Скорпион

Скорпион 24 Октомври - 22 Ноември

2019 година ще ви донесе много от всичко, което бихте желали да имате. Силно начало ще преживеят представителите на знака Скорпион, финансите ви ще са възнаграждение за работата, от бизнес и от други доходи, за които не сте мислили, че може да имате. Това ще ви гарантира стабилност и добри връзки.

 Възползвайте се от изобилието и не си пречете сами, за да не пропилеете възможностите и парите си. Вземете инициативата в свои ръце и действайте, без да изпадате в кризи на духа, без да се колебаете, без да „жилите” и да изразявате бурно емоциите си. Дава ви се без особени усилия да впечатлявате и да постигате целите си, от вас зависи да го направите.

 През 2019 година ще предприемате много и различни задачи, но опасността да се разпилеете в много посоки може да се превърне в препятствие пред вас. Важно е да сте обективни по отношение на себе си и да не се надценявате, за да не загубите време и нерви в напразни лутания. Освободете се от агресията и не се старайте на всяка цена да налагате мнението си, защото така се обричате на само изолация. Бъдете по-търпеливи и толерантни, целеустремени и жертвоготовни. Привлечени сте от политиката, но във ваш интерес е да не проявявате политически пристрастия. Заради емоционалността и прибързаността си бихте създали проблеми не само на себе си, но и на повече хора. По тази и други причини неприятелите ви ще се множат, ако не контролирате емоциите и не изпадате в крайности. Използвайте разума си за мирни цели и бъдете добронамерени не само към хората, които обичате и от които сте заинтересовани, но и към всички останали.

 През април, септември и ноември трудностите ще ви създават повече проблеми, но имате сили да се справите. Обратното може да ви донесе вътрешна неудовлетвореност, заради която да се затворите в себе си.

 Силен период за професионалното ви развитие и бизнеса са периодите февруари-март, а също май-август. С отговорните си действия ще създавате предпоставки за издигане в йерархията, за създаване на контакти и съдружия, но за последните бъдете внимателни през май и ноември, за да не подцените ситуацията и това да провали плановете ви. През май организирайте пътуване в чужбина, ще останете доволни и изпълнени с хубави впечатления. Ако сте необвързани може да откриете подходящия за вас човек през януари, март, юни, октомври и ноември. Периодът е подходящ и за сключване на брак, ако имате партньор до себе си, когато обичате. Но дори и нещата ви да се случват по-бавно, не се притеснявайте, Съдбата ви закриля от необратими провали.

 И през 2019 година ще продължите да се интересувате от духовното, от религията и философската страна на нещата, които ще ви помагат да се приспособите към изискванията и новите концепции в развитието на обществото и света.

 От началото на годината до март ще се засили желанието ви да пътувате и да се срещате с нови хора. Финансите ще ви носят сигурност и това ще ви изпълва с удовлетворение. През летните месеци ще се сближите повече с хората от най-близкото ви обкръжение, а също и с партньорите си в бизнеса, като се поучите от грешките си и наваксате пропуснатите си шансове, особено през май и октомври.

 В професионален план първите три месеца от годината могат да се окажат по-трудни и напрегнати. Това изисква да се мобилизирате и в никакъв случай да не мислите за напускане, ако не сте намерили подходяща работа, за да не сринете психиката си.

 През пролетта и особено април, май ще се стремите към промени било на работното място, на местожителството и дори на партньорите си. Не разчитайте на голяма късмет и въобще не прибързвайте в нищо, за да не съжалявате.

 Истината е, че въпреки трудности ще бъдете мотивирани и ще намирате верния път във всяка ситуация, стига да сте с овладени емоции и да не падате духом. През март, юли и ноември се съобразявайте с ретроградното движение на Меркурий и не рискувайте в нищо, а най-малко в инвестиции и бизнес. Подходящо време за отпуск за вас е септември. Април, юни, август и декември са подходящи за нови проекти или за намиране на по-добро работно място.През втората половина на октомври емоциите ви ще са в своя пик, за това си наложете да сте смирени и снизходителни към несъвършенствата на другите, за да не съжалявате за постъпките си.

 Смелостта да опитвате пак и пак, и да не се отказвате от целите си ви помага да печелите. Но не рискувайте прекалено, за да не се провалите.

 Напрежението през първата половина на годината ще се отрази на здравето ви и най-вече на нервите ви. Заради нетърпение и загуба на самоконтрол са възможни проблеми с репродуктивните органи, а също и аборти. Не рискувайте излишно и не надценявайте възможностите си. Далечните пътувания крият риск от инфекции и други зарази. Периодът ще е съпътстван от алергии, ставни и други възпаления.

Второто полугодие на годината здравето ви ще бъде провокирано от вирусни инфекции. Повишената ви чувствителност ще създава пречки пред съжителството ви с други хора. Търсете причината за проблемите си в неправилния и нередовен живот. Гледайте на живота по-оптимистично и не се изживявайте като водещи във всичко. Станете по-снизходителни към близките си и най-вече към себе си. С чувство за хумор и философско отношение към случващото се живота е по-лесен.

 Добре ще ви се отразяват разходките в парка и туризъм в планината, гимнастика, плуване, танци и занимания с хоби.

 2019 година няма да е от най-леките и спокойни за брака и семейството ви. През февруари и август ще изпитвате по-осезаема нужда от близостта на партньора и близките си, може би и заради оценките си или от липсата на любов при някои от вас, които ще ви подтикнат да търсите и откриете нови страни на брака си. Често ще изпитвате недоволство и ще се стремите към изглаждане на взаимоотношенията ви, но най-важно е да изясните въпросите сами за себе си. В какво вярвате, кои са ценностите ви и колко често се разминавате с тях. Последното е препоръчително най-вече за представителите на силния пол, които са свикнали да ги заобикалят, позволявайки си повече свобода на действие. Във всички случаи преди да съдите партньора си преценете собственото си поведение и дали причините не са във вас самите.

 За необвързаните периодът от края на юли до средата на септември не е подходяща за създаване на връзка. В роднинските взаимоотношения са възможни проблеми заради имоти, заради претенциите на родителите към вас и грижите за здравето им.

 Пазете се от неомъжени жени, които ще се опитат да съсипят брака ви. Декември носи възможности за светски изяви и срещи, на които може да срещнете своята бъдеща половинка. През годината отделяйте повече време да се разтоварвате от грижи и проблеми, посещавайте концерти, срещайте се с приятели, пътувайте и се веселете, за да бъде животът ви интересен и съзидателен.

Изтегли си мъдрост за деня


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

„Дебелеем за света около нас, а сме анемични към Този, Който пое в ръцете си железните гвоздеи, за да ни осигури „желязото“, с което да живеем здрави. ”

Клубове aстрология

Виж още