Наскоро разбрахте, че предстоящата ви среща е със Скорпион, а не просто симпатичен мъж! Въпреки че химията между вас е невероятна, вие се притеснявате как ще се развият нещата. Сезонът на Скорпионите наближава и е добре да знаете 5 неща преди да се срещнете със Скорпион.

Готови ли сте? Въпреки че разбирането на знака Скорпион може да бъде предизвикателство, то е осъществимо. Те са един от най-страстните и сложни зодиакални знаци. Понякога могат да бъдат и донякъде безпощадни, строги и контролиращи.

Намирането на вашата съвместимост е лесно, когато проучите знака си в съчетание с партньорите си. Всеки знак има набор от отличителни характеристики. Трябва да сте готови, преди да се обвържете сериозно. Единственият друг знак в зодиака с по-изявена репутация е Близнаци, но какво е да се срещаш с водния знак Скорпион?

1. Личностите от зодия Скорпионите са огнени

Въпреки че според астрологията са воден знак, Скорпионите са страстни и имат много вътрешен огън. Това насърчава страстното ухажване и обичат физическата интимност. Скорпионите са едни от най-добрите любовници в зодиака. Той може да не е най-подходящият за вас, ако не обичате да получавате прекомерно количество внимание.

2. Скорпионите са безпогрешно честни

Ако не сте готови да чуете честен отговор, не задавайте въпрос на жена или мъж Скорпион. Приятелят или партньорът Скорпион никога няма да се страхува да ви каже, когато е разстроен или ако смята, че изглеждате добре в тази рокля, това е едно от 5 неща, които трябва да знаете, преди да се срещнете със Скорпион. Те вярват, че да бъдеш честен е вид доброта сама по себе си, и никога не възнамеряват да обидят някого. Най-лесният начин да разрешите конфликтите със Скорпионите е да проведете честен и понякога директен разговор за тях.

3. Скорпионите не обичат да бъдат неконтролируеми

Скорпионът иска да е отговорен, ако нещо се случва. Те обичат да имат власт и намират за неудобно, когато нямат такава. Дори и да смятате, че е добра идея да се опитате да ги убедите в обратното, шансовете ви да успеете са малки, след като те вече са взели решение. Скорпионите са яростно независими и рядко отстъпват от позициите си, освен ако не бъдат представени убедителни доказателства. Не бъдете нечестни, тъй като те няма да ви простят толкова лесно, защото са склонни да "четат" добре хората.

4. Скорпионите са много лоялни

Скорпионите са известни с това, че се отнасят с недоверие към другите, така че ако успеете да го спечелите, поздравления. Като цяло, когато става въпрос за мъж или жена Скорпион, доверието трябва да бъде спечелено, а не дадено. Щом веднъж получат доверието ви, те ще направят всичко за вас, но ако предадете това доверие, не разчитайте скоро да си го върнете. Нарушаването на доверието е сериозно престъпление за Скорпиона, това е едно от 5 неща, които трябва да знаете, преди да се срещнете със Скорпион.

5. Уважавайте личното пространство на Скорпионите

Въпреки че Скорпионите са фантастична компания, те също така не обичат да се отказват от цялата си независимост. От време на време Скорпионът ще се нуждае от известно време насаме. Задушаването на партньора ви Скорпион само ще го накара да се отдръпва все повече от вас. Те обикновено отделят време за себе си, за да се отпуснат, независимо дали на обществени места или у дома, което им дава енергия, за да могат по-късно да се отдадат изцяло на партито.