Рак

Раците са родени алтруисти. Те са готови да помогнат не само на близки, но и на непознати хора. Вярно е, че не всеки път тази помощ е оценена - повечето Раци ще потвърдят, че хората около тях често не са против да ги използват без никаква благодарност. Но от средата на юни до края на лятото най-накрая ще има хора, които ще променят живота на знака към по-добро. Например Ракът може да се нуждае от голяма сума за пътуване - и ще я получи от неочакван източник. Или ще възникнат трудности в работата - и шефът, вместо да критикува, ще подкрепи знака. Възможно е също така Ракът да има нужда от емоционална подкрепа, а близки хора да му я окажат.

Като цяло можете да очаквате прилив на енергия от летните месеци, какъвто не сте изпитвали досега

Скорпион

Скорпионите са родени кариеристи, които не могат да си представят живота без работа. Но през последните месеци ръководството беше по-сурово със знака и напредъкът в кариерата беше труден. Периодът на Слънцестоенето ще промени позицията ви и ще насърчи професионалния ви напредък. От средата на юни ще бъде трудно да ви спрат: ще ви хрумват една след друга успешни идеи и ще повишавате авторитета си в очите на шефа и колегите.

Късметлии ще бъдат и онези Скорпиони, които отдавна обмислят да започнат собствен бизнес. През лятото ще можете да привлечете финансиране и да съберете надежден екип, а плодовете трябва да се очакват до края на 2024 г.