Докато на някои приятели можем да поверим най-дълбоките си тайни, всички имаме по един приятел, който не може да не развали всяка изненада. Какво кара някои хора да са толкова мълчаливи, а други да не се притесняват да изпускат нещата? Отговорът може да се крие в зодиакалния им знак. Ето кои знаци се отнасят към информация като към ценен товар и пред кои на всяка цена трябва да избягвате да разгласявате.

3 знака, които могат да пазят тайна

1. Скорпион 

Скорпионите наистина са знак, на които можете да разчитате, че ще отнесат тайните ви в гроба - и отвъд него. Интроспективен, тих и мистериозен, Скорпионът никога няма да издаде вашите тайни (освен ако вие не издадете техните първи). Роден в сезона на Хелоуин, воден знак ви кара да преминете буквално през ров, за да стигнете до секретната му информация и ще се отнася към вашите сведения със същото внимание.

2. Риби 

Подобно на Скорпионите, Рибите са чувствителен воден знак, на който можете да разчитате, че ще се отнася към вашите тайни така, както би се отнасял към своите собствени - с внимание и проницателност. Известни със своята безкористност, Рибите могат да се изгубят в служба на другите, така че бъдете внимателни, когато разказвате за себе си на някоя от тези сладки риби. Те могат да бъдат изключителни емпати и трудно се отърсват от енергията на някой друг.

3. Лъв 

Лъвовете са изключително лоялни и надеждни приятели. Понякога неправилно описвани като обсебени от себе си, Лъвовете всъщност се интересуват повече от другите хора, отколкото от себе си. Хората са тези, които ги поддържат живи и мотивирани. Подобно на Скорпионите, Лъвовете няма да ви направят мръсно, ако първо не предадете доверието им.

3 знака, които не могат да пазят тайна

1. Стрелец 

Като философ на зодиака, Стрелците се интересуват по-малко от фактите и повече от истината. Те искат да "стигнат до дъното на нещата". Тези ярки, интензивни и харизматични хора са известни с уменията си да разказват истории и обичат да преувеличават и да засилват драматизма. Бъдете предпазливи, когато им казвате нещо, което трябва да остане поверително, защото ако историята е достатъчно добра, те няма как да не я споделят.

2. Близнаци

Близнаците са класните клюкари на зодиака, така че, разбира се, те абсолютно не могат да си държат устата затворена. Тяхната управляваща планета е Меркурий - вестителят - и точно това искат да правят... да общуват. Въпреки че са животът на всяко парти, те не трябва да бъдат включвани в планирането на всяка голяма изненада. Не че искат да я развалят за всички, просто обичат да играят по свои правила.

3. Дева

Девите също са управлявани от планетата за комуникация Меркурий. Подобно на Рибите, Девите са склонни да се месят много в живота на другите хора. Но докато Рибите често могат да бъдат прекалено безкористни, Девите могат да бъдат прекалено егоистични. Ако искат да ви помогнат, трябва да го направят по техния начин. И ако направите грешката да се противопоставите на плана на Дева, те със сигурност ще изкажат мнението си за това как сте се справили неправилно пред всеки, който ще ви слуша. Това включва и разказване на всякакви тайни, които са необходими, за да се стигне до целта.