Близнаци

Близнаци 22 Май - 21 Юни

За представителите на Близнаци 2019 ще премине под знака на промяната. Предстои ви да смените жилището, местоживеенето и местоработата, в бизнеса си ще имате успехи и добри доходи. Професионалната кариера ще се развива според амбициите и усилията ви да усвоявате новостите и да се утвърждавате като добри професионалисти, за което ще говори и признанието, на което ще се радвате. В личния ви живот също ще има раздвижване, ще бъдете обградени с нови хора, възможно е да смените партньора си, други ще срещнат своята отдавна търсена половинка. В социалната сфера ви очакват възходи, ако сте по-сдържани в емоциите и говорите само по същество. Това ще ви прави предпочитани партньори и в търговските дела, които ще се развиват успешно, особено с представители на чуждестранни компании и фирми. В тази връзка и пътуванията ви зад граница ще бъдат по-чести.

 Реалистичния ви поглед върху събитията ще ви направи по-ревностни ценители на всичко, което изразява за вас благополучието. Но най-искрено ще ви вълнуват любовта и щастието, които ще продължите да търсите и през 2019 година. Заради многото ви качества и успехи няма да липсват лицемери и откровени дразнители сред обкръжението ви, от които е добре да се дистанцирате, за да не тровят живота ви. По-често се вслушвайте в интуицията си и решавайте навреме възникналите здравословни проблеми.

 През 2019 година ще установите ползотворно сътрудничество с представители на знаците Телец, Везни, Скорпион и Водолей, някои от които ще се превърнат в основни партньори в делови, търговски, бизнес, политически, професионални и други ваши дела. Предвид темпераментната ви натура, ще има моменти, когато търпението ви ще е подложено на изпитание, но с дипломатичен подход ще постигате целите си.

 Февруари и ноември са успешни за вас, както в семейството, така и по отношение на финансите ви. Ще се радвате на внимание, уважение и популярност сред голям кръг от хора.

 Често с проявите си на независимост през 2019 година ще създавате впечатление на хора, отхвърлящи условности и авторитети. Но промяната ви в начина на мислене и поведение изисква от време на време да си правите обективни само оценки и да не се взимате прекалено на сериозно. Добре е да осъзнаете, че не рискувате нищо, ако се наложи да се откажете от нещо свое. Някои неща искат жертви.

 В работен план периодът януари – май е отличен за професионалното ви израстване и утвърждаване, ще имате възможности за избор и взимане на важни решения. Дава ви се голям шанс, от вас ще зависи да се възползвате и да повишите значително финансите си.

 Летните месеци са време, през което ще се наложи да правите избор, който ще повлияе на работата и кариерата ви. За някои това означава и ново начало, било със смяна на работното място или започване на свой бизнес. Важно е добре да сте обмислили решението си и в никакъв случай да не прибързвате.

 През оставащите четири месеца, от септември до края на годината, делата, финансите и отношенията ви ще са в пропорционална зависимост от направените от вас промени. Енергично и с хъс ще работите по проект, в който качествата ви ще бъдат забелязани и оценени, благодарение на което и доходите ви ще нараснат.

 Ако пред вас стои избор на професия и основно занимание през 2019 година, е препоръчително да се насочите на там, където може да задоволите търсенията си, да създавате и поддържате добри социални контакти, а мисълта ви да е ангажирана с работа в изискана и добра среда. Използвайте идеите си и чувството ви за справедливост и баланс, които ще ви носят добри възможности през годината.

 Умеете да работите добре в екип, посредничеството също ви се отдава, успявайки да мотивирате другите за градивна кауза или цел. Обръщайте внимание на условията и не експериментирайте със здравето си, за да не губите от поглед перспективата пред себе си.

 2019 година е успешна за професионалното ви развитие и финанси, лични и на семейството ви. Съдбата ви подкрепя и в рисковани начинания, стига да са добре обмислени. Не смесвайте партньорските взаимоотношения с финансовите, за да не ви измамят и да загубите. През годината се съобразете с ретроградното движение на Меркурий в периодите от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, за да избегнете провали.

 Периодът април – май и след първата половина на октомври ви носи добри възможности за представяне и защита на проекти и конкурси.

 В здравословен план през 2019 година са възможни проблеми със стомаха, основна причина за които е стрес. Близостта на семейството ви дава сигурност и подкрепа, не се лишавайте от това.

 Спазвайте здравословен режим на хранене, не се лишавайте от нищо, но и не прекалявайте. И тук е важна силата на положителното мислене и емоции.

 През студените месеци се пазете от простуди, настинки, вируси, обръщайте внимание на заболявания на гърдите и дихателните пътища. При нужда се консултирайте със специалист и не допускайте влошаване на състоянието си. През пролетта и есента е възможно повишение на кръвното налягане и сърдечни проблеми на нервна почва.

 Ще се чувствате в отлично здраве и форма на духа с ежедневни разходки в приятна компания, с плуване, занимания с фитнес, слушане на приятна музика, танци и всичко, което ви доставя удоволствие.

 Пътуванията през 2019 година, независимо в страната или в чужбина, ще ви разнообразят, донесат наслада, приятни емоции и незабравими спомени.

 Многостранните ви интереси през 2019 година ще ви правят търсени и обичани събеседници. Занимания с изкуство, хоби, четене на книги, посещение на културни събития ще ви носят духовна наслада и помогнат да се отпуснете и да релаксирате, откъсвайки се макар и за кратко от делничните проблеми.

 На работното място, сред приятели и обкръжението си ще се чувствате уважавани и ценени, като експерти, културни и интелигентни личности. С вродената си любознателност и чар ще печелите приятели и съмишленици.

 Семейните представители на знака Близнаци през 2019 година да обърнат повече внимание на брака си и да не пренебрегват задълженията си, за да не съжаляват. Януари е период, през който е важно да изясните съмненията си и да сте по-малко критични към партньора ви, който също преживява труден период. Каквито и трудности да срещнете, не се поддавайте на желанието си за свобода, мисли за развод и раздяла, каквито могат да ви владеят в началото на февруари, през май и юли, и времето от октомври до декември. Преодолявайки кризата в брака си, ще стабилизирате връзката с партньора ви и ще останете доволни от избора си.

 За неженените 2019 година носи възможности за трайно обвързване и брак, но отново, ако това съвпада с желанието ви да създадете стабилна връзка и семейство. Важно е да сте честни пред себе си и да си отговорите дали може да съчетаете порива си за свобода и независимост с необходимостта да поемете отговорност. Това ще бъде и най-голямото предизвикателство за вас през годината.

 Подходящото време за романтична ваканция е между края на март и първата десетдневка на април, първата половина на май, края на юни до средата на юли, третата десетдневка на септември до началото на октомври и втората половина на декември.

 През 2019 година ще се радвате на много щастливи дни. Съдбата ви дава шанс сами да подреждате живота си и според приоритетите си да следвате целите си. Колебанията, несигурността и неувереността ви са нещата, които могат да ви провалят, а способността ви да се концентрирате е пътя ви към успеха.

Изтегли си мъдрост за деня


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

„Дебелеем за света около нас, а сме анемични към Този, Който пое в ръцете си железните гвоздеи, за да ни осигури „желязото“, с което да живеем здрави. ”

Клубове aстрология

Виж още