Предстоят много студени и все повече ще се нуждаете от зимни аксесоари, които да ви топлят. Ако търсите нови зимни аксесоари, е добре да се консултирате със зодиакалния си знак - да, правилно прочетохте.

Когато се обърнете към зодиакалния си знак за моден съвет (което е нещо, което всички правим, нали?), може да откриете стилове и тенденции, които са по-персонализирани от всяка препоръка, която ще намерите в списание или в социалните мрежи. Вашият слънчев знак управлява личността ви и съответно стила ви. Какъв по-добър начин да демонстрирате своята индивидуалност през този сезон от зимните аксесоари, вдъхновени от вашия зодиакален знак?

Подготвихме списък с любимите ни зимни аксесоари според всеки зодиакален знак - от Овен до Риби. Един от тези аксесоари е предопределен да бъде най-новото попълнение във вашата зимна колекция. Сякаш това е написано в звездите или нещо подобно...

Овен 

КупиЯрките цветове рядко се носят през зимата, но хората със Слънце в Овен се отличават с дързост, независимост и детски чар, което прави тази шапка идеална за тях. Енергични и винаги в движение, Овните могат често да се намират навън през студените зимни месеци. Тъй като Овенът управлява главата, за хората с този слънчев знак е изключително важно да се грижат за главата си през студените зимни дни.

Телец

КупиНадеждният Телец цени комфорта и сигурността. Хората със Слънце в Телец са трудолюбиви, но искат да се наслаждават колкото се може повече на почивка в извънработно време. Тези удобни чехли са идеалният зимен аксесоар за всеки обичащ свободното време Телец.

Близнаци 

КупиБлизнаците са социални пеперуди, известни със своята адаптивност и гъвкавост. В природата на Близнаците е да бъдат заети и да се движат бързо. Те лесно се адаптират към нови ситуации и се нуждаят от аксесоари, които могат да се адаптират заедно с тях навсякъде. Универсалната раница е нещо, което я прави подходяща за най-променливия зодиакален знак.

Рак

КупиРаците обикновено се характеризират като емоционални и чувствителни. Те защитават другите и понякога могат да бъдат затворени. Обикновено Раците ценят дома си повече от всичко останало. Тъй като Рац са домошари, логично е зимният им аксесоар да бъде одеяло, с което да се завиват у дома. И, разбира се, може би одеялото технически не е аксесоар, но това не ме спира да го нося като част от облеклото си - и не бива да спира и вас, Раци.

Лъв

КупиЛъвовете често са привлечени от хубавите неща в живота. Макар че обикновено ги смятат за самонадеяни, чувството им за значимост обикновено се проявява в положителна насока и променя света. Това е шапка, която те ще носят с нужното самочувствие .

Дева

КупиДевите са отговорни, аналитични и трудолюбиви. Практичната Дева знае колко е важно да има топли и удобни ръкавици през зимата. 

Везни

КупиПритежават невинно качество, което ги прави лесни за общуване и разбиране. Без да избягват естетиката, Везните често се страхуват да носят ярки цветове през зимата. Шалът е перфектният елемент за Везните, тъй като подчертава тяхният афинитет към красивите, артистични дизайни.

Скорпион

КупиСкорпионите са известни със своята интензивност и имат репутацията на най-мразените от зодиакалните знаци. Може би нищо не подхожда по-добре на Скорпиона от тези ботуши. Те подчертават интензивността на Скорпионите и почти невъзможността да бъдат сплашени. Скорпионите имат тъмна страна - точно като тези зимни ботуши.

Стрелец

КупиИзвестен с веселия си и приятелски характер и с това, че не може да се задържи дълго на едно място, Стрелецът е най-забавният приятел на партитата сред зодиакалните знаци. Стрелецът е идеалист, с добро сърце и огромен оптимист. Логично е Стрелецът да подсили зимния си гардероб със симпатичен, забавен дизайн като леопардов принт.

Козирог

КупиПодобно на земния си събрат Дева, Козирогът е реалист. Козирозите са отговорни, организирани и практични. Те планират бъдещето, знаят как да свършат нещата и са един от най-трудолюбивите зодиакални знаци. Елегантният дизайн на тази чанта също я прави идеална за Козирозите, които обикновено ценят семплите неща.

Водолей

КупиИзвестни със своята индивидуалност, хората със Слънце във Водолей са умни и креативни. Те често търсят нови начини на мислене или действие и не са от хората, които следват традициите. Водолеите ценят своята уникалност и не искат да носят същите стилове като всички останали.

Риби

КупиХората със Слънце в Риби обикновено са състрадателни и с богато въображение. Рибите съдържат части от всички останали зодиакални знаци, което им позволява да разбират другите. И все пак често се оказват неразбрани заради своята чувствителност. Те са гневният поет или художник на зодиака. Поради своята чувствителност често изпитват нужда да избягат от смазващата реалност на живота, а може би и от мрачната зима. Дамският колан с интересни мотиви е точният аксесоар за вас.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв.