Ако има нещо сигурно за хората от зодия Риби, то е, че те са малко по-чувствителни. Въпреки това има някои неща, които просто можете и не можете да кажете около този зодиакален знак. Ако сте Риби, напълно ще разберете защо не трябва да казвате долните неща на някой от вашия вид. Ако пък имате най-добър приятел или роднина, който е Риби... запишете си.

"Ти си прекалено чувствителен"

Нека да започнем с основните неща тук. В никакъв случай не бива да казвате на момиче Риби, че е прекалено чувствително. Като воден знак, Рибите се характеризират с изключителна съпричастност и емоционалност. Да кажете на Риби да не се чувства по определен начин е все едно да кажете на някого да не диша.

Снимка: iStock by Getty Images

"Животните не са моята стихия"

Състрадателен и грижовен знак като Рибите има специално място в сърцето си за сладки и пухкави животни. Ако някога заявите, че не споделяте същите чувства към животните, то бъдето готови за очна ставка.

"Спрете да се притеснявате толкова много"

Най-голямата слабост на този знак е страхът от неизвестното - тъжно, но вярно. Като казвате на Рибите да спрат да се притесняват, само ще влошите още повече нещата и ще ги накарате да се притесняват. Проявете разбиране.

Снимка: iStock by Getty Images

"Нямам нужда от помощта ти"

Това са петте страшни думи за Рибите, като се има предвид, че те са ултра състрадателни и са определението за безкористност. Да кажете на този знак, че не искате помощта му, може дълбоко да нарани чувствата му.

"Изключете тази музика"

За този воден знак музиката е живот. Ако не харесвате или не искате да има музика около вас, кажете "довиждане" на приятелите си от зодия Риби.

Снимка: iStock by Getty Images

"Спрете да мечтаете толкова много"

Този знак е едновременно мъдър и интуитивен и те винаги ще се стремят към звездите. Никога не им казвайте, че не могат да направят нещо, защото те определено ще ви докажат, че грешите.

"Няма такова нещо като истинска любов"

Рибите са изключително романтични . Не им разкривайте, че не смятате, че истинската любов съществува, освен ако не искате да си спечелите лошата им страна , въпреки че не може да се каже, че те имат такава страна.

Снимка: iStock by Getty Images