Стрелец

Стрелец 23 Ноември - 22 Декември

Успехите ви през 2019 година ще са най-силно изразени в сферата на бизнеса, в новите партньорства и дейности, свързани с правото и изкуството. Годината е успешна и за онези от вас, които са решили да се обвържат с брак. Творческите ви изяви ще бъдат такива, каквито си ги представяте в мечтите, а финансови реализации ще съпътстват деловата ви и бизнес активност. В любовта също ви очакват вълнуващи преживявания. В семейството са възможни промени, най-вече през февруари, август или ноември. В професионален план ще имате ярки изяви в сфери, в които до сега не сте показали широтата на потенциала си. Януари ще бъде показен в това отношение, очакват ви допълнителни и дори неочаквани приходи.

 Един от най-важните уроци през годината е да се научите да контролирате емоциите и да следвате сърцето си, без да робувате на егото и на предразсъдъците си, независимо от привързаността си към миналото и традициите. Успеете ли в това, обективността ви ще е безупречна и без затруднения ще защитавате интересите си. Старайте се добре да контролирате емоциите си и да не действате за чужда сметка, защото в един прекрасен ден това ще се връща. Бъдете отговорни както към себе си, така и към другите, бъдете тактични и толерантни в отношенията си. Различавайте доброто и го следвайте, независимо дали то е в във ваш интерес или не, за да не залитнете в грешната посока. Ще са ви нужни усилия, за да се освободите от егото си и да приемете, че има и други, не по-малко начетени и трудолюбиви хора, които заслужават уважение. За да останете на висотата на собствените си изисквания често ще ви се налага да правите компромиси и да се съобразявате с приетите норми на поведение. Амбициите и високите ви критерии изисквания енергия, която често ви липсва и това ви създава притеснения, рефлектиращи и върху здравето ви. Не забравяйте, че по върховете е ветровито и не винаги уютно. Не се опитвайте да надскачате себе си, защото физическата и психическа преумора може да блокира работата ви, изявите и финансите ви. Ако сте търпеливи и не изпреварвате събитията начинанията ви през годината ще са успешни, както и отношенията ви. На работното място ще стабилизирате позициите си, но не се предоверявайте на никого, а най-малко на хора, които познавате от скоро. Товарът им ще ви дойде в повече и трудно ще се освободите от присъствието им. Същото се отнася и ако сте решили да се занимавате с политика. Като разумни хора, бързо ще осъзнаете пропастта, която ви разделя от онези, които първоначално сте припознали като свои съмишленици. През март и август внимателно прецизирайте новите си познанства., но през останалото време на годината начинанията ви ще са успешни, стига да сте взели под внимание казаното по-горе.

 Работните ви проекти до април изискват повече отдаденост и прецизиране на детайлите, особено, ако са свързани с чуждестранни партньори и пътувания в чужбина. Колкото и да считате, че сте прави, не изпадайте в заблуди и се вслушвайте в мнението на колегите си, без да се надценявате в нищо. Възползвайте се от помощта на приятели, особено в решаване на административни и бизнес-въпроси, за да се предпазите от нежелани последствия.

 Възможни затруднения и пречки в професионалната ви кариера очаквайте от втората половина на май почти до края на юли. Ще излезете с по-малко загуби, ако сте предпазливи и добре обмисляте всяко свое решение.

 През втората половина на годината, и особено през септември и октомври ще имате успешни финансови реализации и капиталовложения.

 През март, юли и ноември, когато Меркурий е ретрограден, си наложете повече търпение и по-спокойно отношение към проблемите, за да не провалите начинанията си. През януари, април, май и юли подписвайте договори и реализирайте сделки, за май и декември планирайте пътуване в чужбина, а през март и ноември се въздържайте от ненужни запознанства. През април и септември владейте емоциите и намалете темпото, за да имате сили да работите и да живеете пълноценно. Независимо от трудностите и нервите, безсънните нощи и угризения, през 2019 година ще постигнете материална стабилност и ще живеете според разбиранията си добре. Стремежът ви за слава и признание ви мотивира да успявате, а неспособността ви да признавате собствените си грешки може да ви провали.

 Първата половина на годината ще е по-спокойна за вас и това ще се отрази благотворно на здравето ви. Боледуващите ще се справят по-лесно с проблемите си, стига да са изпълнени с позитивни мисли и сами си налагат самоограничения, най-вече по отношение на храненето и алкохола.

 Втората половина на годината по-често ще ви съпровождат мигрени, невралгии, проблеми с храносмилането, които още веднъж идват да ви напомнят за въздържание и смирение. Есента крие риск от инциденти, травми, болки в гърлото и заболявания на половите органи.

 Носите в себе си голяма сила, упорство и издръжливост, но не минавайте границите на собствените си възможности, за да не стигате до физическо и психическо изтощение. Избягвайте лютивата и пикантна храна, ограничете консумацията на тлъсти меса и приемайте повече плодове и зеленчуци.

 Правете разходки и излети сред природата, край водоеми и в планината. Ще разпуснете напрежението и ако по-често общувате с приятели и домашни любимци, слушате музика, играете упражнения, танцувате и се грижите за всичко онова, което ви носи настроение и ви прави щастливи.

 В семейството ще се радвате на хубави отношения, ако се въздържате от хапливи забележки и по-малко критикувате близките си. Април и септември са трудни месеци за преодоляване на кризи, създадени и по ваша вина. Обръщайте повече внимание на нуждите на семейството и не се извинявайте с много работа и липса на време, защото нищо не компенсира отсъствието на любов и топлина. През март, септември и ноември се пазете от влошаване на отношенията, причина за което може да станете вие. Не изневерявайте, защото раздялата с постоянния ви партньор е сигурна. Отново през септември, когато емоциите ви ще са в своя пик, са възможни проблеми с децата и родителите. Във всеки един момент се стремете към обновяване на брака и връзката си, за да се радвате на спокойни и щастливи дни.

Изтегли си мъдрост за деня


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

„Дебелеем за света около нас, а сме анемични към Този, Който пое в ръцете си железните гвоздеи, за да ни осигури „желязото“, с което да живеем здрави. ”

Клубове aстрология

Виж още