За да бъдеш лъжец, трябва да си водиш записки. Лъжата е много уморителна работа и трябва да си пазите гърба във всеки един момент. За съжаление, има много хора, които се наслаждават на този вид личен шпионаж, и това са хората, от които трябва да бягате, ако "паяшкото ви чувство" ви подскаже, че нещо е подозрително. Но има и други форми на жестокост и чрез греховете на бездействието, което по същество означава жизненоважна информация, която никога не е била предложена, можете да видите колко силно вредна може да бъде една лъжа.

Ето кои са зодиакалните знаци, които лъжат най-много.

1. ВОДОЛЕЙ

О! Съжалявам. Да, мислели сте, че можете да се доверите на този ваш приятел Водолей, но той наистина е този, който ще мине зад гърба ви и ще ви засегне там, където ви боли. Ако има някой, който ще ти открадне любовника и ще те лъже през целия процес, това е твоят съмнителен приятел Водолей.

2. РАК

Те ще излъжат отново и отново, за да се защитят и укрепят първата си лъжа. Може би го правят, за да се преструват пред себе си, че са прави, силни или каквото и да било друго, но вашият приятел Рак е този, когото никога не бихте заподозрели в лъжа, докато той е повече от способен да издърпа килимчето изпод вас точно когато най-малко очаквате.

3. ДЕВА

Това е човекът, който ще ви погледне право в очите, докато лъже. Те не се срамуват, когато става въпрос за лъжа в лицето ви, и ако се наложи, ще отричат, дори когато студените, твърди факти ги гледат в очите. Никога няма да спечелите с лъжец от зодия Дева, защото дори когато се докаже, че е лъжец, той просто ще свие рамене и ще се държи така, сякаш лъжата му не е била "чак толкова лоша", което го прави един от зодиакалните знаци, които лъжат най-много.

4. СКОРПИОН

Това, което не ви казват, е точно това, което би трябвало да знаете, а това, приятелю, се нарича грях на бездействието. Скорпионите обичат "случайно" да забравят да ти кажат някой скандален факт, който може би е трябвало да знаеш, за да продължиш с това, което трябва да направиш. Накрая ще твърдят, че никога не са лъгали, а просто са "пропуснали" и че не те - а ВИЕ сте разбрали погрешно.