Новата 2024 година ще донесе много важни новини за зодия Риби. Глобалните промени в сферата на близките отношения, работата и себереализацията ще завършат успешно. Вземете предвид препоръките на звездите, за да направите предстоящия период щастлив и продуктивен.

Общ хороскоп за Риби за 2024 г.

Сатурн ще поеме контрола върху живота, а Юпитер ще даде радостта от общуването и близките отношения. Какво очаква Рибите през 2024 г.? В началото на годината ги очакват промени в сферата на работата и финансите - разделяне на бизнеса с партньор или реорганизация на фирма. Краят на лятото ще донесе имотни и семейни проблеми. Есенният коридор на затъмненията ще промени брачните отношения към по-добро. Есенното лунно затъмнение в Риби ще даде старт на нов жизнен цикъл. Рибите ще открият своята творческа жилка и ще се научат да устояват на завистта, клюките и вътрешните демони. Астрологичното издание Astrology отбелязва, че Нептун ще ги дарява с пророчески сънища.

Какво очаква жените Риби през 2024 г.? Те ще преживеят промяна в социалния статус (брак, развод, майчинство и ролята на баба). Оставете зад гърба си ограничаващи вярвания, стари навици, токсични взаимоотношения и неефективни модели на поведение. Това е страхотна година за голяма сделка (покупка на кола, недвижим имот). Тези, които търсят любов, ще я намерят, като са активни. Сайтовете и приложенията за запознанства са това, от което се нуждаете.

Мъжът Риби ще преживее трансформация в отношенията, здравето и себереализацията. Под влиянието на Сатурн ще трябва да положите усилия, за да постигнете желаното. Учете, четете, намерете ментор. Планирането и способността за поемане на отговорност ще ви помогнат да постигнете успех. В семейството ще цари подкрепа и любов, а свободните Риби ще срещнат своя духовен близнак. Най-доброто време за съвместна почивка е лятото. Здравето ще се подобри под въздействието на спорт и разходки.

Хороскоп на любовта и връзките

Какъв е любовният хороскоп за Риби за 2024 г.? За тези, които са влюбени от дълго време и са щастливи във връзката си, това ще ги изведе на ново ниво на интимност. Силната връзка ще се превърне в брачна връзка. Самотните Риби ще намерят любовта, ако прекарват свободното си време активно и общуват повече. Връзките, изградени върху емоционална зависимост и материални облаги, ще рухнат. Най-доброто време за любов е първият месец на пролетта и есента.

От януари до юни семейните съюзи ще се засилят. Според астролога Ник Гаудет за това ще допринесе пълнолунието на 24 февруари. Партньорите ще имат общо хоби, съвместен проект. Възползвайте се от подкрепата на роднини, за да напреднете в кариерата и да изградите бизнес. От юни до края на годината романтичната сфера е под влиянието на Юпитер. Ремонтът и подобряването на дома няма да развалят, а ще укрепят отношенията и ще направят живота по-комфортен. От 15 юни до 10 юли транзитът на Венера в петия дом на любовта ще ви помогне да намерите подходящ романтичен партньор. До него ще се чувствате като у дома си. Това е прекрасен период за пътуване и раждане на деца. Най-доброто време за брак е август.

Хороскоп за здраве и красота

Според астролога Сюзън Тейлър Сатурн ще помогне за преодоляване на стреса от промените в живота. Преминава през първи дом на Риби до първите дни на март и ще предизвика трудности в кариерата и личните дела. Това е неблагоприятен период за козметични процедури, промяна на вашия имидж и гардероб. Останете себе си, преживейте лична криза с подкрепата на психолог или психотерапевт.

Сатурн активира глобални промени в живота и това носи ползи. Тези, които отдавна искат да подобрят здравето си, да излекуват хронични заболявания и да подобрят имунитета си, ще направят това в рамките на една година. Сатурн ви учи да поддържате себе си в добра форма и аскетизъм. Много Риби ще отслабнат и ще станат по-стройни. Съботните гладни дни ще опростят процеса. Правилното хранене, навременните посещения при лекар и борбата с мързела ще помогнат на Рибите да се грижат по-добре за себе си. През 2024 г. ще бъде по-лесно да се отървете от вредните навици. Искали ли сте някога да спрете да пушите, да ядете сладкиши и да пиете алкохол? Направете това през следващата година.

Финансов хороскоп

Транзитът на Северния възел през дома на финансите ще увеличи благосъстоянието и ще укрепи статуса на Риби. Вероятността да получите мечтаната работа се увеличава. Ще има възможност да спечелите допълнителни пари и да получите постоянен източник на доходи. През 2024 г. е изгодно да инвестирате в антики и предмети на изкуството. Поставете пари на депозит или купете ценни книжа.

Транзитът на Венера през януари ще подобри отношенията с колеги и ръководство. Възможна е служебна романтика. През ноември ще се появят влиятелни приятели и покровители, които ще помогнат за повишаване на вашия статус. Според астролозите Тали и Офира Едут от 20 януари до 1 септември е отлично време за изучаване на езотерика и развитие на духовността.

Бъдете по-внимателни към своя бизнес партньор от януари до юли. Транзитът на Черната Луна в седми дом ще разруши доверието. Не се поддавайте на негативизма, дайте време и възможност за възстановяване на бизнес и лични връзки.

Препоръки за Риби за постигане на успех

През цялата 2024 година Рибите ще живеят в очакване на изненади и новини. Повечето от тях ще бъдат приятни. Когато реализирате плановете си на практика, вземете предвид следните препоръки:

През януари-май реализирайте планове в областта на парите и имуществото. Юпитер в Телец ще помогне за това. Астрологът д-р Мрагаанк смята, че началото на годината ще бъде успешно за кариерата. Слънцето и Марс ще се погрижат за това.

През втората половина на годината Юпитер преминава в Близнаци. Поемете отговорност за себе си, не разчитайте на помощта на други хора.

- През януари-март сменете работата си и издигнете кариерната си стълбица. Поемете инициативата, напишете и изпратете автобиографията си, отидете на интервюта.

- През април-май коригирайте грешките. Участвайте в състезания, бъдете активни в социалните мрежи.

- През септември лунното затъмнение в Риби ще донесе промени в личния ви живот. Очаквайте съдбовна среща, прекратете остаряла връзка, преминете към ново ниво на интимност.

- През октомври починете и се подмладете. Отидете на масаж, отидете на басейн.

- През ноември-декември се заемете с домакинските задължения, възстановете реда и създайте уют в дома си. Подгответе се внимателно за празниците, тъй като ретроградните Меркурий и Марс ще внесат суматоха дори в идеалния празник.

Новата година ще бъде тласък за обединяване със съмишленици и кръвни роднини. От януари до юни отношенията със семейството и приятелите ще се заздравят благодарение на Юпитер. Това е чудесно време за създаване на семеен бизнес и възстановяване на връзките с роднини. Посетете ги, поканете ги у вас, укрепете семейството в името на бъдещите поколения.