Зодиакалните знаци са забавен и духовен начин да изразите характера и личността си. И въпреки че не сме експерти по съзвездията, определено сме специалисти по етеричните масла. Така че следващия път, когато четете хороскопа си, помислете за разпръскване на предложените от нас етерични масла.Advertisement

Астрологичните знаци и хороскопите могат да представляват карта за откриване на повече информация за вашата личност. Освен това изборът на подходящи етерични масла може да насочи положително някои от тези личностни характеристики.

ОВЕН: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЦИТРОНЕЛА

снимка: Market.dir.bg

Купи

Известни с това, че сте динамични и винаги готови да поемате нови приключения, вие често предпочитате свежи, стимулиращи аромати. Етеричното масло от цитронела, което се отличава с жизненост, е идеалното решение за Овена.

ТЕЛЕЦ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛАВАНДУЛА

снимка: Market.dir.bg

Купи

Топли и добросърдечни, вие сте привърженици на всичко меко и успокояващо. Личността на Телеца е свързана с деликатни флорални аромати, като етеричното масло от лавандула е вашият фаворит заради релаксиращата и чувствена атмосфера и живия си аромат.

БЛИЗНАЦИ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ БЕРГАМОТ

снимка: Market.dir.bg

Купи

Постоянно жонглиращи с различни страсти, хобита, кариери и приятелски групи, Близнаците са известни със своята двойственост. А какво по-добро масло за представяне на Близнаци от етеричното масло от бергамот - цветен аромат с нотка на цитрус.

РАК: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ КАРАМФИЛ

снимка: Market.dir.bg

Купи

Емпатични същества с добри сърца и дълбока интуиция, Раците са свързани със сладки, но по-меки аромати. По този начин вие сте етерично масло от карамфил, сладко с намек за подправки, но предлага куп спокойни, успокояващи и заземяващи чувства.

ЛЪВ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ПОРТОКАЛ

снимка: Market.dir.bg

Купи

Асертивен, смел и поразителен, Лъвът често се свързва със силен, пикантен аромат, като етерично масло от портокал - смел, ярък аромат, който съответства на вашата яростна личност.

ДЕВА: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ САНДАЛОВО ДЪРВО

снимка: Market.dir.bg

Купи

Добри и любящи духове, ароматите, с които се асоциират, са свежи, чисти, но сладки. В резултат на това етеричното масло от сандалово дърво е подходящото масло за вас.

ВЕЗНИ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛИМОН

снимка: Market.dir.bg

Купи

Тъй като са известни с това, че са нежни и спокойни, ароматите, свързани с личността на Везните, са чисти, което прави етеричното масло от лимон подходящо за вас.

СКОРПИОН: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ИЛАНГ- ИЛАНГ

снимка: Market.dir.bg

Купи

Скорпионите са страстни, любящи и упорити, но прощаващи. Те са известни с това, че дават втори шанс на хората, които означават най-много за тях. Вашето ароматно съчетание е етеричното масло от иланг-иланг заради неговото твърдо, пикантно, но изненадващо успокояващо действие.

СТРЕЛЕЦ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ БОР

снимка: Market.dir.bg

Купи

Стрелците обичат да бъдат независими. Те са смели, не се страхуват и са готови да поемат значителни рискове, за да си прекарат добре. Често са привлечени от видове аромати, които им напомнят за природата, ето защо етеричното масло от бор е тяхното съответствие.

КОЗИРОГ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ КАНЕЛА

снимка: Market.dir.bg

Купи

Козирозите също са известни с това, че са нежни и грижовни личности. Те са тясно свързани с топлите аромати с нотка на подправки. Това прави канелата идеална за вас.

ВОДОЛЕЙ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ИЛАНГ-ИЛАНГ

снимка: Market.dir.bg

Купи

Водолеите често се свързват с аромати, които са смели и доминиращи, точно като тяхната личност. Ароматното им съчетание е иланг-иланг с неговото опияняващо, романтично ухание.

РИБИ: ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ САЛВИЯ

снимка: Market.dir.bg

Купи

За вас е известно, че сте любители на природата. Личността им често е привлечена от деликатни, романтични аромати. Това ви прави чудесни партньори на това масло.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: market.dir.bg