Това е тъжната истина, но хората, родени под всички зодиакални знаци, изневеряват на любимия си човек всеки ден. И макар че някои обичат да се фокусират върху най-неверните женски зодиакални знаци, истината е, че мъжете от зодиака също са напълно способни да изневеряват. Никой не е застрахован от това. Не и вие. Нито най-добрите ви приятели. 

Разбира се, всеки има собствено определение за изневяра и има около милион различни действия, които могат да попаднат в тази категория. Какъвто и да е случаят, чувството е ужасно да ти изневеряват, особено след като си се влюбил, защото това те кара да развиеш проблеми с доверието, заради които да се пазиш от бъдещите си връзки и да е по-трудно да допускаш хората толкова много до себе си, защото не искаш да бъдеш наранен отново.

За да се подготвим за реалната възможност това да ни се случи, е важно предварително да научим често срещаните червени флагове, които показват, че някой вероятно е измамник. А един от предупредителните знаци, че някой вероятно ще изневери не само веднъж, а отново и отново, може да бъде неговият зодиакален знак.

Кой зодиакален знак е най-склонен да изневерява?

Резултатите от проучване, проведено от сайта за извънбрачни запознанства, показват, че Везните, Близнаците и Козирогът са зодиакалните знаци, които са най-склонни да изневеряват във връзките си, докато Скорпионът се оказва най-верният.

Сега, не всеки, който принадлежи към една астрологична група, ще изневерява, нито пък хората, родени под тези знаци, които са по-малко склонни да изневеряват, в крайна сметка ще го направят. Изглежда обаче, че има някои зодиакални знаци, които са по-склонни към изкушения и по-внимателното вглеждане в звездите може да ни помогне да разберем по-добре защо.

Везни

Везните са огромни флиртаджии, поради което толкова много хора се колебаят дали да започнат връзка с тях по начало. И може би имат право да се колебаят. Макар че бихте си помислили, че флиртът ще спре, когато Везните са в сериозна връзка, това не е така. И въпреки че обикновено е безобидно, понякога отива твърде далеч.

Близнаци

Близнаците са много нуждаещи се от връзка, така че ако не можете да й дадете денонощно внимание, тя ще намери някой, който може. Жените Близнаци могат да бъдат доста нерешителни, така че обичат да имат възможности за избор и ако все още има нещо, което й давате и което тя иска да задържи, тя ще ви остави в  живота си, за да го получи. По отношение на зодиакалните знаци, които не са лоялни, Близнаците е най-вероятно да изневерят, ако искат всичко и един или двама партньори не могат да ѝ го дадат. Кой може да каже, че тя няма да тръгне да търси трети?

Козирог

Козирогът търси нещо много специфично във връзките си - да спечели колкото се може повече от тях. Това означава, че той търси щастие, подкрепа, стабилност. Тъй като всичко това трудно може да се намери в един партньор, когато го намери, няма да рискува да го загуби.

Телец

Причината, поради която Телецът няма да изневери, е, че да остане верен на партньора си й носи най-голяма полза. Да имаш една връзка означава, че трябва да полагаш усилия само с един човек и няма да изразходваш допълнителна енергия, за да се измъкваш и да измисляш оправдания на място. Да, Телецът честно казано е твърде мързелив, за да си помисли дори за изневяра. Но това е добре, нали? Може би е егоистично, но е добро.

Рак

Ракът е един от най-верните зодиакални знаци и не би изневерил. Семейството е най-важното нещо за нея и тя винаги търси стабилна и емоционална подкрепа. Обича да се чувства комфортно и сигурно.

Лъв

Лъвът не само е драматичен, но и има нужда да бъде в центъра на вниманието по всяко време. Ако не се отнасяте към нея като към кралицата, за която вярва, че е, и особено ако има чувството, че започвате да я игнорирате, тя ще направи всичко, което може да измисли, за да се увери, че отново ще започнете да й обръщате внимание.

Дева

Девата никога не си е и помисляла да се отклони от човека, с когото е. Девата е честен знак, на който можете да се доверите и в крайна сметка, ако е нещастна, би ви казала и би прекратила връзката, вместо да ви изневери. Тя не е почитател на драмите и не смята да бъде източник на такива в собствения си живот.

Риби

Това ще бъде шокиращо, но зодиакалният знак, който е най-склонен да изневерява, е Риби. Обикновено чувствителна и свръхемоционална, тя не може да не действа и при най-малката промяна в настроението. Ако е ядосана на вас и е излязла през нощта, не се знае какво може да се случи. В същото време е по-малко вероятно да напусне една връзка, дори да е нещастна, поради страха си да не нарани този, с когото е. По ирония на съдбата тя може да избере вместо това да се отдалечи. Може би дълбоко в себе си тя се надява да бъде хваната в изневяра.

Овен

Овенът е отдаден на партньора си без съмнение. Понякога обаче може да излезе груб и суров, тъй като не е най-добрият, когато става въпрос за изразяване на любовта и отдадеността към партньора. Тя е вярна докрай. Освен това знае колко ужасно би се чувствала, ако тя е тази, на която изневеряват и никога не би могла да подложи друг човек на това - никога.

Стрелец

Стрелецът има доста високи морални стандарти и никога не би искал да направи нещо, което ще разруши репутацията му. Не се изненадвайте, ако още в началото на връзката си Стрелецът предложи отворена връзка и даде да се разбере, че планира да се вижда с други хора.Когато тя е открита и честна за това какво прави и какво очаква във връзката ви на този етап, това не е изневяра.

Водолей

Водолеят може и да не изневери физически, но може да започне да изпраща флиртуващи съобщения на стара любов или да подведе някого по време на нощно излизане, за да види колко безплатни питиета може да получи от това. И макар че никога не е физически, някои хора смятат това за емоционална изневяра, така че е сигурно, че партньорът ѝ няма да е много щастлив, ако знае, че това се случва.

Скорпион

Скорпионът може да бъде най-любящият и отдаден партньор, който някога сте имали и да остане такъв завинаги - стига да правите същото за нея. В момента, в който тя разбере, че сте ѝ изневерили, дори и по най-малкия възможен начин, всичко приключва.