Случвало ли ви се е да срещнете някого и да не го харесате? За Раците има пет зодиакални знака, които са най-мразени от всички останали. Раците са затворени хора, които са домошари и обичат да са около близките си роднини и приятели.

Така че, когато един знак е прекалено общителен или някой, който не може да уважава личното пространство на Рака, той незабавно се превръща в човек, който не се харесват.

Кои зодиакални знаци Раците мразят най-много?

Ракът не харесва зодиакални знаци, които са безсърдечни. Този воден знак може лесно да бъде обичан, стига да не го приемате за даденост. Когато става въпрос за четвъртия зодиакален знак Рак, те са емоционални, интуитивни и много грижовни. Чувствителни са и вярват в красотата на любовта.

Усещат нещата дълбоко в себе си. Не е необходимо да ви познават, за да решат дали искат да ви харесват или не. Просто трябва да се вслушат във вътрешния си глас и да се настроят към чувствата си.

Сърцето и емоциите им лесно ги водят. Раците вярват в най-дълбоките си мисли и чувства, ако ги дискредитирате, тогава няма да е добре да сте около тях.

Раците ще се свържат със зодиакалните знаци, които са емоционални и имат сърце, но ако вашият зодиакален знак е известен като егоист и не е лоялен, най-вероятно те ще се отстранят без никакво колебание.

Раците са интуитивни и могат да разчитат много ситуации, които повечето хора биха пренебрегнали. Те имат златни сърца, така че ще подкрепят любимите си хора във всичко, което правят и вярват в справедливостта и борбата за правилното нещо. Обичат да правят домовете си празнични и приветливи за другите. Щом веднъж са развили любов и уважение към вас, те ще ви приемат в своя вътрешен кръг с отворени обятия. Уважението и лоялността са някои неща, които изискват, и ако ви липсват тези качества, този знак може да стане раздразнителен към вас.

Независимо дали вярваме в астрологията или не, едно е сигурно - понякога това, което четем за нашите зодиакални знаци, може да отразява живота ни като огледало, а друг път може и изобщо да не е точно. 

Астрологията може да бъде сложна и има голямо влияние върху нас и начина, по който тълкуваме света около нас. Понякога се оказва, че не харесваме чертите на всички зодиакални знаци, дори понякога не харесваме собствения си зодиакален знак.

Ето петте зодиакални знака, които са най-мразени от Раците:

1. Зодиакалният знак Рак мразят най-много Близнаците

Близнаците са известни с това, че са нестабилни, а с нежната и чувствителна душа на Рака това не би се получило добре. Раците са лоялни и емоционални, докато Близнаците могат да бъдат непредсказуеми. Неспособността на Близнаците да се ангажират ще накара Раците да се чувстват несигурни и да започнат да се съмняват в себе си.

2. Овенът също са в списъка "не харесвам"

Овенът е огнен знак, който се радва на свободата си. Въпреки че и Овенът, и Ракът са кардинални зодиакални знаци, техният подход идва от различно място в главата. Раците държат изцяло на семейството. Овенът може да бъде донякъде егоист, когато е съсредоточен върху дадена цел. Тъй като Овенът не е толкова емоционален и чувствителен като Раците, това може да доведе до сблъсъка им. Раците процъфтяват благодарение на любовта и връзката с приятелите, семейството и близките си. Овенът обича свободата и да се наслаждава на живота си, без да бъде ограничаван.

3. Ракът също не обичат Стрелеца

Стрелецът е друг огнен знак. Огънят и водата не се смесват. Стрелецът обича да се скита и да открива нови приключения. Те обичат да излизат и да търсят нови преживявания, докато Раците предпочитат да си стоят вкъщи. Раците са влюбени и искат да бъдат щастливи до края на дните си, както всички виждаме по филмите.

4. Зодиакалният знак Скорпион са склонни да влизат под кожата на Рака.

Скорпионите са известни с това, че са водещи любовници. Те ще ви водят и ще ви накарат да се чувствате така, сякаш сте единствените, но дълбоко в себе си се стремят да се променят. Те не са толкова емоционални, колкото Рака и не обичат да се чувстват притиснати в нещо. Раците са точната противоположност на Скорпиона. Те са затворени, но не и потайни.

5.Лъвовете също не са големи почитатели на Раците.

Този огнен знак процъфтява на базата на лоялността. Но разликата между Лъва и Рака е, че Лъвът може да бъде егоцентричен, докато Ракът е безкористен. Лъвът винаги трябва да е в центъра на вниманието и да го получава, независимо дали го иска или не. Във всяка стая, в която влезе Лъвът, те си мислят, че всички искат да са около тях, а това ще накара Рак да се чувства несигурен. Арогантността на Лъва е причината, поради която и Раците ги мразят най-много.