитна природа е толкова привлекателна. Но очакват същото в замяна, така че ако сте верни, Лъвът ще ви бъде предан.

Ако в живота ви има Лъв, считайте се за щастливци! Няма нищо по-привлекателно от самоуверен човек, който ще направи нещо повече.