Срещате ли се с Близнаци? Ако е така, може би се чудите как нещата да се получат в дългосрочен план. За щастие, астрологията може да ви помогне да разберете този зодиакален знак.

Близнаците са въздушен знак, управляван от планетата Меркурий, така че можете да очаквате много забавни (или страшни) изненади, но никога скучен момент.

Защо е толкова трудно да се получат взаимоотношенията ви с Близнаци?

Тези, които се обвързват с Близнаците, може да кажат, че те са от хората, които получават това, което искат, когато искат - и са прави. Близнаците са целеустремени и няма да се спрат пред нищо, за да достигнат целта си. Без значение кой сте, Близнаците винаги ще получат това, което искат, заради това колко решителни са.

Някои хора биха казали също, че Близнаците от астрологията не обичат да свалят гардовете си. Може би това е така, защото те виждат истинските онези, които се опитват да попречат на плановете им за успех.

Но въпросът остава. Е, някои Близнаци не обичат усещането, че са прекалено задушени, и няма да се поколебаят да ви дадат да разберете какво става. Отдръпнете се няколко сантиметра назад и всичко ще бъде наред. Може би защото са прекалено честни за всичко.

Ето защо според астрологията е толкова трудно да се срещнете с Близнаци:

1.Те могат да бъдат манипулативни.

Както вече споменахме, Близнаците няма да се спрат пред нищо, за да получат това, което искат. За съжаление, това означава, че те могат да манипулират някого или нещо, за да им даде това, което искат.

2. Непоследователност

Една седмица те може да искат да отидат на плаж, а на следващата да искат да станат президент на чужда държава. Въпросът е, че никога няма да знаете каква карта ще извади Близнакът и просто ще трябва да се оставите на течението.

3.Обичат да са сами

Съжалявам, но тази връзка (или ситуация) няма да е такава, която да е изпълнена с денонощни прегръдки и целувки. Близнаците ценят времето, което прекарват сами, и щом усетят, че прекрачвате тази граница, ще го дадат да се разбере и това няма да е хубаво.

4. Трудно е да установите контакт с тях

Близнаците са много трудни за разбиране. Това не означава, че ще се държат така с всички. Докато не намерят истинската си любов, успех в опитите да ги достигнете.

5. Близнаците са маниаци на тема контрол, което прави запознанствата с тях трудни.

Те се съобразяват с всичко. Близнаците са един от най-независимите зодиакални знаци и разчитат само на един човек, за да си свършат работата: себе си.

6. Близнаците и запознанствата невинаги се получават, защото не приемат живота на сериозно.

Ако търсите някой, който ще запази сериозно лице за всяка шега, която се прави, Близнаците може да не са подходящи за вас. Те са естествено склонни да разказват шеги в неподходящи моменти, за да разведрят настроението и никога няма да се вземат на сериозно, докато не се наложи.