Когато става въпрос за разликите в отношенията с всеки зодиакален знак, не може да се отрече болка, която се изпитва, когато партньорството с любимия човек приключи.

Имали сте толкова големи надежди за връзката си и сте смятали, че тя ще бъде една от онези, които продължават вечно. Дори хороскопът и зодиакалната ви съвместимост ви караха да вярвате, че ще останете заедно. Само че се оказа, че това е точно обратното.

Връзката ви е приключила, преди изобщо да е започнала, но това не означава, че нямате право да чувствате това, което чувствате. Можете да скърбите, да се ядосвате и да се натъжавате от прекратената връзка. Питате се какво се е случило, без да осъзнавате, че всеки зодиакален знак има някои ужасни навици във връзката, които влияят на начина, по който обича.

Може би връзката ви е била прекратена, защото не е имало много неща, които да свързват двама ви. Може да сте имали невероятна химия, но да не сте имали много общи неща или да не сте споделяли едни и същи цели. Истината е, че всеки зодиакален знак има свой модел, когато става въпрос за връзки. Астрологията показва, че не само съвместимостта влияе на това как всеки знак обича друг човек и какво го кара да си тръгне. Разбирането на това, което прави всеки зодиакален знак "ужасен" във взаимоотношенията, ще ви помогне да работите върху тези области (независимо дали са ваши или на партньора ви) и да се надяваме, че в бъдеще взаимоотношенията ви ще процъфтяват.

Овен

Истината е, че връзката ви е приключила още преди да е започнала. Никога не сте се отнасяли към нея с грижата и вниманието, които се полагат за една връзка. Правехте планове и не включвахте партньора си в тях. Добре е да се държите хладно, но не дотам, че да "замразите" потенциалния си партньор направо от живота си.

Телец

Имате много сложен набор от тестове и изпитания, за да сте сигурни, че потенциалният партньор е проверен. Проблемът е, че толкова дълго се опитвате да се уверите, че някой е достатъчно добър, за да продължи връзката си с него, че в крайна сметка търпението му се изчерпва и той решава, че не си струват усилията, които полага, за да докаже, че заслужава вниманието ви. Понякога трябва да направите "скок на вярата" и да оставите всичко, което се случва, да се случи.

Близнаци

Не сте искали да имате "угризения на купувача", затова сте държали вариантите с партньора си отворени. Не сте искали да се обвързвате, ако се появи някой по-добър. Ами ако сте имали връзка и след това сте срещнали перфектния човек? Не ви харесва, когато нещата се объркват емоционално. Много по-добре е да държите някого на разстояние и ако връзката ви не се превърне в нещо сериозно, тогава няма да има угризения.

Рак

От самото начало той е бил честен и ви е казал, че не се интересува от връзка, но вие сте били убедени, че щом прекара време с вас и ви опознае, ще промени мнението си. Само че той не го е направил. Той е бил честен, вие просто не сте били честни със себе си. Не можеш да избереш някого, защото е предизвикателство и искаш победа в игрите на взаимоотношенията. СледващияТ път повярвайте, когато някой ви каже, че не се интересува от връзка, и продължете напред.

Лъв

Прекалено сте заети, за да си губите времето за почти и не достатъчно добри, така че сте взели силно и здравословно решение и сте сложили край на нещата. Знаеш, че си идеален и че когато се задоволяваш с по-малко, не правиш услуга на никого. Увереността ви е изключително привлекателна и хората са привлечени от вас, така че вероятно няма да сте сами дълго време.

Дева

И двамата сте били в два различни момента в живота си и не сте се свързвали по положителен начин. Може би ще се срещнете отново някога в бъдеще и нещата ще бъдат по-съгласувани, но на този етап е най-добре да тръгнете по различни пътища. Не можете да наложите една връзка, особено когато и двамата участници не разполагат с емоционалните ресурси, за да създадат трайна връзка.

Везни

И двамата сте били толкова внимателни да не кажете или направите нещо погрешно, че не сте били себе си. Беше невъзможно да бъдете заедно във връзка, защото не бяхте честни или уязвими. Чудесно е да се съобразявате с чувствата на другия човек, но не до степен, в която се страхувате да разкриете кои сте в действителност.

Скорпион

В началото на връзката нещата бързо стават много интензивни, но след това също толкова бързо избледняват. Споделяли сте изключително сексуално привличане един към друг, но нищо повече. Просто нямате достатъчно други общи неща, за да изградите връзка, и след като и двамата се наситите, знаете, че връзката никога няма да бъде нещо повече от сексуално привличане.

Стрелец

Не отне много време, за да се почувствате задушаващи за вашата почти връзка. Цените независимостта си и искате да се чувствате свободни да правите каквото пожелаете, без да се чувствате обвързани с някой друг. След като реалността започна да потъва, вие си тръгнахте. Може би е можело да се получи, а истината е, че всичко, което се е получило, е било изключително страшно за вас, което ви прави един от зодиакалните знаци, които са ужасни във връзките.

Козирог

Буквално не сте имали време да го видите. Бяхте прекалено заети, за да правите каквото и да било, освен да си пишете от време на време. Убеждавахте се, че ако той наистина е искал да продължи връзката си с вас, щеше да положи усилия. Очевидно връзката не е била това, което някой от вас е искал, и сега можете да прекарвате още повече време в работните си проекти.

Водолей

Двамата рядко сте прекарвали някакво време насаме заедно. Ходехте на групови срещи с приятелите си и никога не искахте да правите неща за двойка заедно. Дори не сте държали ръката му на публични места, защото сте искали да изглеждате дистанцирани и сякаш не ви пука толкова много за него. Добра работа - той получи посланието за вашата незаинтересованост ясно и категорично.

Риби

Може да не го осъзнавате, но сте се държали така, сякаш той е някакъв вид четец на мисли. Очаквахте той да знае какво чувствате и какво искате, без изобщо да сте му казвали нищо за това. От начина, по който сте се държали, той е предположил, че искате да бъдете само приятели, и е действал по съответния начин. Да се хвърляте на някого може да не е винаги най-добрата линия на атака, когато става въпрос за връзка, но трябва поне да дадете на потенциалния си партньор някаква представа за това, което чувствате.