Когато става дума за любовни въпроси, на този свят има връзки от всякакъв тип. От мимолетни залитания до трайно приятелство и дори брак, но има хора, които предпочитат еднодневните връзки пред изграждането на постоянна романтика. Всъщност те имат своите собствени причини да изберат това. Нека си го кажем направо: никой не иска да си губи времето за лош секс в ден, в който лесно можем да се приберем вкъщи и да се насладим на филм и релакс в комфорта на собствената си компания. От Скорпиона до Стрелеца, вижте зодиакалните знаци, които предпочитат авантюрите за една нощ пред трайните връзки.

Везни

Единственият бич за съществуването на Везните е тяхната нерешителна природа. И все пак, благодарение на своята знаеща природа и склонност към интроспекция, те добре осъзнават своите недостатъци. Може би това е причината толкова много Везни да избират уредени бракове и да оставят родителите си да изберат вместо тях. Те предпочитат еднодневните връзки пред трайните, защото не вярват на себе си, че ще изберат правилния човек за себе си.

Скорпион

Мистериозният Скорпион е силно заинтригуван от хората и романтичните му партньори му дават чудесна представа за този аспект. Затова те предпочитат да не ограничават любовните си преживявания, като се придържат към един партньор. Причината, поради която този воден знак предпочита авантюрите за една нощ пред трайните връзки, е, че те живеят, за да експериментират със страстта и многобройните партньори. Рядко изпитват нужда да пуснат корени и да се установят. Скорпионът има странстващо сърце и не е лесно да го накарате да зададе важния въпрос на когото и да било.

Стрелец

Този огнен знак има мимолетни връзки и трудно се обвързва дългосрочно. Те обичат да поддържат кратки романтични срещи, за да ограничат драмата в живота си и малките спречквания, които са често срещано явление, когато сте в трайна връзка с някого, с когото вземате съвместни решения. Макар че не всички Стрелци имат това предпочитание, повечето от тях избират бързата романтична среща пред дългосрочните спътници.