Зодиакалните знаци Рак търсят силни и емоционални сродни души в една връзка. Те имат едно от най-големите сърца сред всичките знаци и когато са във връзка, са все така отдадени. Понякога това е трудно, защото другите не са склонни да се свържат толкова дълбоко, колкото един Рак. Зодиакалните знаци, които са сродни на Рака, разбират астрологичната им природа. Ракът обича да възпитава, да се грижи и да обича партньора си, но също така иска това уважение и грижа в замяна. Те се нуждаят от положителен баланс между тях и партньора им.

Но когато го правят, те се грижат безусловно за партньора си. За сродна душа Ракът се нуждае от човек с емоционален, забавен и неосъждащ знак. Нуждаят се от човек, който е добър слушател и състрадателен и с когото Ракът може да разговаря задълбочено. Сродната душа на Рака трябва да има връзка, която да издържи проверката на времето и разстоянието.

Те се нуждаят от някой, който ще бъде също толкова лоялен към тях или ще се научи да цени лоялността и привързаността. При това положение, щом Ракът намери сродната си душа, тя е емоционална и окончателна за него. Те никога няма да искат да се откажат от нея. Интуитивни са и знаят какво искат и кой може да им го даде. Раците обичат сродната си душа за цял живот и няма връщане назад, когато намерят своята сигурна, защитена и любяща сродна душа.

Но когато го правят, те се грижат безусловно за партньора си. За сродна душа Ракът се нуждае от човек с емоционален, забавен и неосъждащ знак. Нуждаят се от човек, който е добър слушател и състрадателен и с когото могат да разговаря задълбочено. 

Този човек трябва да бъде също толкова лоялен към тях, колкото те самите. При това положение, щом Ракът намери сродната си душа, тя е емоционална и окончателна за него. Те никога няма да искат да се откажат от нея. Интуитивни са и знаят какво искат и кой може да им го даде. Раците обичат сродната си душа за цял живот и няма връщане назад, когато ги намерят.

Ето 5 зодиакални знака, които са сродни на Раците, според астрологията:

1. Дева

Девата - те просто са създадени един за друг. Имат най-силната емоционална връзка. Уменията им за общуване и доверието им съвпадат чудесно. Те знаят как да бъдат взаимозависими, без да се изгубят, което е несравнимо в сравнение с всички останали зодиакални двойки с Рак. Двамата просто работят благодарение на своята чувствителност. Емоционалната им интелигентност един към друг е силна. Когато нещо се обърка, те ще общуват един с друг, за да го разрешат. В тях има много уважение и любов един към друг, които с времето само задълбочават любовта си.

2. Телец

Телецът е най-добрата сродна душа за Рака по отношение на синергичната връзка. Двамата имат висока емоционална връзка. В тези два знака има много химия, като и двамата обичат да постигат целите си и да си ги поставят също така. Любовта им е силна заради приликите и общите фактори, които носят. На двамата може да им е трудно да се доверяват един на друг и да разбират ценностите, но с времето това ще се подобри.

3. Скорпион

Сродната душа на Скорпиона е една от най-емоционалните и любящи от сродните души на Рака, ако не и най-интензивната. Тази двойка е почти съвпадение на небето заради сходствата им в живота, ценностите и магнетичното привличане. Двамата имат интензивна химия. Наистина е трудно да се прекъсне, когато те се съберат заедно. Подобно на Рака, Скорпионът се нуждае от дълбоко емоционална и магнетична връзка, за да бъдат сродни души. Фиксираният воден знак на Скорпиона му позволява да oсигури сигурността в живота на Рака, за която той отчаяно копнее.

4. Близнаци

Близнаците са също толкова добри, колкото и всички останали сродни души, но това, което е различно в тяхната връзка, е, че те са като контрапункт на Рака. Техните експлозивни и енергични интелектуални личности са противоположни на Рака, но именно това ги кара да се привличат. Въпреки че имат различия, те са много нежни и имат чудесна емоционална връзка, както и впечатляващи комуникационни умения. Трудно е да успокоиш или смекчиш Близнака, но двамата са луда и забавна двойка, която допълва слабостите и недостатъците на другия.

5. Козирог

По някакъв начин Козирозите и Раците, въпреки че може да не изглеждат като добра двойка, са идеални един за друг. Двамата имат магнетично привличане един към друг по необясним начин. Козирогът е чудесна сродна душа за Рака, защото двамата могат да бъдат силна властова двойка. С висока емоционална връзка и силни ценности, и двамата ценят емоционалната сигурност.